Bretagne

Ranska
Rennes joka esittää kahvilaelämä ja katunäkymät sekä suuri ryhmä ihmisiä

Pohjois-Ranskassa sijaitseva Bretagne on yksi Britannian vanhimmista yhtäjaksoisesti asutuista alueista, jolla on keskiaikaisia linnoituksia ja huippuluokan lomakeskushotelleja.

Englannin kanaalin vastarannalla sijaitsevalla Bretagnella on sijaintinsa ansiosta ollut jo pitkään tiiviit siteet Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Monet legendat kuningas Arthurista liittyvät Bretagnen metsäisiin ja arvoituksellisiin maisemiin. Suurin osa metsistä on nykyisin kaadettu, joten Bretagnen-lomalle suuntaavat brittiläiset matkailijat rentoutuvat lomakeskuksissa tai tutustuvat keskiaikaisiin linnoituksiin. Bretagnen-matkalla voit istuskella rannalla, tutustua ikivanhoihin kaupunkeihin ja perehtyä Bretagnen kelttiläisiin perinteisiin.

Ranskan Atlantin rannikolta ulkonevan Bretagnen pohjois- ja etelärannikko on täynnä rantoja ja saaria. Pohjoisrannikon Dinardin rannat kuuluvat alueen parhaimpiin. Kaupungista tuli 1800-luvulla aristokraattisille brittiläisille matkailijoille suunnattu klassinen lomakeskus. Aja nimellä Côte de Granit-Rose tunnetun pohjoisrannikon vaaleanpunaisten kallioiden reunustamaa tietä pitkin. Ui Ploumanac’hin suojellulla rannalla.

Matkusta Bretagnen-lomalla lautalla jollekin Bretagnen rannikon saarista, kuten Île-de-Bréhat’lle. Se koostuu kahdesta toisiinsa liitetystä autottomasta pohjoisrannikolla sijaitsevasta saaresta, joilla asuu noin 400 ihmistä. Etelärannikon edustalla sijaitseva Belle-Île-en-Mer on Bretagnen suurin saari, jolla on 60 rantaa ja laaja valikoima lomakeskushotelleja. Kiinnitä huomiota tähden muotoiseen Vaubanin linnoitukseen, kun lähestyt Le Palais’n satamakaupunkia.

Tutustu Bretagnen-matkalla Euroopan keskiaikaisiin ja sitä varhaisempiin jäänteisiin mantereen kaupungeissa. Kävele pohjoisrannikolla sijaitsevan keskiaikaisen linnoituskaupungin Saint-Malon kaupunginmuureilla. Josselin on yksi Bretagnen kauneimmista sisämaakaupungeista, jossa on kanavan varrella sijaitseva kolmitorninen linna. Linna on avoinna huhtikuusta lokakuuhun. Käy Bretagnen-matkalla etelärannikon Carnacissa, jossa voit ihailla yli 10 000 muinaista kivimuodostelmaa.

Bretagneen pääset lautalla Yhdistyneestä kuningaskunnasta tai junalla, bussilla tai lentokoneella Pariisista. Liity päiväretkellä olevien brittien seuraan rannalle heinä- ja elokuussa, jolloin sää on lämpimimmillään.

Suositut kaupungit kohteessa Bretagne

Petit Be joka esittää yleiset rantanäkymät, purjehdus ja karu rannikko
Saint-Malo
Näkymä rannalle, Lautat ja veneet ja Kävely
Saint-Malossa voit tutustua merihistoriaan, piraatteihin ja herkullisiin ostereihin tai vaikkapa tehdä päiväretken Kanaalisaarille.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Saint-Malon ranta
  • Saint-Malon linnake
  • Fort National
Rennesin katedraali featuring perintökohteet, kirkko tai katedraali ja vanha arkkitehtuuri
Rennes
Business, Yliopistot ja Festivaalit
Markkinat, museot, historialliset rakennukset ja interaktiivinen tiedekeskus houkuttelevat matkailijoita Bretagnen kauniin maaseudun keskellä sijaitsevaan Rennesin kaupunkiin.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Musee de Bretagne
  • Espace des Sciences
Vannes featuring vanha arkkitehtuuri, kaupunki ja joki tai puro
Vannes
Historiallinen, Satamat ja Perheystävällinen
Tämä perinteikäs, 1400-luvulla perustettu kaupunki on ajan saatossa säilyttänyt alkuperäisen ilmeensä. Siitä huolimatta se tarjoaa kokemuksia kaikenikäisille vierailijoille. Matka Vannesiin voi siis täyttää sinunkin lomatoiveesi.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Vanhakaupunki
  • Rempartsin puutarhat
Crozon
Crozon
Uinti, Meri ja Luonto
Crozon kutsuu! Koe sen luontomaisemat, saarimaisemat, rannat ja monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

  • Peninsula le Labyrinthen labyrintti
Brest
Brest
Business, Museot ja Taide
Rannikolla sijaitsevan Brestin rikas merenkulun historia on esillä erilaisissa kiehtovissa moderneissa näyttelyissä ja historiallisissa muistomerkeissä.
Lancieux
Lancieux
Kaikki hinnat on ilmoitettu valuutassa: Golf
Lancieux odottaa: koe sen golfmahdollisuudet ja monet muut nähtävyydet!