Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Berliini

Katso kaikki kohteen Berliini vuokra-autot

Autonvuokraus Berliinissä

Berliini on Itä-Saksassa sijaitseva Saksan pääkaupunki. Matkailijoille Berliini on tuttu ja turvallinen kohde, jossa saa varmasti rahoilleen vastinetta. Berliini tunnetaan erityisesti muurista, joka ennen jakoi kaupungin länsi- ja itäosaan. Berliinin muuri on edelleen, monta vuotta murtumisensa jälkeen, kaupungin kuuluisin nähtävyys. Berliinissä on kuitenkin paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, mikä tekee siitä erittäin hyvän ja suositun matkakohteen.

Berliini tutuksi helposti vuokra-autolla

Berliiniä ei pidetä erityisen kauniina kaupunkina, mutta sen valttikortteja ovat monipuolisuus ja värikkyys. Berliinissä eri kohteet ovat hajautuneet ympäri kaupunkia, ja monista asioista näkyy, että kaupungilla on ollut joskus useampi kuin vain yksi varsinainen keskusta. Matkailijan kannalta tämä on hyvä, koska nähtävää riittää, mutta se tuo haastetta liikkumiseen. On siis suositeltavaa vuokrata auto Berliinissä ja liikkua sillä nähtävyyksien välillä.

Vuokraa auto ja liiku sillä ympäri Berliiniä

Berliiniin matkustaminen on Suomesta vaivatonta ja helppoa. Lentämällä pääsee Berliiniin suoralla lennolla muutamassa tunnissa. Kaupunkiin on jo muutaman vuoden ajan ollut rakenteilla uusi lentoasema, mutta vielä toistaiseksi paras tapa matkustaa Berliiniin on lentää Tegelin lentoasemalle, jonne on Suomesta vain noin kaksi tuntia kestäviä suoria lentoja. Moni lentoyhtiö lentää kaupunkiin, joten kannattaa etsiä lentotarjouksia Berliiniin. Tegelin lentoaseman lisäksi Berliinistä löytyy myös toinen kansainvälinen lentoasema eli Schönefeld. Schönefeldin lentoasemalle voi Suomesta lentää välilaskullisilla lennoilla. Molemmilla lentoasemilla on autonvuokrauspiste, josta voi vuokrata omia tarpeita vastaavan auton. Berliinissä on erittäin toimiva julkinen liikenneverkosto, jota käyttämällä pääsee kätevästi tutustumaan kaupunkiin. Auton vuokrausta kannattaa kuitenkin harkita, koska Berliinissä nähtävyydet eivät keskity vain yhteen tiiviiseen keskustaan vaan ovat hajautuneet eri puolille kaupunkia. Vaikka Berliinillä on suurkaupungin status, berliiniläiset omistavat yllättävän vähän autoja, ja siksi liikenne vaikuttaa erityisesti muihin suurkaupunkeihin verrattuna hiljaisemmalta. Tästä syystä suurkaupungin liikenteeseen tottumatonkin ajaja voi tuntea olonsa varsin kotoisaksi Berliinin liikenteessä.

Jos harkitset auton vuokrausta matkasi ajaksi, Berliinissä se kannattaa tehdä heti lentoasemalla. Samalla, kun etsit halpoja hotelleja Berliinissä, voit toki etsiä ja varata vuokra-auton jo etukäteen. Käyttämällä autonvuokrausvertailua auton voi löytää edullisesti, ja auto on valmiiksi odottamassa lentoasemalla, kun saavut kaupunkiin. Tällöin ei tarvitse lentoasemalla enää tuhlata aikaa hintojen ja autojen läpikäymiseen.

Monipuolinen Berliini

Berliini on matkakohteena monipuolinen, ja se tarjoaa monenlaista nähtävää ympäri kaupunkia. Arkkitehtuurista kiinnostuneille Berliinistä löytyy eri aikakausilta olevia rakennuksia, jotka on osittain sodan jäljiltä entisöity. Kulttuurin ja historian ystäville Berliini onkin erittäin värikkään historiansa ansiosta hieno matkakohde. Berliini on kuuluisa nimenomaan Berliinin muurista, joka aikoinaan jakoi kaupungin kahtia ja antoi sille vielä nykyäänkin ominaisen ˮusean keskustanˮ ilmapiirin. Berliinin muurin lisäksi jokaisen matkailijan listalta löytyy Branderburger Tor eli Brandenburgin portti, joka tunnetaan Saksan yhdistymisen symbolina. Brandenburgin portilta alkaa tai sille päättyy, näkökulmasta riippuen, kaunis lehmuskuja Unter den Linden, jota nimensä mukaisesti reunustavat lehmukset. Berliini on muutenkin erittäin vihreä kaupunki, ja on enemmän sääntö kuin poikkeus, että sen katujen varsilta löytyy puita. Berliinissä on myös paljon puistoja, kuten Tiergarten, joissa voi unohtaa suurkaupungin vilinän.

Muita nähtävyyksiä ovat Potsdamer Platz, Nikolaikirche, Brandenburgin portin vierestä löytyvä Holocaust-muistomerkki, museoiden keskittymä Museuminsel ja jättimäinen TV-torni Alexanderplatzilla. Berliini on myös suosittu tiede- ja yliopistokaupunki. Berliinissä on nykyään paljon maahanmuuttajataustaisia asukkaita sekä nuoria, jotka tulevat kaupunkiin kansainvälisen ja modernin ilmapiirin sekä vilkkaan yöelämän perässä. Tee samoin ja vietä kaupunkiloma Berliinissä tutustuen kaupungin monipuoliseen tarjontaan.

Tutustu kohteeseen Berliini

Tutustu kohteeseen Berliini Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!