Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Berliinissä

Berliini on Itä-Saksassa sijaitseva Saksan pääkaupunki. Matkailijoille Berliini on tuttu ja turvallinen kohde, jossa saa varmasti rahoilleen vastinetta. Berliini tunnetaan erityisesti muurista, joka ennen jakoi kaupungin länsi- ja itäosaan. Berliinin muuri on edelleen, monta vuotta murtumisensa jälkeen, kaupungin kuuluisin nähtävyys. Berliinissä on kuitenkin paljon muutakin nähtävää ja koettavaa, mikä tekee siitä erittäin hyvän ja suositun matkakohteen.

Berliini tutuksi helposti vuokra-autolla

Berliiniä ei pidetä erityisen kauniina kaupunkina, mutta sen valttikortteja ovat monipuolisuus ja värikkyys. Berliinissä eri kohteet ovat hajautuneet ympäri kaupunkia, ja monista asioista näkyy, että kaupungilla on ollut joskus useampi kuin vain yksi varsinainen keskusta. Matkailijan kannalta tämä on hyvä, koska nähtävää riittää, mutta se tuo haastetta liikkumiseen. On siis suositeltavaa vuokrata auto Berliinissä ja liikkua sillä nähtävyyksien välillä.

Vuokraa auto ja liiku sillä ympäri Berliiniä

Berliiniin matkustaminen on Suomesta vaivatonta ja helppoa. Lentämällä pääsee Berliiniin suoralla lennolla muutamassa tunnissa. Kaupunkiin on jo muutaman vuoden ajan ollut rakenteilla uusi lentoasema, mutta vielä toistaiseksi paras tapa matkustaa Berliiniin on lentää Tegelin lentoasemalle, jonne on Suomesta vain noin kaksi tuntia kestäviä suoria lentoja. Moni lentoyhtiö lentää kaupunkiin, joten kannattaa etsiä lentotarjouksia Berliiniin. Tegelin lentoaseman lisäksi Berliinistä löytyy myös toinen kansainvälinen lentoasema eli Schönefeld. Schönefeldin lentoasemalle voi Suomesta lentää välilaskullisilla lennoilla. Molemmilla lentoasemilla on autonvuokrauspiste, josta voi vuokrata omia tarpeita vastaavan auton. Berliinissä on erittäin toimiva julkinen liikenneverkosto, jota käyttämällä pääsee kätevästi tutustumaan kaupunkiin. Auton vuokrausta kannattaa kuitenkin harkita, koska Berliinissä nähtävyydet eivät keskity vain yhteen tiiviiseen keskustaan vaan ovat hajautuneet eri puolille kaupunkia. Vaikka Berliinillä on suurkaupungin status, berliiniläiset omistavat yllättävän vähän autoja, ja siksi liikenne vaikuttaa erityisesti muihin suurkaupunkeihin verrattuna hiljaisemmalta. Tästä syystä suurkaupungin liikenteeseen tottumatonkin ajaja voi tuntea olonsa varsin kotoisaksi Berliinin liikenteessä.

Jos harkitset auton vuokrausta matkasi ajaksi, Berliinissä se kannattaa tehdä heti lentoasemalla. Samalla, kun etsit halpoja hotelleja Berliinissä, voit toki etsiä ja varata vuokra-auton jo etukäteen. Käyttämällä autonvuokrausvertailua auton voi löytää edullisesti, ja auto on valmiiksi odottamassa lentoasemalla, kun saavut kaupunkiin. Tällöin ei tarvitse lentoasemalla enää tuhlata aikaa hintojen ja autojen läpikäymiseen.

Monipuolinen Berliini

Berliini on matkakohteena monipuolinen, ja se tarjoaa monenlaista nähtävää ympäri kaupunkia. Arkkitehtuurista kiinnostuneille Berliinistä löytyy eri aikakausilta olevia rakennuksia, jotka on osittain sodan jäljiltä entisöity. Kulttuurin ja historian ystäville Berliini onkin erittäin värikkään historiansa ansiosta hieno matkakohde. Berliini on kuuluisa nimenomaan Berliinin muurista, joka aikoinaan jakoi kaupungin kahtia ja antoi sille vielä nykyäänkin ominaisen ˮusean keskustanˮ ilmapiirin. Berliinin muurin lisäksi jokaisen matkailijan listalta löytyy Branderburger Tor eli Brandenburgin portti, joka tunnetaan Saksan yhdistymisen symbolina. Brandenburgin portilta alkaa tai sille päättyy, näkökulmasta riippuen, kaunis lehmuskuja Unter den Linden, jota nimensä mukaisesti reunustavat lehmukset. Berliini on muutenkin erittäin vihreä kaupunki, ja on enemmän sääntö kuin poikkeus, että sen katujen varsilta löytyy puita. Berliinissä on myös paljon puistoja, kuten Tiergarten, joissa voi unohtaa suurkaupungin vilinän.

Muita nähtävyyksiä ovat Potsdamer Platz, Nikolaikirche, Brandenburgin portin vierestä löytyvä Holocaust-muistomerkki, museoiden keskittymä Museuminsel ja jättimäinen TV-torni Alexanderplatzilla. Berliini on myös suosittu tiede- ja yliopistokaupunki. Berliinissä on nykyään paljon maahanmuuttajataustaisia asukkaita sekä nuoria, jotka tulevat kaupunkiin kansainvälisen ja modernin ilmapiirin sekä vilkkaan yöelämän perässä. Tee samoin ja vietä kaupunkiloma Berliinissä tutustuen kaupungin monipuoliseen tarjontaan.

Autonvuokraus kohteessa Berliini: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Berliini?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Berliini halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Berliini?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Berliini keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Berliini?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Berliini?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Berliini

Tutustu kohteeseen Berliini Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!