Etsi vuokra-autoja kohteessa Saksa

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Suositut kaupungit kohteessa Saksa

Saksa: Expedia.fi tarjoaa kaikenlaisille matkailijoille soveltuvia vuokra-autoja. Expedia.fin kautta löydät juuri itsellesi sopivan vuokra-auton etsitpä sitten halpaa autoa tai tähdille sopivaa menopeliä. Valitse vain autovuokraamo kohteesta Saksa tai jostakin muusta maailmankolkan kohteesta ja katso, kuinka helposti autovuokraus onnistuu Expedia.fin kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Saksa vuokra-autovaraukseni?
Meille kaikille tulee joskus eteen tilanteita, joissa suunnitelmat muuttuvat täysin. Siksi iso osa etukäteen maksetuista vuokrauksistamme on mahdollista peruuttaa ilman peruutusmaksua, jos peruutus tapahtuu viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa. Kannattaa kuitenkin tarkistaa auton vuokrausehdot – joissain tapauksissa ilmainen peruutus ei ole mahdollista. Jos et löydä tarvitsemiasi tietoja varauksestasi, saat lisätietoja asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Saksa?
Minkä tahansa, joka sopii tyyliisi parhaiten! Jos olet liikkeellä koko perheen kanssa, kannattaa varata midsize- tai full-size-luokan auto, tai astetta parempi premium-luokan auto, jos haluat vuokrata tyylikkään ajoneuvon. Tai valitse economy-luokan ajoneuvo, jotka ovat suosituimpia vuokra-autoja kohteessa Saksa. Koska ne ovat edullisia ja polttoainetehokkaita, ne sopivat täydellisesti yksin matkustaville, pariskunnille ja kaikille muille, jotka eivät tarvitse paljoa tilaa. Lisäksi ne soveltuvat erinomaisesti varsinkin kaupunkiajoon.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Saksa Expedian kautta?
Tutustu kattavaan valikoimaamme vuokra-autoja, tarkista niiden arvostelut ja vertaa suosittujen autovuokraamojen hintoja. Vain muutamalla napsautuksella Expedia auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-autotarjouksen. Oletko jo varannut hotellin tai lennon? Lisää varaukseesi vuokra-auto kohteessa Saksa ja säästä entisestään.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Saksa?
Vaadittu ikäraja on kohteessa Saksa yleensä vähintään 18 vuotta. Suurin osa autovuokraamoista veloittaa nuorilta kuljettajilta lisämaksuja, jotka vaihtelevat vuokrauspisteestä toiseen. Lisäksi nuoremmat asiakkaat eivät välttämättä voi vuokrata tietyntyyppisiä ajoneuvoja, kuten luksusluokan autoja, tai niiden vuokraaminen edellyttää kattavan vakuutuksen ottamista. Kannattaakin aina lukea ehdot läpi huolella ennen auton varaamista.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Saksa?
Sinun tulee esittää ajokorttisi ja luottokorttisi vuokraamolla. Kannattaa ennen auton noutamista lukea läpi valitsemasi vuokraamon käytännöt, jotta tiedät mitä sinulla tulee olla mukanasi. Voit esimerkiksi joutua näyttämään myös todistuksen ajoneuvovakuutuksesta.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Saksa?
Halvan vuokra-ajoneuvon varaaminen pitemmäksi aikaa kohteessa Saksa on helppoa ja yksinkertaista Expedian kautta. Suuntaa vain pitkäaikaisen autonvuokrauksen tarjoussivullemme, anna matkatietosi ja vertaile tarjouksia.
Voinko vuokrata auton kohteessa Saksa, jos olen alle 25-vuotias?
Ikää koskevat säännöt vaihtelevat autovuokraamoiden välillä, joten kannattaa tutustua eri vaihtoehtoihin yksityiskohtaisesti. Jos sinua onnisti ja löysit vuokra-, joka vuokraa ajoneuvoja alle 25-vuotiaille kohteessa Saksa, hyvä juttu! Mutta kannattaa pitää mielessä, että jotkut näistä yrityksistä veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta usein lisämaksun. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot jokaisen autovuokraamon ehdoista, ja ne kannattaakin käydä läpi huolellisesti.

Koe uusia paikkoja Expedian avulla