Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Düsseldorfissa

Düsseldorf on Länsi-Saksassa sijaitseva muodin sekä media- ja mainosalan keskus. Sinne suuntaavan matkailijan kannattaa vuokrata auto käyttöönsä, jos suunnitelmissa on liikkua myös kaupungin laitamilla tai sen ulkopuolella. Vuokra-auto tuo vapautta liikkumiseen ja sillä pääsee helposti myös kaukana keskustasta oleviin kohteisiin sekä Nordrhein-Westfalenin osavaltion muihin kohteisiin. Expedian autonvuokrausvertailun avulla löydät helposti itsellesi sopivan ajoneuvon. Vuokraa auto Düsseldorfista ja nauti matkastasi enemmän!

Reinin varrella sijaitseva Düsseldorf on Nordrhein-Westfalenin osavaltion pääkaupunki ja Saksan kuudenneksi väkirikkain kaupunki vajaalla 600 000 asukkaallaan. Düsseldorf houkuttelee matkailijoita ennen kaikkea ostosmahdollisuuksilla sekä Altstadtin ravintoloilla ja baareilla. Vuokra-auton voi hankkia käyttöönsä jo heti Düsseldorfin lentoasemalta, mutta keskustassakin toimii monia autovuokraamoja. Autovuokraamojen nouto- ja palautuspaikoista on helppo valita itselle sopivin vaihtoehto. Vuokra-autolla pääsee halutessaan tutustumaan laajemminkin Länsi-Saksaan.

Muotia ja oluttupia

Düsseldorf on kansainvälinen suurkaupunki. Königsallee-katu – tai tuttavallisemmin Kö – halkoo kaupungin keskustaa. Sen varrella voi tehdä ostoksia sydämensä kyllyydestä. Erityisesti erilaisia luksusmerkkejä on saatavilla runsaasti. Ostoskierroksen jälkeen matkailija voi suunnata Altstadtiin eli vanhaankaupunkiin, jonka kujilta löytyy taatusti omaan makuun sopiva ravintola tai kahvila. Tarjolla on ruokaa maailman kaikista eri kolkista, mutta erityisen suosittuja ovat perinteiset oluttuvat, joissa pääsee nauttimaan oluesta ja makkaroista sekä muista saksalaisista herkuista. Myös Reinin varren terassit ovat suosittuja levähdyspaikkoja, ja niissä pääsee nauttimaan yöelämästäkin.

Matkailijan kannattaa suunnata keskustassa myös MedienHafeniin. Se on vanha satama-alue, josta on kunnostettu vilkas alue, joka on niin liike-elämän keskus kuin myös ravintoloita ja muuta mielenkiintoista nähtävää täynnä oleva alue.

Vuokra-autolla enemmän irti matkasta

Düsseldorfin autovuokraamot tarjoavat erilaisia autoja erilaisiin tarpeisiin. Kaupunkiajossa käteviä ovat erityisesti pienikokoiset henkilöautot, jotka soveltuvat hyvin pienemmille matkaseurueille. Valittavissa on toki myös sekä normaalikokoisia henkilöautoja että farmariautoja ja katumaastureita. Tilavimpiin malleihin mahtuu suurempikin matkaseurue, ja tarjolla on myös pieniä pakettiautoja jos matkatavaraa on enemmän. Jos haaveissa on matka Länsi-Saksan monipuolisiin kohteisiin, hyvä vaihtoehto on lentää Düsseldorfiin ja jatkaa sieltä vuokra-autolla edemmäs. Näin lomamatkan aikataulut ja reitit voi suunnitella täysin oman mielen mukaisesti.

Vuokra-autolla voi suunnata myös hieman pidemmälle Düsseldorfin ympäristöön. Nordrhein-Westfalenissa riittää runsaasti nähtävää joka makuun. Lähistöllä on monia mielenkiintoisia kaupunkeja, kuten Aachen, jossa voi ihastella Unescon maailmanperintökohteeksi hyväksyttyä tuomiokirkkoa sekä hienoa vanhaakaupunkia. Myös Kölniin ja Bonniin on lyhyt ajomatka. Kölnissä matkailija pääsee ihailemaan valtavaa tuomiokirkkoa ja Länsi-Saksan vanhassa pääkaupungissa Bonnissa muun muassa monia museoita. Myös Borussia Dortmund -jalkapalloseurastaan tunnettu Dortmund on lyhyen ajomatkan päässä Düsseldorfista. Jos suurkaupunkien syke väsyttää, autolla voi suunnata myös Nordrhein-Westfalenin maaseudulle, jossa rentoutumista kaipaava pääsee nauttimaan esimerkiksi kylpylöistä ja aktiivilomailija pyöräilyreiteistä. Matkatavarat kulkevat tällöin kätevästi vuokra-auton kyydissä. Uusiin kohteisiin on myös helppo löytää, kun auton vuokraamisen yhteydessä valitsee lisävarusteeksi navigointijärjestelmän.

Kaikki matkavalmistelut kotoa käsin

Autonvuokrausvertailun avulla on helppo löytää vuokra-auto juuri haluamalleen ajankohdalle. Lisäasetusten ansiosta on mahdollista valita jopa tietty autovuokraamo. Expedian palvelussa on mahdollista rajata hakutuloksia esimerkiksi vaihteiston tyypin mukaan. Halutessaan voi valita myös ilmastoidun auton, jolloin matkustaminen on miellyttävää myös kesän hellepäivinä. Matkaa suunnitellessa on myös hyvä huomioida, että osassa vuokra-autoja on kilometrirajoitukset. Mikäli matka sattuisi jostain syystä peruuntumaan, vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta. Kaikkiin Expedian palvelun kautta vuokrattaviin autoihin sisältyy vakuutus.

Kaikki Düsseldorfiin suuntautuvien matkojen järjestelyt voi hoitaa luotettavasti Expedian kautta. Palvelusta on mahdollista varata myös lennot Düsseldorfiin sekä hotellit matkan ajaksi. Sivuilta löytyy edulliset hinnat ja useiden eri yritysten tarjonta. Hintavertailun ansiosta voi aina hyödyntää parhaat tarjoukset. Edullinen ja mukava loma on helppo järjestää kotoa käsin luotettavasti vain pienellä vaivalla.

Autonvuokraus kohteessa Düsseldorf: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Düsseldorf?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Düsseldorf halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Düsseldorf?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Düsseldorf keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Düsseldorf?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Düsseldorf?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Düsseldorf

Tutustu kohteeseen Düsseldorf Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!