Pääosion alkuosa

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Muutosmaksuja ei veloiteta tiettyjen lentojen kohdalla. 

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Halvimmat lennot kohteeseen Düsseldorf

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Düsseldorf

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Düsseldorf

Tietoja Düsseldorfista

Lennot Düsseldorfiin

Düsseldorf on Nordrhein-Westfalenin osavaltion pääkaupunki Saksassa. Kaupunki on sen vieressä sijaitsevan Ruhrin alueen tavoin tärkeä teollisuuskeskus. Düsseldorf sijaitsee Reinin varrella hyvien kulkuyhteyksien varrella. Expedian kautta lennot kaupunkiin löytyvät nopeasti ja mutkattomasti.

Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 6 kilometriä kaupungin keskustasta pohjoiseen. Se on parilla kymmenellä miljoonalla vuosittaisella matkustajallaan Saksan kolmanneksi suurin lentoasema heti Frankfurtin ja Münchenin kansainvälisten lentoasemien jälkeen. Sekä Lufthansa että Finnair tarjoavat suoria lentoja Düsseldorfin kansainvälisen lentoaseman ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä. Lentoasemalta on helppo jatkaa matkaa niin Düsseldorfiin kuin muuallekin Saksaan ja Keski-Eurooppaan.

Düsseldorf ei ole matkakohteena kovinkaan tunnettu, mutta kaupungin historia on joka tapauksessa pitkä. Lentoasemalle tehdään paljon liikematkoja, minkä vuoksi hinnat ja aikataulut pysyvät lähes muuttumattomina vuoden ympäri. Sen vuoksi onkin hyvä olla ajoissa liikkeellä, jolloin lennot saa varmasti varattua itselle sopiviksi päiviksi.

Düsseldorf on keskisuuri eurooppalainen kaupunki, mutta yhdessä Ruhrin alueen kanssa se on osa yhtä Euroopan suurimmista yhtenäisistä kaupunkialueista. Kaupungissa järjestetään lukuisia kulttuuritapahtumia, ja vaikka maailmansodat raunioittivatkin kaupungin keskustan lähes täysin, siellä on yhä tallella viihtyisiä vanhoja katuja. Kattavan S-Bahn-verkoston ansiosta Düsseldorfista on myös helppo tehdä päivämatkoja muihin lähialueen kaupunkeihin, kuten Kölniin, Bonniin ja Ruhrin alueen kaupunkeihin.

Lentäminen Suomesta Düsseldorfiin

Suorat lennot Helsingistä Düsseldorfin kansainväliselle lentoasemalle kestävät noin kaksi ja puoli tuntia. Matkustusasiakirjaksi Saksaan suuntautuvilla matkoilla käy sekä passi että henkilökortti. Saksassa käytetään Suomen tapaan euroja, joten rahaa ei tarvitse vaihtaa. Rahan nostaminen on luonnollisesti myös helppoa minkä tahansa raha-automaatin kautta, joten suurta määrää käteistä ei tarvitse kantaa Suomesta saakka.

Lennot Düsseldorfin kansainväliselle lentoasemalle

Düsseldorfin kansainvälinen lentoasema on Saksan kolmanneksi suurin lentoasema. Se vastaanottaa vuodessa vajaat 20 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalla on kolme terminaalia, A, B ja C. Terminaali A on ollut lähinnä Star Alliance -lentoallianssiin kuuluvien lentoyhtiöiden käytössä, ja Lufthansan lennot saapuvat sinne. Finnairin lennot puolestaan saapuvat terminaaliin B. C-terminaali palvelee lähinnä kaukokohteita.

Düsseldorfin lentoasemalla on kaksi juna-asemaa, toinen paikallisjunille ja toinen kaukojunille. Lentoaseman kaukojuna-asema sijaitsee 2,5 kilometrin päässä terminaalista. Juna-aseman ja lentoaseman välillä kulkee maksuton SkyTrain-monorailjuna. Lentoaseman paikallisjunille tarkoitettu S-Bahn-asema sijaitsee terminaalin C alla. Lentoaseman ja kaupungin välillä kulkee linja S11, joka yhdistää aseman myös muun muassa Kölniin. Myöhemmin useampi linja saattaa pysähtyä lentoaseman paikallisjuna-asemalla. Linja S11 vie joka tapauksessa matkustajat kaupungin keskustaan 20 minuutissa. Lentoasemalta on myös linja-autoyhteyksiä kaupunkiin ja muihin lähialueen paikkoihin. Linja 721 vie matkustajat suoraan Düsseldorfin päärautatieasemalle. Lisäksi lentoasemalta voi ottaa taksin tai vuokrata auton.

Lähde Expedian kanssa kohti Saksaa ja Düsseldorfia. Varaa lennot ja hotelli samalla kertaa. Jos haluat tutustua Saksaan lähempää ja lähteä kokemaan saksalaisten moottoriteiden lumon, vuokraa samalla auto. Et tule pettymään!

Tietoa lennoista kohteeseen

Kohdelentokenttä Düsseldorf
Kohdelentokentän IATA-koodi DUS