Lennot - Saksa alkaen 33 €

Parhaat kaupungit kohteessa Saksa

Halvimmat lennot kohteeseen Saksa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 33 € yhdensuuntaisille lennoille ja 85 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

easyJet
Air Baltic
Air Baltic
Finnair
Air Baltic
Eurowings
Air Baltic
Air Baltic
easyJet
Air Baltic
Air Baltic
SAS
Air Baltic
Air Baltic
Eurowings
Air Baltic
Eurowings
Air France
Lufthansa
Lufthansa

Tietoa Saksasta

Lennot Saksaan

Saksa on Keski-Euroopan suurimpia valtioita, jossa voi matkailla muutenkin kuin kaupunki- tai autolomalla. Pohjois-Saksan hiekkarannat, idylliset viinialueet ja etelän vuoristomaisemat sekä keskieurooppalainen kulttuuri ovat tuntemattomampaa Saksaa. Maa on mielenkiintoinen myös kulttuurin ja gastronomian ystävälle. Jos päätät yhdistää Saksan lomaan myös kaupunkikohteen, voit poiketa aina ajankohtaisessa Berliinissä. Varaa nyt halvat lennot Saksaan kokemaan jotain aivan uutta!

Lennot Saksaan

Saksan lennot lennetään Suomesta yleensä suorina ja lentoaika Pohjois-Saksaan jää hieman alle kahden tunnin. Finnair lentää Helsinki-Vantaalta suoraan Saksan suurimpiin kaupunkeihin kuten Berliiniin, Hampuriin, Frankfurtiin, Müncheniin ja Düsseldorfiin. Berliiniin pääset suoraan Helsingistä myös Airberlinillä, ja Hampuriin, Frankfurtiin ja Müncheniin lentää Helsingistä Lufthansa. Jos matkustat loma-aikoina tai viikonloppuna, parhaat lentotarjoukset Saksaan saattavat löytyä yhdellä, lyhyellä välilaskulla vaikkapa SAS:lta Arlandan kautta. Myös Norwegian lentää Helsingistä Saksan kaupunkeihin Kööpenhaminan kautta.

Saksan lentoasemilta on loistavat yhteydet kaupunkiin julkisilla liikennevälineillä, metrolla, paikallisjunalla ja bussilla. Jos matkasi suuntautuu myös suurten kaupunkien keskustojen ulkopuolelle, autonvuokraus Saksassa voi olla hyvä idea. Voit tehdä sen helposti jo suoraan lentokentältä tuttujen, kansainvälisten autovuokraamojen kautta. Jos aiot vierailla suurissa kaupungeissa, muista ottaa huomioon että Saksan kaupungeissa on rajoituksia autoliikenteelle. Suurimmissa kaupungeissa auto kannattaakin vuokrata vasta keskustasta poistuessa.

Lennot Saksaan kaupunkilomalle

Lomamatkalle tai vaikka pitkäksi viikonlopuksi maahan suuntaava voi varata lennot Saksaan mihin aikaa vuodesta tahansa, sillä kaupunkikohteisin tutustuminen onnistuu säässä kuin säässä. Voit varata halvat matkat Saksaan vaikka viime hetkellä, ellet ole liikkeellä kesällä tai ruuhkaisina koulujen loma-aikoina. Kevät ja syksy ovat oivallista vierailuaikaa maassa. Silloin eurooppalaisten lomat eivät vielä ole alkaneet tai ovat jo ohi, kaupunkien kulttuurielämä on vilkkaimmillaan, kaikki paikat ovat avoinna eikä matkailijoita ole yleensä ruuhkaksi asti.

Erityisesti perheen kanssa matkustavien on parasta varata lento Saksaan kiireisimpien lomakuukausien ulkopuolella. Eurooppalaisten kesäloma-aikaan heinäkuun loppupuolelta elokuun loppuun kaupunkikohteissa on paljon eurooppalaisia matkailijoita eikä tällöin kannata missään tapauksessa suunnitella automatkaa suurten kaupunkien läheisyydessä.

Lennot Saksaan viininkorjuuaikaan

Varaa hotelli Saksassa hyvissä ajoin etukäteen erityisesti, jos olet liikkeellä loma-aikoina tai haluat yöpyä lähellä nähtävyyksiä ja ostospaikkoja. Jos sinulla on lentoliput Saksaan ja matkasi suuntautuu suurten kaupunkien ulkopuolelle, myös auto on kätevä tapa liikkua Saksassa loma- tai työmatkalla. Hotellista kannattaa kuitenkin varmistaa aina etukäteen paikoitusmahdollisuus. Saksassa on myös äärimmäisen kattava nopeiden junien verkosto, jota voi hyödyntää erityisesti suurten kaupunkien välisillä matkoilla.

Berliini on Saksan tärkein kulttuurikaupunki ja siellä tapahtuu aina. Keisari Vilhelmin muistokirkon raunio on yksi Berliinin tunnetuimpia symboleja ja alue on ehdoton kohde ainakin kaupungissa ensi kertaa vierailevalle. Sen lisäksi kannattaa tutustua vanhan Itä-Berliinin alueen kortteleihin ja tietenkin ihmetellä Berliinin muurin jäännöksiä. Muita nähtävyyksiä ovat TV-torni, museosaari ja KaDeWe-ostoskeskus.

Jos olet luonnon ystävä tai pidät saksalaisista viineistä, Moselin viinialue on yksi Saksan mielenkiintoisimmista. Lisäksi idylliset linnojen, luostareiden ja raunioiden hallitsemat maisemat Moselin ja sen sivuhaarojen Saarin ja Ruwerin jokilaaksoissa hivelevät luontoystävän silmää. Seitsemän maan halki virtaava Rein on ehkä kauneimmillaan Rheingaun viinialueen kohdalla Saksassa. Paikka on nostettu jopa Unescon maailmanperintölistalle. Myös Rüdesheimin seutu, Johannisbergin linna ja Eberbachin luostari ovat upeita vierailukohteita. Myös Baijerissa viljellään viiniä ja Frankenin viininviljelyalueella Mainjoen laaksossa, osavaltion pohjoisosassa, keskitytään nauttimaan olutkulttuurin sijaan viineistä!

Usein kysytyt kysymykset