Lennot - Saksa alkaen 60 €

Saksa: Suositut kaupungit

Tietoa Saksasta

Lennot Saksaan

Saksa on Keski-Euroopan suurimpia valtioita, jossa voi matkailla muutenkin kuin kaupunki- tai autolomalla. Pohjois-Saksan hiekkarannat, idylliset viinialueet ja etelän vuoristomaisemat sekä keskieurooppalainen kulttuuri ovat tuntemattomampaa Saksaa. Maa on mielenkiintoinen myös kulttuurin ja gastronomian ystävälle. Jos päätät yhdistää Saksan lomaan myös kaupunkikohteen, voit poiketa aina ajankohtaisessa Berliinissä. Varaa nyt halvat lennot Saksaan kokemaan jotain aivan uutta!

Lennot Saksaan

Saksan lennot lennetään Suomesta yleensä suorina ja lentoaika Pohjois-Saksaan jää hieman alle kahden tunnin. Finnair lentää Helsinki-Vantaalta suoraan Saksan suurimpiin kaupunkeihin kuten Berliiniin, Hampuriin, Frankfurtiin, Müncheniin ja Düsseldorfiin. Berliiniin pääset suoraan Helsingistä myös Airberlinillä, ja Hampuriin, Frankfurtiin ja Müncheniin lentää Helsingistä Lufthansa. Jos matkustat loma-aikoina tai viikonloppuna, parhaat lentotarjoukset Saksaan saattavat löytyä yhdellä, lyhyellä välilaskulla vaikkapa SAS:lta Arlandan kautta. Myös Norwegian lentää Helsingistä Saksan kaupunkeihin Kööpenhaminan kautta.

Saksan lentoasemilta on loistavat yhteydet kaupunkiin julkisilla liikennevälineillä, metrolla, paikallisjunalla ja bussilla. Jos matkasi suuntautuu myös suurten kaupunkien keskustojen ulkopuolelle, autonvuokraus Saksassa voi olla hyvä idea. Voit tehdä sen helposti jo suoraan lentokentältä tuttujen, kansainvälisten autovuokraamojen kautta. Jos aiot vierailla suurissa kaupungeissa, muista ottaa huomioon että Saksan kaupungeissa on rajoituksia autoliikenteelle. Suurimmissa kaupungeissa auto kannattaakin vuokrata vasta keskustasta poistuessa.

Lennot Saksaan kaupunkilomalle

Lomamatkalle tai vaikka pitkäksi viikonlopuksi maahan suuntaava voi varata lennot Saksaan mihin aikaa vuodesta tahansa, sillä kaupunkikohteisin tutustuminen onnistuu säässä kuin säässä. Voit varata halvat matkat Saksaan vaikka viime hetkellä, ellet ole liikkeellä kesällä tai ruuhkaisina koulujen loma-aikoina. Kevät ja syksy ovat oivallista vierailuaikaa maassa. Silloin eurooppalaisten lomat eivät vielä ole alkaneet tai ovat jo ohi, kaupunkien kulttuurielämä on vilkkaimmillaan, kaikki paikat ovat avoinna eikä matkailijoita ole yleensä ruuhkaksi asti.

Erityisesti perheen kanssa matkustavien on parasta varata lento Saksaan kiireisimpien lomakuukausien ulkopuolella. Eurooppalaisten kesäloma-aikaan heinäkuun loppupuolelta elokuun loppuun kaupunkikohteissa on paljon eurooppalaisia matkailijoita eikä tällöin kannata missään tapauksessa suunnitella automatkaa suurten kaupunkien läheisyydessä.

Lennot Saksaan viininkorjuuaikaan

Varaa hotelli Saksassa hyvissä ajoin etukäteen erityisesti, jos olet liikkeellä loma-aikoina tai haluat yöpyä lähellä nähtävyyksiä ja ostospaikkoja. Jos sinulla on lentoliput Saksaan ja matkasi suuntautuu suurten kaupunkien ulkopuolelle, myös auto on kätevä tapa liikkua Saksassa loma- tai työmatkalla. Hotellista kannattaa kuitenkin varmistaa aina etukäteen paikoitusmahdollisuus. Saksassa on myös äärimmäisen kattava nopeiden junien verkosto, jota voi hyödyntää erityisesti suurten kaupunkien välisillä matkoilla.

Berliini on Saksan tärkein kulttuurikaupunki ja siellä tapahtuu aina. Keisari Vilhelmin muistokirkon raunio on yksi Berliinin tunnetuimpia symboleja ja alue on ehdoton kohde ainakin kaupungissa ensi kertaa vierailevalle. Sen lisäksi kannattaa tutustua vanhan Itä-Berliinin alueen kortteleihin ja tietenkin ihmetellä Berliinin muurin jäännöksiä. Muita nähtävyyksiä ovat TV-torni, museosaari ja KaDeWe-ostoskeskus.

Jos olet luonnon ystävä tai pidät saksalaisista viineistä, Moselin viinialue on yksi Saksan mielenkiintoisimmista. Lisäksi idylliset linnojen, luostareiden ja raunioiden hallitsemat maisemat Moselin ja sen sivuhaarojen Saarin ja Ruwerin jokilaaksoissa hivelevät luontoystävän silmää. Seitsemän maan halki virtaava Rein on ehkä kauneimmillaan Rheingaun viinialueen kohdalla Saksassa. Paikka on nostettu jopa Unescon maailmanperintölistalle. Myös Rüdesheimin seutu, Johannisbergin linna ja Eberbachin luostari ovat upeita vierailukohteita. Myös Baijerissa viljellään viiniä ja Frankenin viininviljelyalueella Mainjoen laaksossa, osavaltion pohjoisosassa, keskitytään nauttimaan olutkulttuurin sijaan viineistä!

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Saksa COVID-19:n takia?
Näppärä asiakaspalveluportaalimme tarjoaa tietoja kohteen Saksa lentosi peruuttamisesta COVID-19:n vuoksi. On myös hyvä idea lukea toivomasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen varaamista.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Saksa meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Hae kohteeseen Saksa suuntaavia huokeita lentoja ja valitse sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alta “Ei muutosmaksua”. Näin helposti se käy. Ymmärrämme, että suunnitelmat voivat muuttua ja että joustavuus on tärkeää, joten voit tehdä varauksen luottamuksella Expedian avulla.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Saksa matkustavien tulisi tietää?
COVID-19-pandemia on vaikuttanut maailmaan, mukaan lukien matkailuun, monenlaisilla tavoilla. Nämä vinkit auttavat sinua selviytymään matkustamisen uusista haasteista ja valmistautumaan lennollesi kohteeseen Saksa:

 • Ennen kuin teet varauksen, ota selvää, onko kohteessasi ja lähtöpaikassasi voimassa minkäänlaisia matkustuskieltoja tai -rajoituksia. Uusimmat tiedot saat viranomaisten matkustustiedotteista.
 • Käytä kasvomaskia turvatarkastuksen aikana. Lentokentän viranomainen pyytää sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi hetkeksi kasvojen tunnistamista varten.
 • Sinun ei tule ojentaa tarkastuskorttiasi (sähköistä tai paperiversiota) suoraan lentokentän työntekijälle. Sen sijasta sinun tulee laittaa se skannerin päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän nähtäville.
 • Matkustajilla on lupa ottaa käsimatkatavaroihin käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
 • Pistä henkilökohtaiset tavarat (kuten puhelin ja lompakko) turvatarkastuksen aikana tavarakaukalon sijaan käsimatkatavaroihin, jotta turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Ota mukanasi oleva ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastuksen aikana. Ruokatarvikkeet laukaisevat usein hälytyksen. Kun pakkaat ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu kajoamaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Saksa?
Sinulla on valittavanasi roppakaupalla lentoyhtiöitä, jotka menevät kohteeseen Saksa tai sen lähelle. Tässä on pari esimerkkiä parhaista:

 • Lufthansa – 177 lentoa kohteeseen Saksa tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 91 lentoa kentälle Frankfurt (FRA-Frankfurtin kansainvälinen lentoasema) ja 86 lentoa kentälle München (MUC-Franz Josef Straussin kansainvälinen lentoasema) per kuukausi.
 • Finnair – 108 lentoa kohteeseen Saksa tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 56 lentoa kentälle Frankfurt (FRA-Frankfurtin kansainvälinen lentoasema) ja 52 lentoa kentälle München (MUC-Franz Josef Straussin kansainvälinen lentoasema) per kuukausi.
 • Air Baltic – 21 lentoa kohteeseen Saksa tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 13 lentoa kentälle München (MUC-Franz Josef Straussin kansainvälinen lentoasema) ja 8 lentoa kentälle Frankfurt (FRA-Frankfurtin kansainvälinen lentoasema) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Saksa?
Jotta voisit napata parhaan tarjouksen kohteeseen Saksa, sinun kannattaa tehdä varauksesi ajoissa. Harkitse lisäksi hakutuloksiesi ylälaidassa olevan Expedian kätevän “Joustavat päivämäärät” -linkin käyttämistä. Sen avulla voit verrata matkapäiviesi likellä olevien päivämäärien hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana 120 € oli kohteeseen Saksa menevän lennon halvin hinta.
Kuinka paljon lento kohteeseen Saksa maksaa?
Menopaluumatka kohteeseen Saksa maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 120 € – 120 €. Kohteesta Helsinki (HEL) lähtevät yhdensuuntaiset lennot sen sijaan olivat niinkin halpoja kuin 60 €.
Mitkä ovat kohteen Saksa suosituimmat lentokentät?
Lähtöpaikastasi ja lentoyhtiöstäsi riippuen tulet saapumaan jollekin näistä johtavista lentokentistä kohteessa Saksa:

 • Frankfurt (FRA-Frankfurtin kansainvälinen lentoasema) – 13210 lentoa kuukaudessa.
 • München (MUC-Franz Josef Straussin kansainvälinen lentoasema) – 9481 lentoa kuukaudessa.
 • Frankfurt (HHN-Frankfurt-Hahn) – 364 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Saksa?
Lentolippujen hinnat olivat suurin piirtein 120 € – 120 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Kun olet valmis varaamaan, olemme valmiita auttamaan sinua löytämään loistavan tarjouksen kohteeseen Saksa.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Saksa?
Halvin ajankohta varata lentoliput kohteeseen Saksa on lokakuussa, kun taas kalleimmat ajankohdat ovat kesän ja talven loma-ajat. Vältä varaamasta matkaa näille ajoille, jos olet matkalla pienellä budjetilla.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Saksa?

 • Suosittu München on hyvä kaupunki aloittaa loma kohteessa Saksa. Tämä kohde tarjoaa runsaasti tekemistä ja nähtävää aina mielenkiintoisista nähtävyyksistä, joihin kuuluu esimerkiksi Marienplatz, upeisiin ruokailu- ja shoppailumahdollisuuksiin asti.
 • Kohteessa München on meri-ilmasto. Ennen kuin lähdet matkaan, kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotteet. Olipa odotettavissa kylmää, kuumaa, sateista tai kuivaa säätä, aina on hyvä olla valmis kaikkeen!
 • Garmisch-Partenkirchen, joka sijaitsee suurin piirtein 80 km lounaaseen kohteesta München, kannattaa myös ehdottomasti lisätä listalle. Tämän kohteen kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Wank Mountain – täällä ei kannata unohtaa vierailla!

Suosittuja lentoja kohteeseen Saksa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Eurowings
Eurowings