Pääosion alkuosa

Halvimmat lennot kohteeseen Bremen

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Bremen

Tietoja Bremenistä

Lennot Bremeniin

Bremen on noin puolen miljoonan asukkaan viehättävä satamakaupunki Luoteis-Saksassa. Weser-joen rannalle perustettu vanha hansakaupunki voi ylpeillä yli 1200-vuotisella historiallaan. Bremeniin pääsee Suomesta helpoiten Ryanairin suoralla lennolla. Lentoja Tampereelta Bremeniin voi saada hyvin edullisesti.

Bremenin lentoasema, City Airport Bremen, sijaitsee poikkeuksellisen lähellä kaupungin keskustaa, joten saapuminen Bremeniin lentokoneella on todella helppoa. Kätevimmin matka lentoasemalta keskustaan taittuu raitiovaunulla.

Bremenin merellisyys vaikuttaa vahvasti sen ilmastoon. Sademäärä jakautuu tasaisesti koko vuodelle. Lämpimin kuukausi on heinäkuu, ja vastaavasti kylmintä Bremenissä on tammikuussa, mutta lunta kaupungissa sataa vain harvoin. Kesä on otollista matkustusaikaa, mutta matkalle voi lähteä myös esimerkiksi lokakuussa, jolloin kaupungissa järjestetään Pohjois-Saksan suurin ja vanhin kaupunkifestivaali Freimarkt Bremen.

Bremen yllättää matkustajan monipuolisuudellaan. Keskusta-alue on suhteellisen pieni, mutta tarjoaa paljon nähtävää. Suurin osa turistinähtävyyksistä sijaitsee vanhassa kaupungissa, jonka keskipiste on keskiaikainen kaupungintori. Torin laidalla ovat Bremenin tuomiokirkko ja renessanssityyliin rakennettu raatihuone, joka on Unescon maailmanperintökohde. Schnoorin sadunomaisissa kortteleissa on paljon kahviloita ja pieniä kauppoja, ja alueen mutkaisten kujien varrella sijaitsee myös maailman pienin hotelli! Bremenissä on useita ostoskeskuksia, outlet-myymälöitä ja ihastuttavia käsityöläisliikkeitä. Suosittu tapa tutustua Bremeniin on kierrellä kaupunkia polkupyörällä, jonka voi vuokrata rautatieasemalta tai jostakin kaupungin monista pyöräliikkeistä.

Lentäminen Suomesta Bremeniin

Ryanair lentää Tampereelta suoraan Bremeniin kolmena päivänä viikossa. Lento kestää noin kaksi tuntia. Bremeniin on usein helppo löytää edullisia lentolippuja. Kannattaa kuitenkin olla ajoissa liikkeellä, sillä viime tingassa varatut lennot ovat usein huomattavasti kalliimpia. Helsingistä ei ole suoria lentoja Bremeniin, mutta Helsinki-Vantaalta Bremeniin voi lentää esimerkiksi Amsterdamin tai Frankfurtin kautta. Bremeniin pääsee suhteellisen helposti myös lentämällä Hampuriin ja jatkamalla perille junalla tai linja-autolla. Matkustusasiakirjaksi Suomen kansalaiselle kelpaa passin lisäksi myös kuvallinen henkilökortti.

Lennot Bremenin lentoasemalle

Bremenin lentoasema sijaitsee vain noin kolmen kilometrin päässä kaupungin keskustasta etelään. Kaupungin läheisyyden takia lentokenttää markkinoidaan nimellä City Airport Bremen. Bremenin lentoasemaa käyttää yli 15 kansallista ja kansainvälistä lentoyhtiötä, jotka tarjoavat lentoja Bremenistä yli 20 maahan ja 50 eri kohteeseen. Lentoaseman läpi kulkee vuodessa noin kaksi ja puoli miljoonaa matkustajaa. Ryanairin käytössä on erillinen terminaali E. Välilaskullinen lento Helsinki-Vantaalta Bremeniin kestää usein noin neljä tuntia. Halvin matkustusaika on usein marraskuussa.

Lentoasemalta on sujuva raitiovaunuyhteys Bremenin rautatieasemalle. Raitiovaunu numero 6 kulkee 10 minuutin välein ja pysähtyy suoraan terminaalin edessä. Matka lentoasemalta keskustaan vie raitiovaunulla vain 11 minuuttia. Lyhyen matkan ansiosta myös taksi on mukava ja suhteellisen edullinen vaihtoehto kulkea lentokentältä keskustaan. Lentoasemalta on linja-autoyhteys Hampuriin ja Alankomaiden Groningeniin. Terminaalin 3 lähtöselvitysaluetta vastapäätä on useiden autovuokraamojen palvelutiskit.

Lennot Hampurin kansainväliselle lentoasemalle

Bremeniin voi matkustaa myös Hampurin kautta. Finnair tarjoaa suoria lentoja Helsingistä Hampuriin jopa kolme kertaa päivässä. Hampurin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Bremenin keskustasta. Hampurista perille Bremeniin voi kulkea junalla tai linja-autolla. Automatka Hampurista Bremeniin taittuu nopeasti A1-moottoritietä pitkin.

Bremenin matkan suunnittelu kannattaa aloittaa Expedian sivuilta. Lentojen lisäksi voit samalla varata mukavan hotellihuoneen kaupungin keskustasta, vuokrata auton ja hoitaa muita matkajärjestelyjä.

Tietoa lennoista kohteeseen Bremen

Kohdelentokenttä Bremen
Kohdelentokentän IATA-koodi BRE

Suosittuja lentoja kohteeseen Bremen

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.