Halvimmat lennot kohteeseen Frankfurt

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 104 € yhdensuuntaisille lennoille ja 143 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Dec 26, 2018

Koneessa oli todella kuuma

Lisätietoja – Frankfurt

Lennot Frankfurtiin

Läntisessä Saksassa sijaitseva Frankfurt on yksi Saksan suurimmista kaupungeista. Kaupungissa sijaitsee myös Saksan suurin lentoasema, joka on samalla myös yksi maailman suurimmista lentoasemista. Frankfurt onkin solmukohta, jossa moni vaihtaa konetta lopulliseen määränpäähänsä. Frankfurtia ei kuitenkaan kannata käyttää vain kauttakulkupaikkana, sillä kaupungissa on todella paljon nähtävää. Parhaat lennot Frankfurtiin löydät tietenkin Expedian kautta. Expedian sivuilta voit myös varata itsellesi sopivan hotellin Frankfurtissa.

Frankfurtin kupeessa sijaitsee suuri Frankfurtin kansainvälinen lentoasema. Lisäksi kaupungin lähellä sijaitsee halpalentoyhtiöiden käytössä oleva Frankfurt-Hahnin lentoasema, mutta se ei nimestään huolimatta sijaitse varsinaisesti Frankfurtista, vaan noin 100 kilometriä kaupungista länteen. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on päivittäin monia suoria lentoja Frankfurtin kansainväliselle lentoasemalle. Expedian kautta sopivin lentovaihtoehto löytyy helposti, samoin kuin lennot ja hotellin sisältävä pakettimatka Frankfurtiin.

Tunnelmaltaan kansainvälinen ja mukavan leppoisa Frankfurt on sekoitus moderneja pilvenpiirtäjiä ja vanhoja rakennuksia. Kaupunki sijaitsee Mainjoen varrella. Frankfurtissa on paljon ostosmahdollisuuksia sekä lukematon määrä erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Mainjoen varrella on paljon pyöräily- ja kävelyreittejä, ja myös jokiristeilyjä on tarjolla. Palmengartenin kasvitieteellinen puutarha on lajissaan yksi Euroopan suurimmista. Frankfurtissa on myös paljon museoita, teattereita ja konserttisaleja sekä myös ooppera. Kaupungissa järjestetään paljon suurtapahtumia, kuten vuosittain järjestettävät kirjamessut ja jazzfestivaalit syksyllä. Frankfurtin ympäristössä on myös paljon nähtävää, ja lähialueen kukkuloihin ja kyliin pääsee helposti vuokraamalla auton Frankfurtissa Expedian kautta.

Lentäen Frankfurtiin

Helsinki-Vantaan lentoasemalta voi lentää suoraan Frankfurtin kansainväliselle lentoasemalle monta kertaa päivässä. Lentoaika on noin kaksi ja puoli tuntia. Saksa on Suomen tavoin EU- ja euromaa, joten rahaa ei tarvitse vaihtaa. Saksa kuuluu myös Schengen-alueeseen, joten rajamuodollisuuksia ei juuri ole. Tarvittaessa henkilöllisyys on kuitenkin voitava todistaa passilla tai kuvallisella henkilökortilla.

Lennot Frankfurtin kansainväliselle lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on monta suoraa lentoa Frankfurtin kansainväliselle lentoasemalle viikon jokaisena päivänä. Lentoaika on noin kaksi ja puoli tuntia. Myös välilaskullisia lentoyhteyksiä on tarjolla, mutta ne eivät yleensä ole suoria lentoja edullisempia. Jos konetta joutuu vaihtamaan, matka-aika Helsingistä Frankfurtiin on lyhimmillään noin neljä tuntia. Lentojen hinnat eivät juuri vaihtele eri vuodenaikoina, sillä Frankfurt on suosittu kohde vuoden ympäri. Kirjamessujen tapaisten suurtapahtumien aikaan lennot saattavat kuitenkin olla kalliimpia ja lentokoneet täydempiä. Parhaista hinnoista pääsee nauttimaan, jos lennot varaa muutamaa kuukautta ennen matkaa. Parhaat yhteydet löytyvät tietenkin Expedian kautta.

Frankfurtin kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain 12 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Se on Euroopan kolmanneksi vilkkain lentoasema. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, jotka on jaettu moniin eri halleihin. Terminaali 1 on lähinnä Lufthansan ja sen Star Alliance yhteistyökumppaneiden käytössä. Terminaali 2 on OneWorld-allianssiin kuuluvien lentoyhtiöiden, kuten Finnairin, sekä Skyteam-allianssiin kuuluvien lentoyhtiöiden käytössä. Suunnitteilla on ollut myös kolmannen terminaalin rakentaminen. Lentoasemalta pääsee kaupunkiin niin junalla, bussilla, lentokenttäbussilla kuin taksillakin. Lentoaseman juna-asema sijaitsee terminaalin 1 yhteydessä. Paikallisjunalinjat S8 ja S9 yhdistävät aseman keskustaan noin 10 minuutissa, ja vuoroväli on tiheä koko päivän. Myös kaukojunat pysähtyvät lentoaseman juna-asemalla. Busseja lähtee kummankin terminaalin edustalta. Toinen vaihtoehto on vuokrata auto tai ottaa taksi. Vuokra-autolla pääsee helposti ja nopeasti minne tahansa Frankfurtin alueella. Lentoasemalla on monien eri autonvuokrausyritysten toimipisteet. Taksi on hyvä vaihtoehto, jos hotellille ei pääse helposti julkisilla liikenneväleillä eikä auton vuokraaminen innosta.

Tietoa lennoista kohteeseen Frankfurt

Kohdelentokenttä Frankfurt
Kohdelentokentän IATA-koodi FRA

Suosittuja lentoja kohteeseen Frankfurt

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 104 € yhdensuuntaisille lennoille ja 143 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.