Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Frankfurtissa

Frankfurt on Saksan keskiosissa sijaitseva vilkas metropoli ja yksi Saksan merkittävimmistä kaupungeista. Kaupungista huokuu sen pitkällinen historia ja eri puolilla Frankfurtia voi tutustua monien eri aikakausien arkkitehtuuriin. Frankfurtissa pääsetkin nauttimaan niin suurkaupungin vilskeestä ja upeista pilvenpiirtäjistä kuin monista historiallisista nähtävyyksistä. Kaupungista löytyy varmasti nähtävää ja koettavaa kaikille matkaajille. Loistavan sijaintinsa vuoksi Frankfurt on myös erinomainen tukikohta päiväretkille ympäri Saksaa.

Frankfurt lukeutuu Saksan vilkkaimpiin ja kansainvälisimpiin liikekaupunkeihin, joten sinne saapuu vuosittain myös paljon liikematkailijoita. Matkustitpa sitten liikematkalle tai lomailemaan, pääset siirtymään joustavasti paikasta toiseen varaamalla vuokra-auton Expedian kautta matkajärjestelyitä tehdessäsi. Tällöin sinun on helppo siirtyä myös kaupungin vilskeestä tutustumaan vaikka Saksan upeisiin vuoristomaisemiin.

Monipuolisia nähtävyyksiä

Frankfurtin kaupungin alueella on runsaasti erilaisia nähtävyyksiä. Suosituimpia näistä ovat esimerkiksi vanhan kaupungin historiallinen Römerberg sekä upea Palmengartenin kasvitietellinen puutarha. Kaupungissa sijaitsee myös useita historiallisesti merkittäviä kirkkoja, kuten Kaiserdomin katedraalia sekä Paulskirche. Historiallisten nähtävyyksien lisäksi Frankfurtissa pääsee tutustumaan moderniin metropoliin Main-jokivarren upeine pilvenpiirtäjineen. Kun vuokraat auton Frankfurtista matkasi ajaksi, pääset helposti liikkumaan hotellin ja eri nähtävyyksien välillä myös keskusta-alueen ulkopuolella. Frankfurtin ympäristössä onkin paljon mielenkiintoisia kohteita. Erityisesti matkailijoiden suosiossa on Wiesbadenin kylpyläkaupunki, jonne on Frankfurtista vain noin puolen tunnin ajomatka, sekä upea Heidelbergin linna, jonne ajaa noin tunnissa. Tutustu myös Expedian tarjoamiin erilaisiin Frankfurtin-lomiin, joiden avulla matkan järjestäminen on entistä helpompaa.

Vilkasta liike-elämää

Frankfurt on yksi Saksan tärkeimpiä liike-elämän keskuksia ja siellä sijaitsee monien suurten kansainvälisten yritysten toimipisteitä. Frankfurtissa järjestetään myös paljon suuria liike-elämän messutapahtumia. Erityisen suosittu kohde tapahtumanjärjestäjille on muun muassa Frankfurtin kongressikeskus, jossa järjestetään vuosittain maailmanluokan messutapahtumia. Matkustaessasi Frankfurtiin työmatkalle pääset liikkumaan joustavasti paikasta toiseen vuokra-auton avulla. Frankfurtin keskeisen sijainnin vuoksi sieltä on helppo tehdä vierailuja myös muualla Saksassa sijaitsevien yhteistyökumppaneiden luo.

Kaupunki Saksan keskiössä

Frankfurt sijaitsee keskeisellä paikalla, joten sieltä on helppo matkustaa myös muualle Saksaan ja Keski-Eurooppaan. Vuokraamalla auton matkasi ajaksi pääset helposti tutustumaan ympäristöösi laajemmallakin alueella ja nauttimaan Saksan erinomaisista nähtävyyksistä. Saksa on tunnettu tehokkaasta liikenteestään, joten vuokra-autolla on helppo liikkua Frankfurtissa sijaitsevalta hotellilta muihin kohteisiin. Voit esimerkiksi tutustua muihin Saksan suurkaupunkeihin, kuten Berliiniin, Müncheniin tai Hampuriin, tai viettää liikunnallisen viikonlopun laskettelemassa kuvankauniissa alppimaisemissa. Muutamien tuntien ajomatkan päässä Frankfurtista on myös paljon upeita nähtävyyksiä, kuten Neuschwansteinin linna, Bayerischer Waldin kansallispuisto sekä Reinin jokilaakson viiniviljelmät.

Autonvuokraus lentoasemalla

Saapuessasi Frankfurtiin lennolla on helpointa noutaa vuokra-auto suoraan lentoasemalta. Frankfurt am Mainin lentoasema on Saksan suurin ja Euroopan kolmanneksi suurin lentoasema, jonne saapuu lentoja joka puolelta maailmaa. Lentoasema sijaitsee n. 12 kilometrin päässä Frankfurtin keskustasta, joten vuokra-autolla pääset siirtymään nopeasti lentoasemalta kaupunkiin. Lentoasemalla toimii useita autovuokraamoja joilla on pisteitä sekä terminaalissa 1 että terminaalissa 2. Palveluiden aukioloajat vaihtelevat, joten muistathan vuokra-autopalvelua valitessasi varmistaa aikataulusi sekä saapumisterminaalisi. Lentoaseman pysäköintialueiden yhteydessä on lisäksi vuokrapalveluiden pisteitä, jonne voit palauttaa auton lähtiessäsi paluumatkalle.

Hieman etäämmällä Frankfurtista sijaitsee myös toinen lentoasema, Frankfurt-Hahn, jonne on tarjolla monia edullisia lentoyhteyksiä. Lentoasema on kuitenkin kauempana kaupungista, reilun sadan kilometrin päässä, joten vuokra-auto on hyvä vaihtoehto liikkumiseen. Frankfurt-Hahnin lentoasemalla toimii useita autovuokraamoja, joten voit kätevästi noutaa vuokraamasi auton heti saavuttuasi.

Autonvuokraus kohteessa Frankfurt: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Frankfurt?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Frankfurt halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Frankfurt?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Frankfurt keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Frankfurt?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Frankfurt?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Frankfurt

Tutustu kohteeseen Frankfurt Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!