Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Tutustu kohteeseen Frankfurt

Tutustu kohteeseen Frankfurt Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Frankfurtissa

Frankfurt on Saksan keskiosissa sijaitseva vilkas metropoli ja yksi Saksan merkittävimmistä kaupungeista. Kaupungista huokuu sen pitkällinen historia ja eri puolilla Frankfurtia voi tutustua monien eri aikakausien arkkitehtuuriin. Frankfurtissa pääsetkin nauttimaan niin suurkaupungin vilskeestä ja upeista pilvenpiirtäjistä kuin monista historiallisista nähtävyyksistä. Kaupungista löytyy varmasti nähtävää ja koettavaa kaikille matkaajille. Loistavan sijaintinsa vuoksi Frankfurt on myös erinomainen tukikohta päiväretkille ympäri Saksaa.

Frankfurt lukeutuu Saksan vilkkaimpiin ja kansainvälisimpiin liikekaupunkeihin, joten sinne saapuu vuosittain myös paljon liikematkailijoita. Matkustitpa sitten liikematkalle tai lomailemaan, pääset siirtymään joustavasti paikasta toiseen varaamalla vuokra-auton Expedian kautta matkajärjestelyitä tehdessäsi. Tällöin sinun on helppo siirtyä myös kaupungin vilskeestä tutustumaan vaikka Saksan upeisiin vuoristomaisemiin.

Monipuolisia nähtävyyksiä

Frankfurtin kaupungin alueella on runsaasti erilaisia nähtävyyksiä. Suosituimpia näistä ovat esimerkiksi vanhan kaupungin historiallinen Römerberg sekä upea Palmengartenin kasvitietellinen puutarha. Kaupungissa sijaitsee myös useita historiallisesti merkittäviä kirkkoja, kuten Kaiserdomin katedraalia sekä Paulskirche. Historiallisten nähtävyyksien lisäksi Frankfurtissa pääsee tutustumaan moderniin metropoliin Main-jokivarren upeine pilvenpiirtäjineen. Kun vuokraat auton Frankfurtista matkasi ajaksi, pääset helposti liikkumaan hotellin ja eri nähtävyyksien välillä myös keskusta-alueen ulkopuolella. Frankfurtin ympäristössä onkin paljon mielenkiintoisia kohteita. Erityisesti matkailijoiden suosiossa on Wiesbadenin kylpyläkaupunki, jonne on Frankfurtista vain noin puolen tunnin ajomatka, sekä upea Heidelbergin linna, jonne ajaa noin tunnissa. Tutustu myös Expedian tarjoamiin erilaisiin Frankfurtin-lomiin, joiden avulla matkan järjestäminen on entistä helpompaa.

Vilkasta liike-elämää

Frankfurt on yksi Saksan tärkeimpiä liike-elämän keskuksia ja siellä sijaitsee monien suurten kansainvälisten yritysten toimipisteitä. Frankfurtissa järjestetään myös paljon suuria liike-elämän messutapahtumia. Erityisen suosittu kohde tapahtumanjärjestäjille on muun muassa Frankfurtin kongressikeskus, jossa järjestetään vuosittain maailmanluokan messutapahtumia. Matkustaessasi Frankfurtiin työmatkalle pääset liikkumaan joustavasti paikasta toiseen vuokra-auton avulla. Frankfurtin keskeisen sijainnin vuoksi sieltä on helppo tehdä vierailuja myös muualla Saksassa sijaitsevien yhteistyökumppaneiden luo.

Kaupunki Saksan keskiössä

Frankfurt sijaitsee keskeisellä paikalla, joten sieltä on helppo matkustaa myös muualle Saksaan ja Keski-Eurooppaan. Vuokraamalla auton matkasi ajaksi pääset helposti tutustumaan ympäristöösi laajemmallakin alueella ja nauttimaan Saksan erinomaisista nähtävyyksistä. Saksa on tunnettu tehokkaasta liikenteestään, joten vuokra-autolla on helppo liikkua Frankfurtissa sijaitsevalta hotellilta muihin kohteisiin. Voit esimerkiksi tutustua muihin Saksan suurkaupunkeihin, kuten Berliiniin, Müncheniin tai Hampuriin, tai viettää liikunnallisen viikonlopun laskettelemassa kuvankauniissa alppimaisemissa. Muutamien tuntien ajomatkan päässä Frankfurtista on myös paljon upeita nähtävyyksiä, kuten Neuschwansteinin linna, Bayerischer Waldin kansallispuisto sekä Reinin jokilaakson viiniviljelmät.

Autonvuokraus lentoasemalla

Saapuessasi Frankfurtiin lennolla on helpointa noutaa vuokra-auto suoraan lentoasemalta. Frankfurt am Mainin lentoasema on Saksan suurin ja Euroopan kolmanneksi suurin lentoasema, jonne saapuu lentoja joka puolelta maailmaa. Lentoasema sijaitsee n. 12 kilometrin päässä Frankfurtin keskustasta, joten vuokra-autolla pääset siirtymään nopeasti lentoasemalta kaupunkiin. Lentoasemalla toimii useita autovuokraamoja joilla on pisteitä sekä terminaalissa 1 että terminaalissa 2. Palveluiden aukioloajat vaihtelevat, joten muistathan vuokra-autopalvelua valitessasi varmistaa aikataulusi sekä saapumisterminaalisi. Lentoaseman pysäköintialueiden yhteydessä on lisäksi vuokrapalveluiden pisteitä, jonne voit palauttaa auton lähtiessäsi paluumatkalle.

Hieman etäämmällä Frankfurtista sijaitsee myös toinen lentoasema, Frankfurt-Hahn, jonne on tarjolla monia edullisia lentoyhteyksiä. Lentoasema on kuitenkin kauempana kaupungista, reilun sadan kilometrin päässä, joten vuokra-auto on hyvä vaihtoehto liikkumiseen. Frankfurt-Hahnin lentoasemalla toimii useita autovuokraamoja, joten voit kätevästi noutaa vuokraamasi auton heti saavuttuasi.