Halvimmat lennot kohteeseen Köln

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 95 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Köln

Lennot Kölniin

Köln on Saksan länsiosassa Reinin varrella sijaitseva lähes miljoonan asukkaan kaupunki. Kölniin ei ole Helsinki-Vantaalta suoria reittilentoja, mutta lento Kölniin kestää lyhimmillään noin kolme ja puoli tuntia yhdellä vaihdolla Berliinin Tegelin lentoaseman kautta. Matkabudjetista ja aikataulusta riippuen Kölniin pääsee lentäen myös esimerkiksi Amsterdamin kautta. Toinen varteenotettava vaihtoehto on lentää Düsseldorfin kansainväliselle lentoasemalle ja jatkaa sieltä junalla tai autolla vajaan tunnin matka Kölniin. Kun etsit lentotarjouksia Kölniin, varaa samalla hotelli Kölnissä Expedian kautta.

Köln-Bonnin lentoasema sijaitsee 15 kilometriä Kölnistä lounaaseen ja 16 kilometriä Bonnista koilliseen. Lentoasemalta pääsee Kölnin keskustaan nopeasti taksilla, junalla tai bussilla. Jos haluat ajaa matkan aikana itse, voit vuokrata auton Kölnissä Expedian kautta.

Saksan länsiosassa Nordrhein-Westfalenin osavaltiossa sijaitseva Köln on maan neljänneksi suurin kaupunki, jossa on lähes miljoona asukasta. Köln on Saksan suurkaupungeista vanhin, ja sen tunnetuin maamerkki on goottilaistyylinen tuomiokirkko, jonka rakentaminen aloitettiin jo 1200-luvulla. Valmistuessaan 600 vuotta myöhemmin tuomiokirkko oli maailman korkein rakennus: sen kaksoistornit ovat 157 metriä korkeat. Reinin varrella sijaitsevassa kaupungissa on myös kymmeniä museoita ja gallerioita. Kaupunki on tunnettu panimoravintoloista, Kölsch-oluesta ja rennon sydämellisestä karnevaalitunnelmasta.

Lentäminen Suomesta Kölniin

Suomesta Saksaan lentävät muun muassa Finnair, Lufthansa ja Air Berlin. Helsinki-Vantaalta on päivittäin useita lentoja Berliinin Tegelin lentoasemalle. Lento Berliinistä Köln-Bonnin lentoasemalle kestää hiukan yli tunnin. Yksi vaihtoehto on lentää Helsinki-Vantaalta Düsseldorfin kansainväliselle lentoasemalle ja jatkaa sieltä junalla suoraan Kölnin päärautatieasemalle. Lomakaudella moniin suosittuihin kohteisiin on edullisia lomalentoja. Voit säästää lentohinnoissa varaamalla kaupunkiloman Kölniin Expedian sivustolla.

Saksa on EU-maa, johon matkustavalla EU-maan kansalaisella on suositeltavaa olla mukanaan voimassa oleva matkustusasiakirja, jolla voi todistaa henkilöllisyyden.

Lennot Kölnin lentoasemalle

Köln-Bonnin lentoasema on Saksan kuudenneksi suurin lentoasema, jonka kautta kulkee vuosittain noin yhdeksän miljoonaa matkustajaa. Lentoaseman matkustajamäärä on kasvanut tasaisesti vuosien ajan, ja aseman pysäköinti- ja hotellipalveluja on määrä kehittää vastaamaan kasvavia liikennemääriä. Lentoasemalla on oma rautatieasema, jolta voi helposti jatkaa puolen tunnin matkan junalla Kölnin päärautatieasemalle. Sekä Kölniin että Bonniin pääsee lentoasemalta myös paikallisbussilla. Taksimatka lentoasemalta Kölniin kestää noin 15 minuuttia.

Jos matkasuunnitelmaan sopivaa lentoa Kölniin ei löydy, yksivaihtoehto on lentää Helsinki-Vantaalta Düsseldorfiin ja jatkaa sieltä Kölniin junalla. Helsinki-Vantaalta on päivittäin lentoja Düsseldorfin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee vain noin 50 kilometrin päässä Kölnin keskustasta. Suora lento Helsingistä Düsseldorfiin kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Düsseldorfin lentoasemalta on suora junayhteys Kölnin päärautatieasemalle, jonne matka-aika on vain noin puoli tuntia.

Lennot Kölniin Berliinin kautta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on Berliinin Tegelin lentoasemalle päivittäin useita suoria reittilentoja, joita lentävät muun muassa Air Berlin ja Lufthansa. Lentoaika Berliiniin on noin kaksi tuntia. Berliinin Tegelin lentoaseman ja Köln-Bonnin lentoaseman välillä on päivittäin useita lentoja. Suora lento kestää hiukan yli tunnin. Expedian kautta voit etsiä kätevästi lentolippuja Kölniin hinnan ja keston mukaan ja valita aikatauluusi ja matkabudjettiisi sopivan yhdistelmän.

Berliiniin on rakenteilla uusi Berliinin Brandenburgin Willy Brandt -lentoasema, joka korvaa valmistuessaan Tegelin ja Schönefeldin lentoasemat. Uuden lentoaseman rakennustöiden arvioidaan valmistuvan aikaisintaan vuonna 2016, ja lentoasema on määrä ottaa käyttöön vuonna 2017.

Tietoa lennoista kohteeseen Köln

Kohdelentokenttä Düsseldorf Intl.
Kohdelentokentän IATA-koodi DUS
Kohdekaupunki Düsseldorf

Suosittuja lentoja kohteeseen Köln

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 95 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.