Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Dresden

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Dresden

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Dresden

Lennot Dresdeniin

Saksassa Elbejoen varrella sijaitseva Dresden on historiallinen ja mielenkiintoinen kaupunki. Toisessa maailmansodassa maan tasalle pommitettu ja myöhemmin Itä-Saksan puolelle jäänyt kaupunki on sittemmin jälleenrakennettu, ja siellä on niin historiallisia kuin kylmän sodan aikaisia muistomerkkejä. Dresdenissä on myös oma lentoasema. Verkon kautta on mahdollista löytää hyviä lentotarjouksia Dresdeniin. Lisäksi Dresdenin hotellitarjonta on monipuolinen, minkä ansiosta matkustajat voivat varata itselleen sopivan hotellin esimerkiksi Elben varrelta tai vanhasta keskustasta.

Dresdenin lentoasemalle ei ole suoria lentoja Suomesta, mutta sinne voi lentää helposti yhdellä vaihdolla muun muassa Frankfurtin kautta. Toinen vaihtoehto on lentää Helsinki-Vantaalta Berliiniin ja jatkaa sieltä junalla Dresdeniin. Olivatpa matkasuunnitelmat minkälaisia tahansa, halvat lennot Dresdeniin ovat vain parin napsautuksen päässä. Tarjolla on myös lennot ja hotellin sisältäviä pakettimatkoja Dresdeniin.

Vaikka Dresden tuhoutuikin pahoin toisessa maailmansodassa, siellä on jäljellä vielä paljon upeita historiallisia rakennuksia. Monet niistä jälleenrakennettiin sodan jälkeen. Huomattavia historiallisia rakennuksia ovat muun muassa Zwingerin palatsi, Frauenkirchen kirkko ja Semperoperin ooppera. Myös modernia arkkitehtuuria on paljon tarjolla. Lisäksi Dresden tunnetaan puistojen kaupunkina, sillä suuri osa kaupungin pinta-alasta on viheralueiden peittämää. Jos aikomuksena on tutustua myös kaupungin lähialueisiin matkan aikana, kannattaa vuokrata auto Dresdenissä.

Lentäminen Suomesta Dresdeniin

Suomalaiset matkustajat voivat joko lentää Dresdenin lentoasemalle yhdellä vaihdolla tai suoraan jollekin toiselle saksalaiselle lentoasemalle. Yleensä paras tapa lentää Dresdeniin on joko Frankfurtin tai Münchenin kautta. Kuten muuallakin Keski-Euroopassa, huippusesonkia on kesä, minkä vuoksi lennot voivat olla kesäisin hieman muuta vuotta kalliimpia. Lentoliput Dresdeniin ovat edullisimmillaan, jos ne varaa pari kuukautta ennen matkaa. Koska Saksa on EU- ja euromaa, Dresdeniin matkaavien ei tarvitse huolehtia rajamuodollisuuksista eikä rahanvaihdosta.

Lennot Dresdenin lentoasemalle

Dresdenin lentoasema on suhteellisen pieni lentoasema, sillä se vastaanottaa alle kaksi miljoonaa matkustajaa vuosittain. Sieltä on kuitenkin hyvät yhteydet muutamaan muuhun saksalaiseen kaupunkiin ja myös joihinkin Saksan ulkopuolisiin paikkoihin. Ainakaan tätä kirjoitettaessa Helsingistä ei kuitenkaan ole suoria lentoja Dresdeniin. Nopeimmillaan Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta voi lentää Dresdeniin yhdellä vaihdolla noin neljässä tunnissa.

Dresdenin lentoasema sijaitsee noin yhdeksän kilometrin päässä Dresdenin keskustasta pohjoiseen. Sieltä on erittäin hyvät yhteydet kaupungin keskustaan. Lentoasemalla on rautatieasema. Dresdenin paikallisjunan, S-Bahnin, linja numero S2 yhdistää lentoaseman helposti ja nopeasti Dresdenin keskustaan. Se pysähtyy muun muassa Dresdenin päärautatieasemalla, mistä on helppo vaihtaa myös muihin paikallisjunalinjoihin sekä paikallisbusseihin. Junia kulkee yleensä puolen tunnin välein, ja matka-aika päärautatieasemalle on hieman yli 20 minuuttia. Lentoasemalta voi myös matkustaa paikallisbussilla. Paikallisbussit tarjoavat yhteyden muun muassa Dresdenin kattavaan raitiovaunuverkostoon. Koska lentoasema ei sijaitse kovin kaukana keskustasta, kulkeminen taksilla hotellille ei ole turhan kallista, etenkään, jos matkaseurueeseen kuuluu useampi henkilö. Lisäksi lentoasemalta voi vuokrata auton, ja autolla keskustaan ajaa parissakymmenessä minuutissa.

Lennot Berliiniin

Dresdeniin voi myös matkustaa helposti lentämällä Berliiniin. Suora lento Helsingistä Berliiniin kestää alle kaksi tuntia, ja lentojen hinnat ovat monesti huomattavasti Dresdenin lentoja edullisemmat. Berliinin eri lentoasemilta (Tegel tai Schönefeld) on myös helppo siirtyä paikallisbussilla Berliinin päärautatieasemalle. Berliinin päärautatieasemalta on puolestaan suora junayhteys Dresdenin päärautatieasemalle parin tunnin välein, ja matka-aika on hieman alle kaksi tuntia. Näin ollen Dresdeniin voi monesti päästä nopeammin lentämällä Berliiniin kuin suoraan kaupungin omalle lentoasemalle.

Tietoa lennoista kohteeseen

Kohdelentokenttä Dresden
Kohdelentokentän IATA-koodi DRS