Halvimmat lennot kohteeseen Hannover

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 129 € yhdensuuntaisille lennoille ja 158 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Hannover

Lennot Hannoveriin

Pohjoisessa Saksassa sijaitseva Hannover on tunnettu messukaupunki ja portti kahdeksan miljoonan saksalaisen asuttamaan Ala-Saksin osavaltioon. Mutta oletko koskaan ajatellut, että työmatkan lisäksi Hannoverissa voi viettää myös mukavan kaupunkiloman? Puolen miljoonan asukkaan Hannoverissa on tarjolla arkkitehtuuria, leppoisia puistokävelyitä, jalkapalloa ja paljon muuta. Halpoja matkoja Hannoveriin kannattaa etsiä ensimmäiseksi Expedian kautta. Varauspalvelussa samaan varaukseen on kätevä yhdistää lennot, hotellin ja tarvittaessa autonvuokrauksen.

Etsi lentotarjouksia Hannoveriin

Hannover on tunnettu erityisesti junayhteyksistään, sillä Hannoverin rautatieasema on Saksan junaliikenteen tärkeimpiä solmukohtia. Myös lentäen Hannoveriin pääsee helposti ja useimmiten hyvin edullisesti. Hiihtokaudella Hannoverista järjestetään muutaman kerran viikossa suoria lentoja Kittilään, mutta muuten suoria lentoja Suomen kentiltä Hannoveriin voi olla vaikea löytää. Välilaskuineenkin lento kestää kuitenkin yleensä vain viitisen tuntia. Expedian palvelusta voit tarkistaa välilaskukentät ja pysähdyksen keston jo lentoa valitessasi. Muistathan, että hakutulokset voi ryhmitellä hinnan lisäksi myös lennon kokonaiskeston tai lähtö- tai saapumisajan perusteella.

Helppo alku Hannoverin-matkalle

Lennon varaamisen yhteydessä kannattaa samalla tehdä hotellivaraus Hannoveriin, sillä palvelumme näyttää kätevästi haluamanasi ajankohtana saatavilla olevat vaihtoehdot ja niiden hinnat. Jos matkasi Hannoveriin on vasta suunnitteluvaiheessa, kannattaa kokeilla hakuja useilla eri lähtö- ja saapumispäivillä, sillä suurten messujen aikaan Hannoverin hotellit ovat usein täynnä ja edullista majoitusta voi olla vaikea löytää.

Koska Hannover ei ole Suomen näkökulmasta varsinainen sesonkikohde, lentovalikoima Suomen ja Hannoverin välillä säilyy suurin piirtein samana ympäri vuoden. Yhteydet Hannoverin lentokentältä Etelä-Euroopan ja Välimeren rantakohteisiin ovat sen sijaan vilkkaimmillaan Keski-Euroopan matkailusesongin aikaan. Sään puolesta Hannover on ihanteellinen lomamatkan kohde kaikkina vuodenaikoina: alkukeväästä voi nauttia lämmöstä jo silloin, kun Suomessa on vielä viileää, kun taas syksyllä Hannover houkuttelee matkailijoita muiden saksalaiskaupunkien tapaan runsaalla ja tunnelmallisella joulutorillaan.

Lennot Hannoverin lentokentälle

Hannoverin lentokenttä on matkustajamäärillä mitattuna Saksan yhdeksänneksi vilkkain, ja se sijaitsee yhdentoista kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasemalla asioi vuosittain noin viisi miljoonaa matkustajaa. Terminaaleja on kolme, A, B ja C. Lentokentältä Hannoverin keskustaan pääsee kätevimmin S-Bahnilla eli paikallisjunalla, joka liikennöi puolen tunnin välein lähes vuorokauden ympäri. Junat pysähtyvät C-terminaalissa, ja matka-aika lentoaseman ja Hannoverin päärautatieaseman välillä on nopeimmillaan vain runsaat kymmenen minuuttia.

Saksa on EU- ja euromaa, joten passintarkastuksista tai rahanvaihdosta ei Hannoverin-matkalla tarvitse huolehtia, ja hyviä saksalaisia viinejä voit tuoda tuliaisiksi omaan käyttöön rajoituksetta.

Lennot muille saksalaisille lentoasemille

Jos olet matkalla Hannoveriin, mutta perille asti lentäminen ei ole välttämätöntä, kannattaa tarkistaa myös lennot Hannoverin lähellä oleville lentoasemille. Suomesta järjestetään päivittäin suoria lentoja esimerkiksi Hampurin ja Frankfurt am Mainin lentokentille. Junamatka Hampurista Hannoveriin kestää noin kaksi tuntia ja sisältää yhden vaihdon, kun taas Frankfurtista pääsee Hannoveriin suorimmillaan alle kolmessa tunnissa ilman vaihtoja.

Saksa on suuri maa, ja toisinaan välimatkat suurten kaupunkien välillä saattavat olla yllättävän pitkiä. Toisaalta tiheästi asutussa Saksassa nähtävää on usein tarjolla paljon jo pienen välimatkan päässä. Hyvä mahdollisuus nähdä Saksan-matkalla enemmän on vuokrata auto Hannoverista. Vuokra-auton saat käyttöösi jo Hannoverin lentoasemalta, joten voit unohtaa matkatavaroiden kuljettamisen joukkoliikenteessä. Lentoasemalla A- ja B-terminaalien välissä sinua palvelevat kaikki merkittävimmät autonvuokrausyritykset. Expedia näyttää kätevästi kaikki Hannoverissa saatavana olevat autovaihtoehdot, jolloin voit valita tarpeidesi mukaan esimerkiksi tilavan pakettiauton. Vai haluaisitko kokea vauhdin hurmaa autobahnilla ja vuokrata tällä kertaa nopean ja voimakkaan urheiluauton?

Tietoa lennoista kohteeseen Hannover

Kohdelentokenttä Hannover
Kohdelentokentän IATA-koodi HAJ

Suosittuja lentoja kohteeseen Hannover

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 129 € yhdensuuntaisille lennoille ja 158 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.