Halvimmat lennot kohteeseen Hampuri

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Hampuri

Lennot Hampuriin

Pohjois-Saksassa Elbe-joen varrella sijaitseva Hampuri on Saksan kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupungissa asuu yhteensä hieman vajaat kaksi miljoonaa asukasta ja metropolialueella noin tuplasti enemmän. Hampurissa sijaitsee myös koko Saksan tärkein satama. Hampuri on vanha hansakaupunki, ja siellä onkin paljon nähtävää niin historiasta kuin uudemmista asioista kiinnostuneille. Kaupungin läheisyydessä sijaitsee Hampurin lentoasema, joka on Saksan neljänneksi suurin lentoasema. Lentoasemalle on suoria lentoja myös Helsinki-Vantaalta, ja omiin suunnitelmiin sopiva vaihtoehto löytyy tietenkin Expedian kautta.

Hampuri on täynnä näkemisen arvoisia paikkoja, ja kaupunki on tuttu etenkin suomalaisille automatkailijoille. Kaupunki tuhoutui pahoin toisen maailmansodan pommituksissa, mutta monet rakennukset rakennettiin uudelleen. Pommitusten jälkiä voi yhä aistia Pyhän Nikolauksen kirkon raunioilla. Hampurissa on myös monia uudempia arkkitehtonisesti mielenkiintoisia rakennusprojekteja, kuten HafenCity-kaupunginosa. Kuten suurissa kaupungeissa yleensäkin, kulttuuritarjonta on Hampurissa monipuolista. Yöelämä on vilkasta etenkin Reeperbahnilla, joka on suomalaisillekin tuttu Irwinin kappaleesta. Hampurissa on helppo liikkua paikasta toiseen metrolla (saksaksi U-bahn), joka yhdistää kaupungin eri osat toisiinsa. Kaupungissa on lisäksi kattava paikallisjunajärjestelmä sekä linja-autoverkosto.

Lennot Suomesta Hampuriin

Hampuriin suuntautuvat lennot pyörivät samoissa hinnoissa ympäri vuoden, ja kaupungin läheisyyden vuoksi edullisten lentojen löytäminen ei ole hankalaa. Lentojen kanssa kannattaa kuitenkin olla ajoissa liikkeellä. Saksassa päälomakuukausi on elokuu, ja silloin hinnat voivat olla hieman korkeampia. Sama koskee joulun ja pääsiäisen kaltaisia tärkeitä juhlapyhiä. Lennot Helsinki-Vantaalta Hampuriin kestävät noin kaksi tuntia. Saksa on EU- ja Schengenmaa, joten rajan ylittäminen käy ilman hankaluuksia. Matkustusasiakirjaksi käy eurooppalainen henkilökortti tai passi. Saksan rahayksikkö on Suomen tapaan euro, joten rahaa ei tarvitse vaihtaa.

Lennot Hampurin kansainväliselle lentoasemalle

Hampurin kansainvälinen lentoasema on yksi Saksan vilkkaimmista lentoasemista. Asemalla on kaksi terminaalia – terminaali 2 on lähinnä Lufthansan ja sen allianssikumppanien käytössä ja terminaali 1 muiden lentoyhtiöiden, kuten Oneworld- ja Skyteam-alliansseihin kuuluvien lentoyhtiöiden, käytössä. Oneworld-allianssiin kuuluva Finnair lentää siis terminaali ykköseen. Aseman kautta kulkee vuodessa noin 15 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalta on eurooppalaisten kohteiden lisäksi lentoja myös Pohjois-Amerikkaan, Pohjois-Afrikkaan ja Lähi-itään.

Hampurin lentoasema sijaitsee noin 8 kilometrin päässä kaupungin keskustasta Fuhlsbüttelin kaupunginosassa. Lentoasemalta on HVV:n 10 minuutin välein liikennöimä S-bahn-paikallisjunayhteys (S1) päärautatieasemalle. Matka-aika on noin 25 minuuttia. Paikallisjuna-asema ”Hamburg Airport (Flughafen)” sijaitsee aivan terminaalirakennusten edessä. S-bahn tarjoaa myös nopean yhteyden Hampurin U-bahnin linjalle U1 ja sitä kautta koko metroverkostoon. Lentoasemalta on myös monia linja-autoyhteyksiä päärautatieasemalle sekä moniin muihin paikkoihin kaupungissa. Myös joitakin kaukoyhteyksiä on tarjolla. Lentoasema sijaitsee moottoritien A7 läheisyydessä, minkä lisäksi maantietä B433 pitkin pääsee suoraan kohti kaupungin keskustaa. Lentoasemalla on monen autonvuokrausyrityksen toimipisteet. Myös taksin ottaminen on mahdollista, vaikkakin luonnollisesti julkisilla kulkemista kalliimpaa.

Expedian kautta voit varata lennot Hampuriin sekä hotellin Hampurin keskustasta. Jos tarkoituksenasi on tutustua Pohjois-Saksaan laajemmin, vuokraa samalla auto ja lähde tutkimaan ympäristöä. Jos taas kaupunkiloma kuulostaa paremmalta vaihtoehdolta, sekin onnistuu helposti Expedian avulla!

Tietoa lennoista kohteeseen Hampuri

Kohdelentokenttä Hampuri
Kohdelentokentän IATA-koodi HAM

Suosittuja lentoja kohteeseen Hampuri

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.