Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Leipzig

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Leipzig

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Leipzig

Tietoja Leipzigistä

Lennot Leipzigiin

Suomesta ei ole saatavilla suoria lentoja Leipzigiin, mutta Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään useita vain yhden välilaskun sisältäviä lentoja kaupunkiin päivittäin ympäri vuoden. Expedian avulla etsit helposti halvat lennot Leipzigiin. Samalla voit kätevästi tehdä myös hotellivarauksen Leipzigiin.

Saksin osavaltiossa sijaitseva mielenkiintoinen kaupunkilomakohde Leipzig tarjoaa paljon nähtävää ja tehtävää ympäri vuoden. Kaupungissa on paljon kiinnostavia historiallisia kohteita ja mielenkiintoisia museoita, joissa kannattaa vierailla. Esimerkiksi 1500-luvulta peräisin olevassa vanhassa kaupungintalossa sijaitsee laaja kaupungin historiaa esittelevä kaupunginmuseo. Kaupungin DDR:n aikaiseen historiaan ja esimerkiksi Stasin vakoilulaitteistoon pääsee tutustumaan Museum in der Runden Eckissä. Vierailun arvoisia nähtävyyksiä ovat myös esimerkiksi kaupungin kauniit kirkot, kuten 1200-luvulta peräisin oleva Thomaskirche, jonne on haudattu kaupungista kotoisin oleva säveltäjä Johann Sebastian Bach, ja venäläistä kirkkoarkkitehtuuria edustava Russische Kirche. Lapsia kiinnostavia kohteita ovat erityisesti kaupungin eläintarha ja kasvitieteellinen museo. Jos haluat tutustua kaupunkiin ja sen lähialueisiin itse ajaen, löydät Expediasta myös autovuokraamot Leipzigistä.

Lentäminen Suomesta Leipzigiin

Tätä artikkelia kirjoitettaessa lennot Leipzigiin Suomesta sisältävät vähintään yhden välilaskun, ja suoria lentoja ei ole saatavilla. Yhden välilaskun sisältäviä lentoja lennetään päivittäin useita, mutta lentojen kokonaiskestot ja myös hinnat vaihtelevat suuresti. Halutessasi voit matkustaa kaupunkiin myös esimerkiksi noin 150 kilometrin päässä sijaitsevan Berliinin kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään useita suoria lentoja Berliiniin päivittäin. Suorien lentojen vuoksi Berliinin kautta matkustaminen saattaa olla nopeampi ja myös halvempi vaihtoehto. Expediasta löydät helposti itsellesi sopivimmat lentoliput Leipzigiin suuntautuvalle matkallesi. Lentojen hinnoissa voit myös säästää varaamalla pakettimatkan Leipzigiin.

Suomen kansalainen tarvitsee Saksaan matkustettaessa passin tai virallisen henkilökortin, mutta viisumia ei tarvita. Saksan valuutta on euro.

Lennot Leipzigin lentoasemalle

Suomesta ei ole saatavilla suoria lentoja Leipzigin lentoasemalle, mutta vain yhden välilaskun sisältäviä lentoja on saatavilla useita päivittäin Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Välilaskullisten lentojen kestot ja hinnat vaihtelevat paljon, joten saadakseen mahdollisimman hyvät lennot kannattaa lentojen varaamisen kanssa olla hyvissä ajoin liikkeellä.

Leipzigin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Matkan voit kulkea kätevästi esimerkiksi junalla, jolloin matka-aika on noin 11–25 minuuttia riippuen siitä, kuinka monella pysäkillä juna pysähtyy matkan varrella. Junia kulkee muutamia kertoja tunnissa vuorokauden ympäri. Lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan itse. Taksilla ja itse ajaen matka keskustaan kestää kuitenkin hieman kauemmin kuin junalla, noin 40 minuuttia. Lentoasemalla on lisäksi useita ravintoloita, kahviloita ja kauppoja.

Matkustaminen Leipzigiin Berliinin kautta

Halutessasi voit matkustaa myös noin 150 kilometrin päässä sijaitsevaan Berliiniin. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään useita suoria lentoja päivittäin Berlin-Tegelin lentoasemalle ympäri vuoden. Suorat lennot Suomesta Berliiniin kestävät noin kaksi tuntia. Suorien lentojen ja Berliinin läheisyyden vuoksi matkustaminen Leipzigiin Berliinin kautta esimerkiksi junalla saattaa osoittautua nopeammaksi ja halvemmaksi ratkaisuksi, kuin välilaskullinen lento perille asti.

Tegelin lentoasema sijaitsee noin 11 kilometrin päässä Berliinin päärautatieasemalta. Bussilla matka rautatieasemalle kestää noin 30 minuuttia, ja matka junalla Leipzigiin vie noin tunnin verran. Vaihtoehtoisesti voit kulkea lentoasemalta suoraan linja-autolla Leipzigiin. Matka kestää tällöin noin kaksi tuntia. Tegelin lentoasemalta löytyvät useiden autovuokraamojen toimipisteet, joten voit myös ajaa matkan itse. Autolla matka-aika on noin kaksi tuntia, riippuen ruuhkasta. Lentoasemalla on lisäksi hyvät ostosmahdollisuudet ja laaja ravintolatarjonta.

Tietoa lennoista kohteeseen