Halvat lennot Berliini

Halvimmat lennot kohteeseen Berliini

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 32 € yhdensuuntaisille lennoille ja 84 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Eurowings
Norwegian Air Shuttle
Eurowings
Air Baltic
Vueling Airlines

Lisätietoja – Berliini

Tietoja Berliinistä

Lennot Berliiniin

Yhdistyneen Saksan pääkaupungissa Berliinissä näkyvät historian monet kasvot, mikä käy helposti ilmi kävelemällä Alexanderplatzilta Museumsinselille. Berliini on yksi lähimpänä Suomea sijaitsevista todellisista usean miljoonan asukkaan metropoleista, ja Suomen ja Berliinin välillä onkin runsaasti lentoyhteyksiä. Expedian avulla pääset perille nopeasti ja edullisesti.

Monet lentoyhtiöt vievät suomalaiset matkustajat suoraan Helsinki-Vantaalta Berliiniin, ja kohteen läheisyyden vuoksi välilaskut ovat yleensä turhia. Muualta Suomesta Berliiniin pääsee kätevästi Helsinki-Vantaan kautta. Berliinin alueella on kaksi kansainvälistä lentokenttää, Tegel ja Schönefeld, jotka on määrä korvata rakenteilla olevalla uudella Berlin-Brandenburgin lentoasemalla. Runsaiden vaihtoehtojen ansiosta suomalaisten matkustajien on helppo löytää edullisia lentoja Berliiniin.

Berliiniin suuntautuvien lentojen hinnat pysyvät järkevällä tasolla vuoden ympäri. Edullisimman vaihtoehdon löytäminen käy helpoimmin varaamalla lennot pari kuukautta ennen matkaa ja keskelle viikkoa. Kesälomat, joulu ja muut juhlapyhät voivat aiheuttaa hintapiikkejä, mutta varaamalla ajoissa myös niiden aikana on mahdollista löytää edullisia lentoja.

Saksan pääkaupunki Berliini oli vuosikymmenien ajan jaettu kaupunki, ja katukuvassa näkyy niin vanha Eurooppalainen rakennustaide kuin kylmän sodan perintökin. Berliinissä on jokaiselle jotakin, aina currywurst-makkarasta ja Berliner Pilsner -oluesta Stasi-museoon ja jokilaivoihin.

Lentäminen Suomesta Berliiniin

Berliini on vain parin tunnin päässä Suomesta. Saksa on yksi EU-maista ja kuuluu lisäksi Schengen-alueeseen, joten rajamuodollisuudet ovat lähes olemattomat. Matkustusasiakirjaksi EU:n sisällä käy passin lisäksi myös henkilökortti. Saksan rahayksikkö on euro, joten rahaa ei tarvitse vaihtaa ennen lomaa.

Lennot Berlin-Tegelin lentoasemalle

Berlin-Tegelin lentoasema on Berliinin vilkkain lentoasema. Se palvelee miljoonia matkustajia vuosittain, ja sieltä on lentoja moniin eurooppalaisiin, saksalaisiin ja Euroopan ulkopuolisiin kohteisiin. Tegelin matkustajamäärät ovat ylittäneet sen suunnitellun kapasiteetin, ja ruuhkaisuus tulee ottaa huomioon jatkoyhteyksiä suunniteltaessa.

Berlin-Tegelin lentoasema sijaitsee vain 8 kilometrin päässä Berliinin keskustasta. Kätevän matkan päässä sijaitseva lentoasema on monien linja-autoreittien varrella. Linja-autoreitit yhdistävät sen niin keskustaan kuin pääkaupungin metro- ja juna-asemiinkin. Matkustajat voivat luonnollisesti ottaa myös taksin.

Lennot Berlin-Schönefeldin lentoasemalle

Berlin-Schönefeldin kansainvälinen lentoasema sijaitsee Brandenburgissa, Berliinin eteläisellä rajalla, 18 kilometrin päässä Berliinin keskustasta. Se on kaupungin toiseksi vilkkain lentoasema. Schönefeldin lentoasemaa ollaan laajentamassa, ja laajennustöiden valmistuttua se muuttuu Berlin-Brandenburgin kansainväliseksi lentoasemaksi. Siitä on määrä tulla Berliinin ainoa kansainvälinen lentoasema, joka korvaa paitsi vanhan Schönefeldin lentoaseman myös Tegelin ja aiemmin jo suljetun Tempelhofin lentoasemat.

Schönefeldin lentoasemalla on oma rautatieasemansa, jolta on lähijunayhteyksiä kaikille tärkeimmille asemille Berliinin keskustassa ja junayhteyksiä eri puolille itäistä Saksaa. Lisäksi lentoasemalta on linja-autoyhteyksiä Berliiniin ja muualle Saksaan. Berliinin metroverkosto on saavutettavissa sekä junalla että linja-autolla.

Expedian avulla Berliinin loma saa lentävän lähdön. Jos varaat lentojen yhteydessä myös hotellihuoneen, sinun ei myöhemmin enää tarvitse vaivata päätäsi sopivan majoituspaikan löytämisellä. Vuokraamalla auton voit yhdistää matkaasi myös tutustumisretken Brandenburgin osavaltion moniin kiinnostaviin kohteisiin.

Usein kysytyt kysymykset

Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Berliini?
Joka päivä kentän Berlin (BER-Brandenburg) kautta kulkee ympäri maailmaa kotoisin olevia matkustajia. Tämä lentokenttä sijaitsee 20 km:n päässä kaupungin Berliini keskustasta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Berliini?
Kohteeseen Berliini lentää 52 lentoyhtiötä 135 kentältä maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Berliini?
British Airways operoi useimmat lennot kohteeseen Berliini. Yleisin tapa saapua tänne on valita lentoyhtiön British Airways lennot kohteesta Lontoo.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Berliini?
Suora lento tekee uuteen kohteeseen lentämisestä helpompaa, koska sinun ei tarvitse viettää pitkiä aikoja lentokentällä. Jos olet lentämässä kohteeseen Berliini, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään suurin piirtein 1 667 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Berliini?
Suosituimmat lennot kohteeseen Berliini lähtevät kentiltä Vanhakaupunki, Innenstadt ja Lontoo.
Miten kauan lento kohteen Berliini lentokentälle kestää?
Jos olet lentämässä kohteeseen Berliini kohteesta Vanhakaupunki, lentoaika on suurin piirtein 2 tuntia ja 19 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Innenstadt, voit odottaa lentoajan olevan noin 1 tunti ja 10 minuuttia. Lontoo taas on suunnilleen 1 tunti ja 50 minuuttia lentomatkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Berliini?
Älä jätä lentolippujen hankkimista viime hetkeen. Tämä on yksi hyvä keino varmistaa saavansa halvat lennot. Varauksen tekeminen hyvissä ajoin varmistaa, että saatavilla on useampia ja halvempia vaihtoehtoja. Toinen kätevä tapa löytää paras mahdollinen hinta on eri sivustojen hintojen vertailu. Jos määränpäässäsi on useita lentokenttiä, tarkista lentolippujen hinnat myös pienemmille lentoasemille. Ja viimeiseksi kannattaa valmistautua ostamaan lennot heti, kun löydät hyvän tarjouksen. Tarjoukset eivät yleensä ole voimassa kauaa! Pienellä vaivalla ja tuurilla löydät varmasti täydelliset lentoliput.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Berliini?
Mistä oletkin lähdössä, lentäminen voi olla nautittava kokemus, jos olet valmistautunut siihen hyvissä ajoin etukäteen. Kokosimme listan käteviä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Berliini stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla helppoa, jos mukanasi on oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä ottaa pari peruskosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja deodorantti, lentosukat ja jotain luettavaa. Seuraavaksi mukaan kannattaa ottaa elektroniset laitteet, laturit ja tarpeelliset lääkkeet, sekä mahdollisesti matkatyyny. Ethän myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä luottokorttiasi.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset shampoot ja hoitoaineet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, saatetaan takavarikoida turvallisuustarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten puukot, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit, spraymaalit ja tulitikut, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään epämukavaa. Kerrospukeutuminen on paras valinta, koska matkustamon lämpötila usein putoaa pitempien lentojen aikana. Suljetut, matalakorkoiset kengät ovat myös hyvä idea.
  • Pitkillä lennoilla on riski saada syvä valtimotukos, joka on tulosta huonon verenkierron aiheuttamasta verihyytymästä. Jalkojen venyttely ja matkustamon käytäviä pitkin kävely aina, kun se vain on mahdollista ovat loistavia tapoja vähentää riskiä. On myös hyvä idea käyttää tukisukkahousuja tai -sukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Berliini?
Jos olet valmistautunut hyvin ennen lentokentälle saapumista, lentosi kohteeseen Berliini tulee olemaan helppo. Tutustu meidän hyödyllisiin vinkkeihimme siitä, miten pääset turvatarkastuksen läpi nopeasti:

  • Your travel documents and ID passisi ja maihinnousukorttisi turvatarkastuksessa. Pidä ne ulottuvillasi, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä turhan kauaa.
  • Kaikki tavarasi, kuten vyösi, takkisi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat esineet, kuten kolikot, pitää asettaa läpivalaisulaitteeseen. Voit nopeuttaa prosessia käymällä taskusi läpi ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten läppärit ja puhelimet, pitää myös skannata erikseen lentokentän turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten shampoiden ja hiuslakkojen, jotka haluat ottaa mukaan lennolle, tulee olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Kaikkien kosmetiikkatuotteiden tulee myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Joudut ehkä myös ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan skannata. Kannattaa siis pistää jalkaan kevyet lenkkarit.
  • Veitset ja muut terävät esineet ovat kiellettyjä käsimatkatavaroissa. Ne saatetaan takavarikoida turvatarkastuksessa, joten muista laittaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Berliini
Kohdelentokenttä
Berliini–Brandenburg
Kohdelentokentän IATA-koodi
BER
Kohdekaupunki
Berliini
Menopaluumatkan hinta
101 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Berliini

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 32 € yhdensuuntaisille lennoille ja 84 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Eurowings