Matkat – Malta

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:
Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Hotellit, lennot, vuokra-autot ja aktiviteetit − kaikki yhdessä paikassa! Ota suunnaksi Malta, kokoa unelmiesi lomapaketti ja säästä

Malta – parhaat matkakohteet

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Il Palazzin Hotel
Radisson Blu Resort, Malta St. Julian's
Corinthia Palace Malta
Paradise Bay Resort
Salini Resort

Malta – missä kannattaa yöpyä

Malta – löydä parhaat alueet suosikkiaktiviteeteillesi. Lue lisää kohteesta Malta

Huippuhotellit kohteessa Malta

Maritim Antonine Hotel & Spa Malta
Maritim Antonine Hotel & Spa Malta
4.5 out of 5
George Borg Olivier Street, Mellieha, Malta, MLH 1021
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 58 € per yö ajalle 30. toukok. viiva 31. toukok.
4,2/5 Very Good! (960 arvostelua)
"Хороший отель в красивом районе. Чистые номера, удобная ванная, 2 бассейна, достаточно лежаков, хорошее обслуживание. Очень вкусная еда в тайском ресторане. Остановка автобуса в 2 шагах."

Arvosteltu 8.8.2020

Maritim Antonine Hotel & Spa Malta
H Hotel
H Hotel
4 out of 5
St. Georges Road, St. Julian's, STJ 3200
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 146 € per yö ajalle 30. toukok. viiva 31. toukok.
4,4/5 Excellent! (247 arvostelua)
holiday
"Hotel was very nice and build for demanding customers. Stuff was nice, happy and helpful in every way. Hotel location was nice next to a small beach and several small restaurants and shops. Breakfast was included in our room price and it was delicious. Maybe one minor improvement could be to have ..."

Arvosteltu 17.8.2020

H Hotel
The Westin Dragonara Resort, Malta
The Westin Dragonara Resort, Malta
5 out of 5
Dragonara Road, St. Julian's, Malta, STJ 3143
Täysin hyvitettäväVaraa nyt, maksa myöhemmin
Hinta on 220 € per yö ajalle 30. toukok. viiva 31. toukok.
4,5/5 Wonderful! (984 arvostelua)
"Beautiful surroundings, nice pools, good breakfest, big room, superv seaview:"

Arvosteltu 17.9.2019

The Westin Dragonara Resort, Malta
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Matkat – Malta

Maltan lomalla voit nauttia Välimeren kimalluksesta, ihailla muinaisia temppeleitä ja vierailla huippuluokan museoissa tässä kiehtovassa pienessä saarivaltiossa.

Malta on Välimerellä Sisilian eteläpuolella sijaitseva saarivaltio. Maltan matkalla näet kauniisti entisöityjä keskiaikaisia rakennuksia, välähdyksiä kiehtovasta sotahistoriasta ja maapallon vanhimpia tuetta seisovia rakennuksia.

Maltaan tutustuminen kannattaa aloittaa maan pääkaupungista Vallettasta. Valletta perustettiin Johanniittain ritarikunnan suurmestarin Jean Parisot de la Valetten kunniaksi sen jälkeen, kun hän torjui onnistuneesti ottomaanien armeijan hyökkäyksen. Vieraile Maltan matkalla St. John’s Co-Cathedralissa ihastelemassa tätä ritarikunnan rakennuttamaa ja koristelemaa henkeäsalpaavaa barokkirakennusta. Lattiaan on upotettu marmorisia hautakiviä, ja katedraalissa on Caravaggion ja muiden kuuluisien taiteilijoiden töitä sekä vaikuttava kokoelma historiallisia esineitä.

Vieraile seuraavaksi 1500-luvulla rakennetussa Casa Rocca Piccolassa, joka on täynnä antiikkihuonekaluja ja vanhoja taideteoksia. Sotahistorian ystävien kannattaa vierailla Kansallisessa sotamuseossa, jossa esitellään Maltan pitkää ja kiehtovaa historiaa osana Euroopan ja maailman eri konflikteja. Vieraile myös Iso-Britannian siirtomaa-aikana perustamassa Rinellan linnoituksessa tai Lascaris War Rooms ‑kompleksissa, jossa voit oppia lisää Maltan roolista toisessa maailmansodassa.

Kiertele Mdinan vanhassa kaupungissa ja ihastele erinomaisesti säilynyttä keskiaikaista kaupunkia. Se on täynnä asuntojen ja kirkkojen reunustamia kapeita ja mutkittelevia kujia. Jos haluat palata ajassa vielä kauemmas taaksepäin, vieraile Ħal-Saflienin hypogeumissa Paolassa. Se on maanalainen nekropoli, joka rakennettiin jopa 5 000 vuotta sitten. Lisää näkymiä saaren historiaan tarjoaa lauttamatka Gozolle, jossa voit tutustua Ġgantijan megaliittisiin temppeleihin. Ne ovat maailman vanhimpia tuetta seisovia rakennuksia ja Unescon maailmanperintökohde.

Malta voi olla yksi maailman pienimmistä maista, mutta sillä on ollut strategisen sijaintinsa ansiosta tärkeä rooli Euroopan historiassa. Maltaa ovat pitäneet hallussaan vuosisatojen saatossa lukemattomat eri maailmanmahdit, kuten kreikkalaiset, roomalaiset, ranskalaiset ja brittiläiset. Maltan kulttuuriperintö on vaikuttava ja monipuolinen, joten Maltan matkalta ei varmasti puutu nähtävää ja koettavaa.

Usein kysytyt kysymykset

Suositut vierailukohteet – Malta