Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Malta Experience

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Malta Experience. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Malta Experience, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Malta Experience paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Malta Experience upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Malta Experience? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Malta Experience lähellä kohdetta Malta Experience. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Malta Experience, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 303 majoitusliikettä kohteen Malta Experience lähellä
Grand Hotel Excelsior 106 €
Grand Hotel Excelsior

Grand Hotel Excelsior

Great Siege Road, Floriana, Malta
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Lower Barrakka Gardens ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Palais Le Brun 98 €
  Palais Le Brun

  Palais Le Brun

  101 old bakery street, Valletta
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Strait Street ja Vallettan stama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   La Falconeria Hotel 81 €
   La Falconeria Hotel

   La Falconeria Hotel

   62 Melita Street, Valletta
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kansallinen kuvataidemuseo, St Francis Church ja Kansallinen arkeologinen museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Fortifications Interpretation Centre ja Royal Opera House (oopperatalo) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    De Vilhena Boutique Hotel 63 €
    De Vilhena Boutique Hotel

    De Vilhena Boutique Hotel

    55 Old Theatre Street, Valletta
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Karmeliittakirkko, Vallettan stama ja Slieman lautta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lower Barrakka Gardens ja Malta Experience ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Phoenicia Malta 130 €
     The Phoenicia Malta

     The Phoenicia Malta

     The Mall, Floriana, Malta
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Slieman lautta ja Lower Barrakka Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      1926 Hotel & SPA 65 €
      1926 Hotel & SPA

      1926 Hotel & SPA

      THORNTON STREET, Sliema
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sliema Promenade ja Slieman lautta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Vallettan stama ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Waterfront 60 €
       Waterfront

       Waterfront

       The Strand, Sliema, Malta
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Triq Manwel Dimech -katu ja Slieman lautta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Balluta Bay ja Sliema Promenade ovat myös 2 kilometrin päässä.

        Palazzo Consiglia 86 €
        Palazzo Consiglia

        Palazzo Consiglia

        102, St.Ursula Street, Valletta
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Quarry Wharf, Vallettan stama ja Lower Barrakka Gardens. Malta Experience ja Upper Barrakka Gardens ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.