Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – Portugali

Pyreneiden niemimaalla sijaitseva Vasco da Gaman, portviinin ja eurooppalaisen teeviljelmän kotimaa Portugali on kuuluisa historiallisista kaupungeistaan ja Atlantin valtamerellä sijaitsevista saaristaan.

Portugali oli yksi siirtomaa-aikakauden keskeisistä valtioista. Sen rannoilta lähti matkaan ensimmäinen meriteitse Intiaan purjehtinut eurooppalainen. Portugali valloitti myös suuren osan Etelä-Amerikasta. Nykyisin Portugali ei ole enää siirtomaavalta, mutta sen kaupungit paljastavat kansakunnan entisen loiston. Käy Portugalin-matkalla maan kuuluisissa satamakaupungeissa ja tutustu viehättäviin Atlantin valtamerellä sijaitseviin saariin.

Portugalin pääkaupunki Lissabon on osoitus siitä, kuinka vauras maa Portugali oli siirtomaaimperiuminsa kukoistaessa. Käy Portugalin-matkalla Lissabonissa sijaitsevalla Belémin satama-alueella. Belém on paikka, josta Vasco da Gaman kaltaiset maailmankuulut purjehtijat lähtivät matkoilleen vuosisatoja sitten. Vasco da Gama on haudattu pitkänmalliseen 1500-luvulla rakennettuun Jerónimosin luostariin, ja hänen patsaansa koristaa ylellistä Rua Augusta Archin riemukaarta. Lissabonissa on nähtävillä myös Portugalin historia muiden valtakuntien alaisena siirtomaana. Käy kukkulan laella sijaitsevassa 1000-luvulta peräisin olevassa São Jorgen linnassa, jossa näkyy roomalaisten, visigoottien ja maurilaisten kädenjälki.

Siinä missä Lissabonin kaupunki rakennettiin tuonnin varaan, suuri Porton kaupunki on menestynyt viemällä yhtä maan tunnetuimmista tuotteista: portviiniä eli makeaa jälkiruokaviiniä. Tutustu Portoa ympäröiviin viinialueisiin, joiden pengerretyt viiniviljelmät koristavat mutkittelevaa Dourojokea reunustavien laaksojen kukkuloita. Kukkulan rinteelle rakennetussa Porton kaupungissa on sekä barokkityylisiä että moderneja arkkitehtonisia mestariteoksia ja värikkäitä rakennuksia.

Portugalin eurooppalaisista naapureistaan erottava nähtävyys on Azoreiden saariryhmä, joka sijaitsee kaukana Portugalin rannikolta mutta kuitenkin maan Atlantin valtameren rajojen sisäpuolella. Lennä Portugalin-matkalla yhdeksästä vulkaanisesta saaresta koostuville Azoreille, joilla voit nauttia Portugalin parhaista ulkoilmaseikkailuista. Saariryhmän yläpuolelle nousee Portugalin korkein vuori Ponta de Pico. Kiipeä sen huipulle, jolta avautuvat mahtavat näkymät Azoreiden keskisaarille. Pääsaarella São Miguelilla on vulkaanisia kuumia lähteitä, saaren keskellä sijaitseva kaunis kraatterijärvi ja yksi Euroopan harvoista teeviljelmistä.

Aloita Portugalin-matka lentämällä Lissabonin ulkopuolella sijaitsevalle kansainväliselle lentoasemalle tai São Miguelilla Ponta Delgadan lähellä sijaitsevalle lentoasemalle. Kesyttämätön tuliperäinen luonto ja entisen imperiumin rikkaudet odottavat sinua.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 23 237 majoitusliikettä kohteessa Portugali
Radisson Blu Hotel 81 €
Arvosteltu 4.4.2019
Katso tiedot
 
Radisson Blu Hotel

Radisson Blu Hotel

Avenida Marechal Craveiro Lopes, 390, Campo Grande, Lissabon
   
  4,2/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Huippuystävällinen palvelu jatkui koko vierailumme ajan. Hotelli oli erittäin siisti ja toimiva, kuljetus kentältä toimi hienosti, sisäänkirjautuminen oli sujuva, huonepalvelu ripeä ja aamiainen hyvä - kaikki perusasiat kohdallaan. Huone oli tilava ja erittäin siisti. Tyylillisesti sisustus ei ole ...

  Iberostar Selection Lisboa 117 €
  Arvosteltu 14.7.2019
  Katso tiedot
   
  Iberostar Selection Lisboa

  Iberostar Selection Lisboa

  Rua Castilho 64, Lissabon
    
   4,6/5
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Hyvä sijainti, kävelymatkan päässä keskustasta. Ehkä hiljaisin ja rauhallisin huone kuin sadoissa hotelleissa ulkomailla yöpyneenä voi todeta. Ystävällinen palvelu. Voi lämpimästi suositella sekä yksin tai pienten lastenkin kanssa matkustavalle, vaikea löytää parempaa.

   Jupiter Lisboa Hotel 89 €
   Arvosteltu 1.10.2019
   Katso tiedot
    
   Jupiter Lisboa Hotel

   Jupiter Lisboa Hotel

   Avenida da Republica, 46, Lissabon
     
    4,5/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Henkilökunta todella ystävällistä ja auttaa erilaisissa asioissa.

    Novotel Lisboa 62 €
    Arvosteltu 7.8.2019
    Katso tiedot
     
    Novotel Lisboa

    Novotel Lisboa

    Avenida José Malhoa 1, Lote 1-A, Lissabon
      
     4,1/5
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     everything was the best, clean, really good breakfast.

     Corinthia Lisbon 135 €
     Arvosteltu 14.4.2019
     Katso tiedot
      
     Corinthia Lisbon

     Corinthia Lisbon

     Avenida Columbano Bordalo Pinheiro, 105, Lissabon
       
      4,5/5
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Siisti hotelli ja ystävällinen henkilökunta. Hyvällä paikalla, paikallisliikenteidenkin suhteen.

      Hotel Star Inn Lisbon Aeroporto 94 €
      Arvosteltu 24.7.2019
      Katso tiedot
       
      Hotel Star Inn Lisbon Aeroporto

      Hotel Star Inn Lisbon Aeroporto

      Aeroporto Internacional Lisboa, Rua C-2, Lissabon
        
       4,4/5
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hyvä hotelli aivan lentokentän vieressä. Hiljainen huone, mitään ei kuulunut,vaikka kentälle ei ollut kuin 200m. Aamiaisen sai mukaan pussissa jo varhaisena aamuna, kun ei ehtinyt hotellilla syömään. Kuljetus kentällekin olisi onnistunut ilmaiseksi bussilla. Siisti ja juuri sopivan kokoinen huone ...

       EXE Saldanha 44 €
       Arvosteltu 6.12.2019
       Katso tiedot
        
       EXE Saldanha

       EXE Saldanha

       Avenida Defensores de Chaves 5-9, Lissabon, Lisbon
         
        4,7/5
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        The staff was nice, accommodating and knowledgable. Both the check in and check out processes were incredibly easy despite our arrival being very late at night. The bedroom was clean and well stocked with everything we needed and more. The bed was incredibly comfortable. All around, it was a great ...

        behotelisboa 66 €
        Arvosteltu 14.4.2019
        Katso tiedot
         
        behotelisboa

        behotelisboa

        Rua dos Correeiros, 136, Lissabon
          
         4,6/5
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sijainti loistava ja henkilökunta todella mukavia. Siisteystaso loistava.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.