Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Albufeira

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Albufeira

Lennot Albufeiraan

Portugalin eteläkärjessä sijaitseva Albufeira on mitä loistavin rantalomakohde, sillä se sopii sekä aktiiviselle että rennosti ottavalle matkustajalle. Hienot hiekkarannat tarjoavat upean mahdollisuuden ottaa aurinkoa ja nauttia aikatauluttomasta elämästä, mutta toisaalta tarjolla on myös muun muassa monenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia ja upeita golfkenttiä. Rentouttavan tai urheiluntäytteisen päivän jälkeen matkustajat voivat tutustua Albufeiran vilkkaaseen yöelämään lukuisissa ravintoloissa, baareissa ja yökerhoissa.

Albufeiraa lähimpänä sijaitseva lentoasema on Faron kansainvälinen lentoasema, joka sijaitsee noin 35 kilometrin päässä Albufeirasta. Suomesta ei ole suoria lentoja Faroon, mutta perille pääsee helposti yhdellä vaihdolla. On myös mahdollista lentää hieman Albufeiraa pohjoisemmaksi Lissaboniin, jonne pääsee helposti suoraan Helsingistä. Lissabonista on mahdollista jatkaa julkisilla liikennevälineillä tai vuokra-autolla Albufeiraan. Paras tapa varata lennot on tietenkin Expedia.

Kuukauden keskilämpötila Albufeirassa pysyy yli 20 asteen kesäkuusta syyskuuhun, ja helteet ovat lähes takuuvarmat kesäkuukausina. Talvikin on suomalaisittain ajateltuna lämmin, mutta lomasuunnitelmissa kannattanee ottaa huomioon, että joulu–helmikuun keskilämpötila liikkuu 12 asteen tienoilla ja sadetta tulee runsaasti. Ranta lienee Albufeiran suurin nähtävyys, ja se tarjoaakin elämyksiä niin rantaleijonille kuin myös vesiurheilijoille. Rannalla sijaitsevan sopivan hotellin löydät kätevästi Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Albufeiraan

Suomesta on helppo lentää Faron lentoasemalle lähellä Albufeiraa. Välilaskulliset lennot kestävät 6,5 tunnista runsaaseen 7 tuntiin. Toinen vaihtoehto on lentää Portugalin pääkaupunkiin Lissaboniin, johon on tarjolla myös suoria lentoja Suomesta. Lissabon sijaitsee noin 250 kilometrin päässä Albufeirasta, joten ajoaika omalla autolla on lähes 2,5 tuntia. Lennot Lissaboniin kestävät noin 4,5 tuntia. Portugali on EU-maa, joten mukaan tarvitaan passi tai henkilökortti. Valuutta Portugalissa on euro Suomen tapaan.

Lennot Faron lentoasemalle

Suomesta voi lentää Faron kansainväliselle lentoasemalle kätevästi yhdellä vaihdolla. Konetta voi vaihtaa monessa eurooppalaisessa suurkaupungissa, kuten Frankfurtissa. Faron kansainvälinen lentoasema on Algarven alueen päälentokenttä. Se on suhteellisen vilkas lentokenttä, jonka kautta kulkee runsaat kuusi miljoonaa lentomatkustajaa vuosittain.

Faron lentoasemalta pääsee Albufeiraan linja-autolla, mutta suoria yhteyksiä ei ole. Lentoasemalta on otettava linja-autokyyti Faron kaupunkiin ja matkustettava sieltä toisella linja-autolla Albufeiraan. Faron kaupunki sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Albufeirasta. Lentoasemalta voi myös ottaa taksin suoraan Albufeiraan, joka sijaitsee noin 35 kilometrin päässä. Taksi maksaa tietenkin suhteellisen paljon, mutta Portugalin hintataso on Suomea edullisempi, joten ainakin suuremmassa ryhmässä liikuttaessa taksi on varteenotettava vaihtoehto. Jos et halua kiertää Faron kautta etkä maksaa taksista, voit myös vuokrata auton Expedian kautta ja lähteä suoraan lentoasemalta hotellille.

Lennot Lissabonin lentoasemalle

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on suoria lentoja Lissaboniin. Lissabonin kansainvälinen lentoasema, joka tunnetaan myös nimellä Lissabon-Portelan lentoasema, on Portugalin suurin lentoasema. Se on myös yksi Etelä-Euroopan suurimmista ja tärkeimmistä lentoasemista. Lentoasemaa on laajennettu jatkuvasti vuosien saatossa, ja sen kautta kulkee vuosittain noin 18 miljoonaa matkustajaa. Lissabonin lentoasema sijaitsee aivan Lissabonin kaupungin kupeessa, ja matka-aika Lissabonista Albufeiraan on hieman alle kolme tuntia. Lentoasemalta on helppo siirtyä metrolla esimerkiksi Gare do Orienten asemalle, ja Albufeiraan pääsee sekä linja-autolla että junalla.

Expedian kautta voit suunnitella matkasi Albufeiraan tismalleen haluamallasi tavalla, halusitpa sitten lentää Faroon tai Lissaboniin ja jatkaa perille Albufeiraan julkisilla liikennevälineillä tai omalla autolla. Jos haluat varata matkasi vieläkin helpommin, muista myös Expedian tarjoamat Lento + hotelli -pakettitarjoukset.