Lennot - Portugali

Parhaat kaupungit kohteessa Portugali

Matkaopas: matkat kohteeseen Portugali

Eurooppa – Suuntana Portugali? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Portugali. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Portugali COVID-19:n takia?
Näppärä asiakaspalveluportaalimme tarjoaa hyödyllistä tietoa kohteen Portugali lentosi peruuttamisesta COVID-19:n vuoksi. On myös hyvä ajatus lukea haluamasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat lentoliput.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Portugali meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Hae kohteeseen Portugali meneviä edukkaita lentoja ja valitse sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Näin helposti se käy. Tiedämme, että suunnitelmat voivat muuttua ja että joustavuus on tärkeää, joten voit tehdä varauksen luottamuksella Expedian avulla.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Portugali matkustavien tulisi tietää?
COVID-19 on aiheuttanut huomattavia muutoksia matkailuun. Jos suunnittelet lomailevasi kohteessa Portugali, nämä neuvot auttavat sinua matkustamisen uusien haasteiden selättämisessä:

 • Tee selvitys sekä lähtöpaikkasi että kohteesi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin teet lentovarauksen. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia erikoiskäytäntöjä, kuten otettava COVID-19-testi ja pysyttävä karanteenissa.
 • Sinun on käytettävä kasvomaskia koko matkan ajan, myös lentokentän turvatarkastuksessa. Lentokentän viranomainen pyytää sinua jossakin vaiheessa siirtämään maskiasi henkilöllisyyden vahvistamista varten.
 • Älä ojenna tarkastuskorttiasi lentoaseman työntekijälle vaan aseta se itse suoraan skannerin päälle. Nosta se sitten ylös tarkistettavaksi.
 • Käsimatkatavaroihin on lupa pakata käsidesiä korkeintaan 100 ml. Se tulee ottaa pois käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla kulkisi mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarat, kuten vyösi, puhelimesi ja lompakkosi, tavarakaukaloiden sijaan käsimatkatavaroihin.
 • Ota mukanasi oleva ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastuksen aikana. Kun pakkaat ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu koskemaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Portugali?
Finnair liikennöi useille kohteessa Portugali tai sen lähellä oleville lentokentille. Se kulkee tälle alueelle kuukausittain 39 kertaa, mukaan lukien 8 kertaa kentälle Lissabon (LIS-Humberto Delgado). Onko Porto (OPO-Francisco Sá Carneiron lentoasema) kannaltasi kätevämpi? Finnair tarjoaa sinne lentoja 8 kertaa kuussa.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Portugali?
Expedian avulla saat aina huipputarjouksen, mutta “Joustavat päivämäärät” -ominaisuutemme tekee siitä entistäkin vaivattomampaa. Anna haluamasi matkapäivät ja napsauta sitten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä tutkiaksesi läheisten päivien halvimpia hintoja. oli kohteeseen Portugali menevän lennon alin hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Portugali maksaa?
Olisit voinut saada menopaluulennon kohteeseen Portugali hintaan – viimeisten seitsemän päivän aikana. Kohteesta () lähtevät yhdensuuntaiset lennot olivat saman ajanjakson aikana huokeimmillaan .
Mitkä ovat kohteen Portugali suosituimmat lentokentät?
Jos olet varaamassa lennot kohteeseen Portugali, voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lentokentän muutamasta vaihtoehdosta. Alla on joitain alueen vilkkaimmista:

 • Lissabon (LIS-Humberto Delgado) – 6729 lentoa kuukaudessa.
 • Porto (OPO-Francisco Sá Carneiron lentoasema) – 2908 lentoa kuukaudessa.
 • Faro (FAO-Faron kansainvälinen lentokenttä) – 2656 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Portugali?
Edellisten seitsemän päivän aikana kohteen Portugali lennot maksoivat keskimäärin – . Hinnat riippuvat yleensä lennon lähtöajasta, lentoyhtiöstä, matkustusluokasta ja siitä, kuinka varhaisessa vaiheessa varaat lennot.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Portugali?
Edullinen ajankohta varata lentoliput kohteeseen Portugali on , kun taas kesän ja talven loma-ajat ovat kalleimmat ajankohdat. Vältä varaamasta matkaa näille ajoille, jos olet matkalla pienellä budjetilla.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Portugali?

 • Mielenkiintoinen Lissabonin alue on loistava kaupunki aloittaa vierailu kohteessa Portugali. Tämä kaupunki tarjoaa runsaasti tekemistä aina huomionarvoisista nähtävyyksistä, joihin kuuluu muun muassa Castelo de Sao Jorge, upeisiin ruokailu-, shoppailu- ja yöelämämahdollisuuksiin asti.
 • Kohteessa Lissabonin alue on yleisesti ottaen välimerenilmasto. Ennen matkaan lähtöä kannattaa kuitenkin tarkistaa matkakohteesi säätiedotukset. Olipa tiedossa kylmää, kuumaa, kuivaa tai sateista säätä, aina on viisasta olla valmistautunut kaikkeen.
 • Seuraavaksi matkasuunnitelmaan kannattaa lisätä Braga, joka sijaitsee 320 km pohjoiseen kohteesta Lissabonin alue. Yksi tämän kaupungin mielenkiintoisimmista turistinähtävyyksistä on D. Diogo de Sousa -museo.