Halvimmat lennot kohteeseen Faro

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 93 € yhdensuuntaisille lennoille ja 145 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Faro

Tietoa Farosta

Halvat lennot Faroon

Tekeekö mielesi Portugalin lämpöön Algarven hiekkarannoille? Suorinta reittiä Algarveen pääset, kun varaat lentosi Faroon, joka on Algarven alueen hallinnollinen keskus Portugalin etelärannikolla. Useille matkailijoille Faro on pelkkä läpikulkupaikka Algarven tunnetumpiin kohteisiin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse välttämättä lähteä Faroa pidemmälle nauttiaksesi aurinkolomasta, sillä Farossa riittää runsaasti tehtävää niin kulttuurin, historian kuin rantaelämänkin ystäville. Varaa siis lentoliput Faroon ja aloita leppoisan rantaloman suunnittelu jo tänään!

Lento Faroon: järjestelyt ennen matkaa

Nopeimmin Portugalin etelärannikolle Algarveen pääset lentämällä Faron kansainväliselle lentoasemalle. Suomesta ei ole tarjolla suoria reittilentoja Faroon, joten sinun on valmistauduttava yhden tai useamman välilaskun lentoon. Yhden välilaskun lento kestää lyhimmillään reilut seitsemän tuntia. Mikäli haluat mahdollisimman halvat lennot Faroon, varaa matkalippusi noin 2–4 kuukautta ennen suunnittelemaasi lähtöpäivää. Tämän lisäksi voit saada edulliset lentoliput Faroon, kun ajoitat matkasi alkuvuoteen tai elo-syyskuun vaihteeseen. Pidä mielessäsi matkajärjestelyjä tehdessäsi myös, että Portugalissa kello on kaksi tuntia Suomen aikaa jäljessä!

Faron kesät ovat kuumia ja talvet leutoja, mikä tekee alueesta täydellisen rantalomakohteen suurimmaksi osaksi vuodesta. Kesäisin lämpötila nousee usein kolmenkymmenen asteen yläpuolelle, minkä lisäksi auringonpaistetta alueella riittää. Suosituimmillaan Faro on kesäkuussa, joten jos haluat välttää turistimassat, ajoita Faron lomasi joko loppukeväälle tai alkusyksyyn. Faron hotellitarjonta ei ole yhtä runsaslukuinen kuin muissa Algarven huippukohteissa, mutta vaihtoehtoja riittää silti budjettiystävällisistä hotelleista 4 tähden hotelleihin. Joka tapauksessa hotelli Farosta kannattaa varata hyvissä ajoin etukäteen.

Saapuminen Faroon

Lentosi Faroon laskeutuu Faron kansainväliselle lentoasemalle (FAO), joka sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Faron kaupungin keskustasta. Lentokentältä Faroon sekä Algarven eri kohteisiin on tarjolla useita eri kuljetusvaihtoehtoja.

Bussilinjat 14 ja 16 operoivat Faron lentokentältä Faron kaupungin eri kohteisiin. Busseja kulkee päivittäin useita kello 5.00 ja 23.00 välillä. Matka bussilla keskustaan kestää 20 minuuttia, ja kuljettajalta ostettava matkalippu maksaa muutaman euron. Faron linja-autoasemalle päästyäsi voit vaihtaa halutessasi muualle Algarven alueelle meneviin busseihin. Mikäli et malta odottaa uimarannalle pääsyä, niin ei hätää, pääset Faron lentoasemalta bussilla myös suoraan Praia de Faron täyden palvelun rantakeitaalle!

Pääset kohteeseesi myös taksin kyydissä. Hyppää taksiin terminaalin päärakennuksen edestä tai soita itsellesi taksi, joita on saatavilla vuorokauden ympäri ja joilla on varsin edullista kulkea Faron keskustaan. Voit varata ennen matkaasi myös lentokenttäkuljetuspalvelun, jolla pääset nopeasti ja mukavasti Faroon ja muihin kohteisiin Algarvessa. Eri lentokenttäkuljetuspalvelujen hintoja kannattaa vertailla etukäteen verkossa.

Farosta on hyvät yhteydet muualle Portugaliin, sillä kaupunki on Algarven alueen hallinnollinen keskus. Pääset kaupungista junalla kätevästi säännöllisillä vuoroilla esimerkiksi Lissaboniin ja Portoon, tai vaikkapa Espanjan puolelle Madridiin ja Sevillaan.

Liikkuminen Algarvessa onnistuu kuitenkin parhaiten autolla. Kannattaa siis harkita autonvuokrausta Farosta, varsinkin jos haluat tutustua alueeseen omaan tahtiisi. Tee lomastasi omannäköisesi ja lähde ajelemaan rannikkoteitä pitkin sekä tutustumaan alueen pikkukyliin ja hiekkarantoihin. Farossa toimii lukuisia eri autonvuokrausyhtiöitä, joiden hintoja kannattaa vertailla etukäteen verkossa.

Vaikka suunnitelmissasi olisikin jatkaa Farosta suoraan muihin rantakohteisiin, kannattaa kuitenkin jäädä kaupunkiin hetkeksi ja katsastaa Faron tarjonta. Farossa sinun ei nimittäin tarvitse hikoilla turistimassojen seassa, sillä kaupunki ei ole yhtä suosittu kuin Algarven muut matkakohteet. Voit siis rauhassa keskittyä tutkailemaan Faron arkeologisia aarteita ja muinaisia monumentteja auringonoton lisäksi. Älä siis enää aikaile, vaan varaa itsellesi lentoliput Faroon jo tänään!

Tietoa lennoista kohteeseen Faro

Kohdelentokenttä Faro
Kohdelentokentän IATA-koodi FAO

Suosittuja lentoja kohteeseen Faro

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 93 € yhdensuuntaisille lennoille ja 145 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.