Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Albufeirassa

Albufeira on Algarven alueella, Etelä-Portugalissa sijaitseva kaupunki. Koko Algarven alue on suosittua matkailualuetta, eikä entinen kalastajakylä Albufeira tee siihen poikkeusta. Albufeirasta suositun matkakohteen tekevät sen upeat hiekkarannat, joissa perinteisistä hiekkarannoista poiketen on myös kalliota ja luolia. Auton vuokraus Albufeirassa on hyvä vaihtoehto, jos haluaa päästä liikkumaan lomalla Albufeirassa omaan tahtiin.

Tutustu Albufeiraan vuokra-autolla

Albufeiran hienojen rantojen, puhtaan uimaveden ja jatkuvan auringonpaisteen lisäksi kaupunkiin houkuttelevat upeat golfkentät, laaja aktiviteettien kirjo ja tietysti, kun Albufeirasta on puhe, vilkas yöelämä. Albufeira tunnetaan Algarven alueen bilekaupunkina, joten erityisesti huvittelemaan tulevat matkailijat löytävät tähän aurinkoiseen kaupunkiin. Jos pelkkä rantaelämä ei kiehdo, vaan haluaa tutustua Albufeiraan ja lähialueisiin laajemmin, voi vuokrata auton Albufeirassa.

Albufeiran autovuokraamot

Albufeira on suosittu rantalomakohde, jonne matkustaminen Suomesta on helppoa, koska lähellä sijaitsee suosittu Faron lentoasema. Lentolippuja ei voi varata suoraan Albufeiraan, koska lentoja Albufeiraan ei ole, vaan lennot suuntautuvat Faroon, joka on Albufeiran lähin lentoasema. Faron lentoasemalle on Albufeirasta matkaa noin 35 kilometriä, joten noin seitsemän ja puoli tuntia kestävät välilaskulliset lennot venyttävät matkustusajan kokonaisuudessa hieman yli kahdeksaan tuntiin. Se ei kuitenkaan ole paljoa, kun tietää pääsevänsä nauttimaan auringon- ja riemuntäyteisestä lomasta upeassa Albufeirassa. Jos matkailija niin haluaa, auton voi vuokrata jo Faron lentoasemalla, jossa on kattava tarjonta vuokra-autoja ja autovuokraamoiden toimipisteet löytyvät tuloaulan lähettyviltä. Välttämätöntä se ei kuitenkaan ole, koska Albufeirassa autovuokraamoja on myös useita matkailijoiden käytettävissä.

Albufeirassa auton vuokraus ei ole pakollista, koska nähtävyydet ja ajanvietteet ovat lyhyiden etäisyyksien päässä toisistaan. Jos kuitenkin haluaa saada lomaan tiettyä vapautta ja aikoo tutustua myös lähiseutujen nähtävyyksiin, autonvuokrauspalveluja Albufeirassa kannattaa käyttää. Autovuokraamot ovat edustettuina useissa kohteissa Albufeirassa, ja esimerkiksi sen hotellin lähistöltä, josta on hotellihuoneen Albufeirassa varannut, kannattaa etsiä autovuokraamoja. Autonvuokrausvertailu Albufeirassa auttaa löytämään hinta-laatusuhteeltaan parhaan vuokra-auton, jotta auton saa vuokrattua mahdollisimman edullisesti. Auton vuokraus etukäteen on muutenkin hyvä tapa toimia, koska siten voi hintojen lisäksi verrata myös vuokra-autojen ominaisuuksia keskenään. Jos matkalle haluaa mukaan omat golfvarusteet, täytyy vuokra-autossa olla tarpeeksi iso tavaratila, että sinne mahtuvat muiden tavaroiden lisäksi vielä golfmailat.

Albufeira on hyvä kohde ympäri vuoden, mutta budjettimatkailijalle hieman hiljaisemmat, sesonkien ulkopuoliset vuodenajat ovat parasta aikaa viettää lomaa lämpimässä Albufeirassa. Silloin saatavilla on myös parhaiten tarjouksia, olipa sitten kyse esimerkiksi lennoista, hotelleista tai autonvuokrauksesta. Albufeiran keskustassa vuokra-autolla ajettaessa täytyy muistaa olla varovainen, koska liikenne voi olla ruuhkaista ja pysäköintipaikkoja voi olla vaikea löytää.

Kiehtova Albufeira

Albufeira on ennen kaikkea rantalomakohde, jonne matkailijat tulevat rentoutumaan hienoille hiekkarannoille ja nauttimaan auringonpaisteisesta säästä. Kun auringonotto alkaa tylsistyttää, Albufeirasta löytyy muutakin mielenkiintoista tekemistä. Puhtaat Atlantin rantavedet antavat loistavat puitteet monenlaisille vesiurheilulajeille, kuten surffaukselle, purjehdukselle, sukellukselle, snorklaukselle ja, jos halua pysytellä veden äärellä itseään suuremmin kastelematta, kalastukselle. Golf on myös suosittua Albufeirassa, missä samoin kuin koko Algarven alueella, kentistä ja hiekkarannoista pidetään hyvää huolta. Lapsia kaupungissa kiehtovat lukuisat vesipuistot, joissa voi nauttia uimisen lisäksi muusta vesiurheilusta. Albufeiran tunnetuin nähtävyys on The Strip katu. Sen varrella on lukemattomia baareja ja yökerhoja, joissa matkailijat ja paikalliset voivat viettää railakasta yöelämää ja nauttia rennosta tunnelmasta. Tuore kala ja muut merenantimet antavat hyvät edellytykset ravintoloiden tarjoamille herkullisille aterioille, joita on saatavana sekä perinteisenä portugalilaisena että hieman kansainvälisempänä versiona.

Autonvuokraus kohteessa Albufeira: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Albufeira?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Albufeira halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Albufeira?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Albufeira keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Albufeira?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Albufeira?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Albufeira

Tutustu kohteeseen Albufeira Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!