Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Albufeiran vanha kaupunginaukio

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Albufeiran vanha kaupunginaukio. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Albufeiran vanha kaupunginaukio, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Albufeiran vanha kaupunginaukio paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Albufeiran vanha kaupunginaukio upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Albufeiran vanha kaupunginaukio? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Albufeiran vanha kaupunginaukio lähellä kohdetta Albufeiran vanha kaupunginaukio. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Albufeiran vanha kaupunginaukio, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 960 majoitusliikettä kohteen Albufeiran vanha kaupunginaukio lähellä
Vila Gale Cerro Alagoa Hotel 140 €
Vila Gale Cerro Alagoa Hotel

Vila Gale Cerro Alagoa Hotel

Rua do Munícipio, Lote 26, Apartado 2155, Albufeira
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Praia do Inatel, Albufeiran ranta ja Albufeiran vanha kaupunginaukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Ouran ranta ja Praia dos Pescadores (”kalastajien uimaranta”) ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Hotel Baltum 81 €
  Hotel Baltum

  Hotel Baltum

  Av. 25 de Abril, 26, Albufeira
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Albufeiran vanha kaupunginaukio ja Albufeiran ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ouran ranta ja São Rafaelin uimaranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden 122 €
   Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden

   Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden

   Cerro do Malpique, Albufeira
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Albufeiran vanha kaupunginaukio ja Praia dos Pescadores (”kalastajien uimaranta”) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Albufeiran ranta ja Albufeiran venesatama ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Vila São Vicente - Adults Only 100 €
    Vila São Vicente - Adults Only

    Vila São Vicente - Adults Only

    Largo Jacinto D'Ayet, Albufeira
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     San Vicente de Albufeira -patsas, Albufeiran vanha kaupunginaukio ja Praia dos Pescadores (”kalastajien uimaranta”) ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Albufeiran ranta ja Albufeiran venesatama ovat myös 2 kilometrin päässä.

     Hotel Sol e Mar 177 €
     Hotel Sol e Mar

     Hotel Sol e Mar

     Rua José Bernardino de Sousa, Albufeira, Algarve
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kunnallinen arkeologiamuseo ja Albufeiran vanha kaupunginaukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Albufeiran ranta ja Albufeiran venesatama ovat myös 2 kilometrin päässä.

      Sol a Sul Apartments
      Sol a Sul Apartments

      Sol a Sul Apartments

      Rua Dr. Diogo Leote, 7, Albufeira
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kellotorni ja Albufeiran vanha kaupunginaukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta huoneistohotellista. Albufeiran ranta ja Falésian ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Albufeira Beach Hotel 70 €
       Albufeira Beach Hotel

       Albufeira Beach Hotel

       Rua Cândido Dos Reis 32, Albufeira
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Linnanmuurin rauniot, Albufeiran vanha kaupunginaukio ja Praia dos Pescadores (”kalastajien uimaranta”) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Albufeiran ranta ja Ouran ranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Alfagar Cerro Malpique 75 €
        Alfagar Cerro Malpique

        Alfagar Cerro Malpique

        Rua do Cerro Malpique, Apartado 866, Albufeira
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Albufeiran vanha kaupunginaukio ja Praia dos Pescadores (”kalastajien uimaranta”) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Albufeiran ranta ja Albufeiran venesatama ovat myös 3 kilometrin päässä.