Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Albufeiran vanha kaupunginaukio

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Albufeiran vanha kaupunginaukio. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Albufeiran vanha kaupunginaukio, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Albufeiran vanha kaupunginaukio paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Albufeiran vanha kaupunginaukio upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Albufeiran vanha kaupunginaukio? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Albufeiran vanha kaupunginaukio lähellä kohdetta Albufeiran vanha kaupunginaukio. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Albufeiran vanha kaupunginaukio, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 512 majoitusliikettä kohteen Albufeiran vanha kaupunginaukio lähellä
Hotel Sol e Mar 47 €
Hotel Sol e Mar

Hotel Sol e Mar

Rua José Bernardino de Sousa, Albufeira, Algarve
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kunnallinen arkeologiamuseo ja Albufeiran vanha kaupunginaukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Albufeiran ranta ja Albufeiran venesatama ovat myös 2 kilometrin päässä.

  Hotel Baltum 38 €
  Hotel Baltum

  Hotel Baltum

  Av. 25 de Abril, 26, Albufeira
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Albufeiran vanha kaupunginaukio ja Albufeiran ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Ouran ranta ja São Rafaelin uimaranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Muthu Clube Praia da Oura 27 €
   Muthu Clube Praia da Oura

   Muthu Clube Praia da Oura

   Praia da Oura Apartado 827, Rua Oliveira Martins, Albufeira
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ouran ranta ja Albufeiran ranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta huoneistohotellista. Albufeiran vanha kaupunginaukio ja Santa Eulalian uimaranta ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Alfagar Cerro Malpique
    Alfagar Cerro Malpique

    Alfagar Cerro Malpique

    Rua do Cerro Malpique, Apartado 866, Albufeira
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Albufeiran vanha kaupunginaukio, Albufeiran ranta ja Praia dos Pescadores (”kalastajien uimaranta”) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Ouran ranta ja São Rafaelin uimaranta ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Hotel Colina do Mar
     Hotel Colina do Mar

     Hotel Colina do Mar

     Rua Maria Teresa Semedo de Azevedo, 3, Albufeira
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      San Vicente de Albufeira -patsas ja Albufeiran vanha kaupunginaukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Albufeiran ranta ja Praia dos Pescadores (”kalastajien uimaranta”) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Vila Gale Cerro Alagoa Hotel 80 €
      Vila Gale Cerro Alagoa Hotel

      Vila Gale Cerro Alagoa Hotel

      Rua do Munícipio, Lote 26, Apartado 2155, Albufeira
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Praia dos Pescadores (”kalastajien uimaranta”), Albufeiran ranta ja Albufeiran vanha kaupunginaukio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Ouran ranta ja Albufeiran venesatama ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Vila São Vicente - Adults Only
       Vila São Vicente - Adults Only

       Vila São Vicente - Adults Only

       Largo Jacinto D'Ayet, Albufeira
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        San Vicente de Albufeira -patsas ja Albufeiran vanha kaupunginaukio ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Albufeiran ranta ja Praia dos Pescadores (”kalastajien uimaranta”) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden 43 €
        Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden

        Cerro Mar Atlantico & Cerro Mar Garden

        Cerro do Malpique, Albufeira
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Albufeiran vanha kaupunginaukio, Albufeiran ranta ja Praia dos Pescadores (”kalastajien uimaranta”) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta huoneistohotellista. Ouran ranta ja São Rafaelin uimaranta ovat myös 5 kilometrin päässä.