Lennot - Italia alkaen 60 €

Italia: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Italia

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 60 € yhdensuuntaisille lennoille ja 143 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Lufthansa
Air Baltic
Scandinavian Airlines

Matkaopas: matkat kohteeseen Italia

Lennot Italiaan

Etelä-Euroopassa Välimeren rannalla sijaitseva Italia miellyttää niin rantalomasta haaveilevia kuin kaupunkiloman ystäviäkin. Mahtavat nähtävyydet, rikas kulttuuri, kauniit maisemat ja maailmankuulu ruoka houkuttelevat maahan vuosittain yli 50 miljoonaa turistia. Etsi varauspalvelusta halvat lentoliput Italiaan ja suunnittele unelmiesi matka. Tee samalla hotellivaraus Italiaan tai varaa helposti pakettimatka Italiaan. Muista myös autonvuokraus Italiassa.

Italiassa on kymmeniä lentoasemia ja useita suosittuja lomakohteita. Kaupunkilomia tehdään niin pääkaupunkiin Roomaan kuin Venetsiaan ja Firenzeenkin. Rantalomakohteita ovat muun muassa Italian Riviera sekä Rimini, ja maan kaunis luonto houkuttelee patikoimaan. Dolomiitit ovat puolestaan suosittu hiihtokohde. Italiassa on miellyttävä Välimeren ilmasto ja kesät sopivat rantalomailuun, kun taas syksyllä ja keväällä kannattaa suunnata kaupunkilomalle.

Lennot Italiaan kannattaa varata hyvissä ajoin, jolloin voit löytää hyviä lentotarjouksia. Lennot ovat kalleimmillaan kesäkuukausina. Italian hintataso on Suomea hieman edullisempi, mutta varsinkin turistialueilla hinnat kannattaa katsoa tarkkaan, ellei halua joutua maksamaan ylihintaa. Esimerkiksi ravintoloiden hintataso vaihtelee paljon, ja edullisemmat vaihtoehdot löytyvät turistikohteiden ulkopuolelta.

Lennot Italiaan Suomesta

Suorat lennot Italiaan onnistuvat muun muassa Finnairin reittilennoilla. Finnair lentää läpi vuoden Roomaan ja Milanoon sekä sesonkiaikaan Cataniaan, Napoliin, Pisaan, Venetsiaan, Veronaan ja Riminille. Lentoaika Italiaan on 3–4 tuntia.

Useilla lentoyhtiöillä on hyviä välilaskullisia lentotarjouksia Italiaan. Muun muassa Lufthansa liikennöi Helsingistä Milanoon Münchenin tai Frankfurtin kautta ja KLM Amsterdamin kautta Venetsiaan. Halutessasi voit matkustaa Italiaan jostain Euroopan kaupungista junalla tai vuokra-autolla. Voit siis mainiosti yhdistää Italian-lomaasi jonkin toisen Euroopan kohteen, sillä etäisyydet ovat Manner-Euroopassa suhteellisen lyhyet. Italian kapeat tiet ja kaupunkien ruuhkat saattavat aiheuttaa autoilijalle haasteita, ja liikennekäyttäytyminen on Italiassa melko temperamenttista. On myös muistettava, että moottoritiet ovat maksullisia.

Lennot Italian vilkkaimmille lentoasemille

Rooman Leonardo da Vincin lentoasema on Italian suurin. Fiumicinoksi kutsuttu lentokenttä sijaitsee 32 kilometriä Rooman keskustasta. Lentoasemalta keskustaan pääsee helpoiten pikajunalla Termini-keskusrautatieasemalle, mutta myös monet bussiyhtiöt liikennöivät lentokentältä keskustaan. Lentoasemalla on myös useita autovuokraamoita. Fiumicinon lentoasemalla toimii useita ravintoloita aina pikaruokapaikoista viiniravintoloihin. Shoppailumahdollisuuksia kentällä on paljon, ja monet liikkeistä tarjoavat italialaista muotia.

Pohjois-Italian tärkein kansainvälinen lentoasema Malpensa sijaitsee 40 kilometrin päässä Milanosta. Lentoaseman terminaali 1:stä kulkee pikajuna Milanon juna-asemille. Terminaalien välillä puolestaan liikennöi Shuttle-bussi. Myös Milanon keskustaan sekä muihin lähikaupunkeihin pääsee kätevästi bussilla. Terminaalissa on lisäksi useiden autovuokraamoiden toimipisteitä. Ostosmahdollisuudet ovat lentoasemalla loistavat, ja siellä on lukuisia ravintoloita ja kahviloita.

Venetsian Marco Polo lentoasema sijaitsee vain viisi kilometriä Venetsian keskustasta. Bussit liikennöivät lentoasemalta Venetsian rautatieasemalle. Alilaguan vesibusseilla puolestaan pääset aivan keskustaan ja hotelleille asti. Venetsian lentoasemalla voi tilata myös moottorivenekuljetuksen tai taksin sekä vuokrata auton.

Ilmainen Wi-Fi-yhteys on tarjolla ainakin Italian suurimmilla lentoasemilla. Lisäksi vammaiset ja liikuntarajoitteiset saavat lentoasemilla halutessaan täyden palvelun.

Varaa lennot Italiaan

Italia on monipuolinen matkakohde, joka tarjoaa jokaiselle jotain – hienoja uimarantoja, kulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä, upeaa muotia, kauniita maisemia ja mahtavia makuelämyksiä. Italia on Euroopan unionin jäsen, ja maan rahayksikkö on euro. Italiaan matkustettaessa matkustusasiakirjaksi riittää passin sijaan myös henkilökortti. Italiassa taskuvarkaudet ovat tavallisia, joten omaisuudesta kannattaa pitää huolta ja varmistaa hyvissä ajoin ennen matkaa, että vakuutukset ovat kunnossa.

Aloita loman suunnittelu jo tänään ja varaa lentoliput Italiaan varauspalvelustamme. Kun varaat hyvissä ajoin ennen matkaa, voit löytää hyviä lentotarjouksia Italiaan.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Italia COVID-19:n takia?
Näppärästä asiakaspalveluportaalistamme löydät kaikki vastaukset useimpiin matkoja koskeviin tiedusteluihin, kuten esimerkiksi siihen, miten voit vaihtaa tai peruuttaa lentosi COVID-19:n takia. Jotta voit olla täysin huoletta, suosittelemme, että luet lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen varaamista.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Italia meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti fiksun “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain matkapäiväsi ja muut tiedot, paina “Hae”-painiketta ja ruksi sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolella oleva valintalaatikko (ruudun vasemmassa yläreunassa). Expedian avulla kohteeseen Italia menevien edullisten ja joustavien lentojen löytäminen on kuin lastenleikkiä.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Italia matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemia on vaikuttanut maailmaan, mukaan lukien matkustamiseen, monilla tavoilla. Nämä neuvot auttavat sinua selviytymään matkustamisen uusista haasteista ja varautumaan matkallesi kohteeseen Italia:

 • Käy läpi sekä lähtöpaikkasi että kohteesi mahdolliset säännöt ja rajoitukset. Matkustaminen ei välttämättä ole mahdollista paikallisten olosuhteiden vuoksi, joten muista tehdä selvityksiä ennen kuin varaat lennon.
 • Sinun pitää käyttää kasvomaskia lentokentällä, jopa lentokentän turvatarkastuksessa. Lentokentän viranomainen pyytää sinua jossakin vaiheessa siirtämään maskiasi henkilöllisyyden vahvistamista varten.
 • Älä anna tarkastuskorttiasi lentoaseman työntekijälle vaan aseta se itse suoraan lukijan päälle. Nosta se sen jälkeen ylös tarkistettavaksi.
 • Voit ottaa käsimatkatavaroihisi korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde tulee ottaa pois käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Ota pois taskustasi siellä olevat henkilökohtaiset tavarat, kuten vaikkapa puhelimesi, avaimesi ja lompakkosi, ja laita ne käsimatkatavaroihin tavarakaukaloiden sijasta. Näin turvatarkastuslinjastolla on mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä.
 • Ota mukana tuomasi ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastukseen mennessäsi. Ruokatarvikkeet laukaisevat monesti hälytyksen. Kun pakkaat ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu koskemaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Italia?
Matkustuspäivissä joustaminen on erinomainen strategia silloin, kun haluat löytää halvat liput. Aloita hakemalla lentoa kohteeseen Italia ja napsauta sitten “Joustavat päivämäärät” -linkkiä katsellaksesi läheisten päivien hintoja. Tahdotko saada toisen hyvän vinkin? Tee varauksesi hyvissä ajoin. Jotta saisit käsityksen siitä, mitä lentoliput oikein maksavat, 143 € oli kohteeseen Italia menevän lennon paras hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Italia maksaa?
Olisit voinut saada menopaluulennon kohteeseen Italia hintaan 143 € – 185 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Kohteesta Helsinki (HEL) lähtevät yhdensuuntaiset lentomatkat olivat samana aikana edullisimmillaan 60 €.
Mitkä ovat kohteen Italia suosituimmat lentokentät?
Lentokenttä, jolle saavut kohteessa Italia, riippuu lähtöpaikastasi ja siitä mihin olet matkalla. Alla on luettelo alueen suosituimmista lentokentistä:

 • Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema) – 7431 lentoa kuukaudessa.
 • Milano (MXP-Malpensan kansainvälinen lentokenttä) – 5435 lentoa kuukaudessa.
 • Milano (LIN-Linate) – 2666 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Italia?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat kohteeseen Italia keskimäärin 143 € – 185 €.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Italia?
Jos haluat napata edulliset lennot kohteeseen Italia, yritä lähteä lomalle elokuussa, jolloin lentojen hinnat ovat edullisimmillaan. Kesän ja talven loma-ajat taas ovat kaikkein kalleimmat ajat tehdä varaus.
Kuinka kauan lento kohteeseen Italia kestää?
Matkasi kesto riippuu suurimmaksi osaksi siitä, mistä paikasta lentosi oikein lähtee. Alta löytyy joitakin kohteeseen Italia menevistä suosituista kotimaan reiteistä ja niiden keskimääräisistä lentoajoista:

 • Catania (CTA-Fontanarossa) → Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 23 minuuttia
 • Palermo (PMO-Punta Raisi) → Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 10 minuuttia
 • Milano (LIN-Linate) → Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 10 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Italia?

 • Kulturelli ja energinen Rooma on upea paikka aloittaa vierailusi kohteessa Italia. Tutustu pidettyihin nähtävyyksiin, kuten Pietarinkirkko, käy ostoksilla tai nauti tämän kaupungin laajasta ruokatarjonnasta sen useissa ravintoloissa. Valinta on täysin sinun!
 • Kun valitset lomasi aktiviteetteja, on hyvä muistaa, että kohteessa Rooma on välimerenilmasto. Kannattaa kuitenkin tarkistaa säätiedotteet ennen matkaan lähtöä, jotta saat paremman kuvan siitä, mitä odottaa.
 • Guidonia Montecelio, joka sijaitsee keskimäärin 20 km koilliseen kohteesta Rooma, kannattaa myös ehdottomasti lisätä listalle. Tämän kohteen tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Tiburtinon ostoskeskus – älä unohda vierailla täällä!

Suosittuja lentoja kohteeseen Italia

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd