Lennot - Italia alkaen 79 €

Parhaat kaupungit kohteessa Italia

Halvimmat lennot kohteeseen Italia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 79 € yhdensuuntaisille lennoille ja 86 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
SAS
SAS
Finnair
KLM
KLM
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
KLM
Air France
SAS
Air Baltic
KLM
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Air Baltic
Air France
KLM

Matkaopas: matkat kohteeseen Italia

Lennot Italiaan

Etelä-Euroopassa Välimeren rannalla sijaitseva Italia miellyttää niin rantalomasta haaveilevia kuin kaupunkiloman ystäviäkin. Mahtavat nähtävyydet, rikas kulttuuri, kauniit maisemat ja maailmankuulu ruoka houkuttelevat maahan vuosittain yli 50 miljoonaa turistia. Etsi varauspalvelusta halvat lentoliput Italiaan ja suunnittele unelmiesi matka. Tee samalla hotellivaraus Italiaan tai varaa helposti pakettimatka Italiaan. Muista myös autonvuokraus Italiassa.

Italiassa on kymmeniä lentoasemia ja useita suosittuja lomakohteita. Kaupunkilomia tehdään niin pääkaupunkiin Roomaan kuin Venetsiaan ja Firenzeenkin. Rantalomakohteita ovat muun muassa Italian Riviera sekä Rimini, ja maan kaunis luonto houkuttelee patikoimaan. Dolomiitit ovat puolestaan suosittu hiihtokohde. Italiassa on miellyttävä Välimeren ilmasto ja kesät sopivat rantalomailuun, kun taas syksyllä ja keväällä kannattaa suunnata kaupunkilomalle.

Lennot Italiaan kannattaa varata hyvissä ajoin, jolloin voit löytää hyviä lentotarjouksia. Lennot ovat kalleimmillaan kesäkuukausina. Italian hintataso on Suomea hieman edullisempi, mutta varsinkin turistialueilla hinnat kannattaa katsoa tarkkaan, ellei halua joutua maksamaan ylihintaa. Esimerkiksi ravintoloiden hintataso vaihtelee paljon, ja edullisemmat vaihtoehdot löytyvät turistikohteiden ulkopuolelta.

Lennot Italiaan Suomesta

Suorat lennot Italiaan onnistuvat muun muassa Finnairin reittilennoilla. Finnair lentää läpi vuoden Roomaan ja Milanoon sekä sesonkiaikaan Cataniaan, Napoliin, Pisaan, Venetsiaan, Veronaan ja Riminille. Lentoaika Italiaan on 3–4 tuntia.

Useilla lentoyhtiöillä on hyviä välilaskullisia lentotarjouksia Italiaan. Muun muassa Lufthansa liikennöi Helsingistä Milanoon Münchenin tai Frankfurtin kautta ja KLM Amsterdamin kautta Venetsiaan. Halutessasi voit matkustaa Italiaan jostain Euroopan kaupungista junalla tai vuokra-autolla. Voit siis mainiosti yhdistää Italian-lomaasi jonkin toisen Euroopan kohteen, sillä etäisyydet ovat Manner-Euroopassa suhteellisen lyhyet. Italian kapeat tiet ja kaupunkien ruuhkat saattavat aiheuttaa autoilijalle haasteita, ja liikennekäyttäytyminen on Italiassa melko temperamenttista. On myös muistettava, että moottoritiet ovat maksullisia.

Lennot Italian vilkkaimmille lentoasemille

Rooman Leonardo da Vincin lentoasema on Italian suurin. Fiumicinoksi kutsuttu lentokenttä sijaitsee 32 kilometriä Rooman keskustasta. Lentoasemalta keskustaan pääsee helpoiten pikajunalla Termini-keskusrautatieasemalle, mutta myös monet bussiyhtiöt liikennöivät lentokentältä keskustaan. Lentoasemalla on myös useita autovuokraamoita. Fiumicinon lentoasemalla toimii useita ravintoloita aina pikaruokapaikoista viiniravintoloihin. Shoppailumahdollisuuksia kentällä on paljon, ja monet liikkeistä tarjoavat italialaista muotia.

Pohjois-Italian tärkein kansainvälinen lentoasema Malpensa sijaitsee 40 kilometrin päässä Milanosta. Lentoaseman terminaali 1:stä kulkee pikajuna Milanon juna-asemille. Terminaalien välillä puolestaan liikennöi Shuttle-bussi. Myös Milanon keskustaan sekä muihin lähikaupunkeihin pääsee kätevästi bussilla. Terminaalissa on lisäksi useiden autovuokraamoiden toimipisteitä. Ostosmahdollisuudet ovat lentoasemalla loistavat, ja siellä on lukuisia ravintoloita ja kahviloita.

Venetsian Marco Polo lentoasema sijaitsee vain viisi kilometriä Venetsian keskustasta. Bussit liikennöivät lentoasemalta Venetsian rautatieasemalle. Alilaguan vesibusseilla puolestaan pääset aivan keskustaan ja hotelleille asti. Venetsian lentoasemalla voi tilata myös moottorivenekuljetuksen tai taksin sekä vuokrata auton.

Ilmainen Wi-Fi-yhteys on tarjolla ainakin Italian suurimmilla lentoasemilla. Lisäksi vammaiset ja liikuntarajoitteiset saavat lentoasemilla halutessaan täyden palvelun.

Varaa lennot Italiaan

Italia on monipuolinen matkakohde, joka tarjoaa jokaiselle jotain – hienoja uimarantoja, kulttuuria, historiallisia nähtävyyksiä, upeaa muotia, kauniita maisemia ja mahtavia makuelämyksiä. Italia on Euroopan unionin jäsen, ja maan rahayksikkö on euro. Italiaan matkustettaessa matkustusasiakirjaksi riittää passin sijaan myös henkilökortti. Italiassa taskuvarkaudet ovat tavallisia, joten omaisuudesta kannattaa pitää huolta ja varmistaa hyvissä ajoin ennen matkaa, että vakuutukset ovat kunnossa.

Aloita loman suunnittelu jo tänään ja varaa lentoliput Italiaan varauspalvelustamme. Kun varaat hyvissä ajoin ennen matkaa, voit löytää hyviä lentotarjouksia Italiaan.

Usein kysytyt kysymykset