Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Veronassa

Pohjois-Italiassa Veneton maakunnassa sijaitseva Verona tunnetaan yleisesti rakastavaisten kaupunkina. Maineensa kaupunki on saanut Shakespearen Romeo ja Julia -näytelmän traagisena tapahtumapaikkana. Olivatpa näytelmän tapahtumat tositapahtumiin perustuvia tai eivät, Veronassa on mystinen ja kiehtova tunnelma, joka kannattaa ehdottomasti käydä kokemassa. Vuokraa auto Veronassa, niin liikkuminen kaupungissa ja sen lähistöllä on helppoa ja vaivatonta.

Autonvuokraus Veronassa onnistuu kätevästi joko kaupungin keskustan alueelta tai heti lentokentältä. Lennot Veronaan laskeutuvat Villafranca/Catullon lentoasemalle, joka sijaitsee vain 12 kilometrin päässä Veronan keskustasta. Myös esimerkiksi Venetsian ja Milanon lentoasemat ovat sopivan matkan päässä Veronasta, ja autonvuokraus onnistuu myös näiltä kentiltä. Vuokra-auto Veronassa on hyvä vaihtoehto, sillä ajaminen Italiassa on helppoa ja maan tieverkosto on enimmäkseen hyväkuntoinen. Autonvuokraus ei sisällä yllättäviä lisämaksuja.

Autonvuokraus Veronassa helpottaa liikkumista

Kun vuokraat auton Veronassa, pääset siirtymään lentokentältä hotellille vaivattomasti. Vuokra-auton ansiosta voit kiinnittää hotellin valinnassa huomiota muihinkin seikkoihin kuin sijaintiin. Veronassa on runsas valikoima monentasoisia hotelleja huippuluokkaisista vaatimattomampiin majoitusvaihtoehtoihin. Hotellivaraukset Veronaan teet helposti varauspalvelussa. Lentojen ja hotellin varaaminen samalla kertaa voi usein olla edullisin vaihtoehto, joten muista tutustua myös edullisiin pakettimatkoihin Veronaan.

Verona on suhteellisen pieni kaupunki, jossa on helppo liikkua. Vaikka Verona on Pohjois-Italian suosituimpia kaupunkeja ja jossain määrin turistikohteen maineessa, se on onnistunut säilyttämään autenttisen italialaisen tunnelmansa. Verona ei ole niin ruuhkainen kuin Venetsia ja hintataso siellä on hieman edullisempi. Verona on ehdottomasti yksi Italian helmistä, joka hurmaa matkailijan historiallisilla rakennuksilla, keskiaikaisilla kujilla ja persoonallisella tunnelmalla, jonka ymmärtää täysin vasta sen koettuaan. Kauniin kaupunkialueen lisäksi Veronan ympäristössä riittää myös nähtävää. Kun vuokraat auton Veronassa, saat lomastasi irti vielä enemmän.

Vuokra-autolla Veronan ympäristössä

Autonvuokraus Veronassa kannattaa, sillä kaupunkialueen lisäksi Veronan ympäristöstä löytyy runsaasti muutakin nähtävää. Yksi erinomainen kohde on Gardajärvi, joka on Italian suurin järvi ja tunnetaan kauniista maisemistaan. Vuokraa siis auto Veronassa, niin näet samalla kaunista Veneton maakuntaa laajemmin. Alue tunnetaan muun muassa prosecco-viinin alkuperäisenä tuotantoalueena. Kun allasi on vuokra-auto, pääset helposti tutustumaan myös maaseutuun ja sen viinitarhoihin.

Verona on mukavan ajomatkan päässä sekä Italian rannikosta että useista muista kaupungeista, joten kun suunnittelet lomaa Veronassa, voit yhdistää siihen myös retkiä lähiseudulle. Kun vuokraat auton Veronassa, pääset vaikkapa Veronan lähikaupunkeihin hetkessä. Lähistöltä löytyvät esimerkiksi Venetsia, Vicenza ja Padova, eikä rannikollekaan ole pitkä matka. Vuokra-autolla Veronassa maalaismaisemat, pikkukaupungit ja historialliset nähtävyydet ovat vain pienen ajomatkan päässä.

Varaa vuokra-auto Veronaan helposti varauspalvelussa

Parhaat ajankohdat matkustaa Veronaan ovat ehkä kevät, alkukesä ja syksy. Kesällä Veronassa voi olla kuumaa, ja kesäaika on myös vilkkain turistisesonki. Jos olet oopperanystävä, kesää ei kuitenkaan kannata sivuuttaa, sillä Veronan kuuluisat oopperajuhlat järjestetään juuri keskikesällä. Kesällä matkustettaessa on hyvä muistaa, että turistikausi ja oopperajuhlat voivat aiheuttaa ruuhkaa myös autonvuokraamoihin. Jos lomasi ajoittuu kesäaikaan, varaa siis vuokra-auto Veronaan hyvissä ajoin, niin saat allesi juuri matkaseurueesi tarpeisiin soveltuvan mallin. Verona on hyvä matkakohde myös talvella, jolloin kaupungin voi nähdä aivan toisin silmin kesään verrattuna. Talvella kaupungissa on omanlaisensa tunnelma ja kesäaikaa huomattavasti rauhallisempaa. Talvella saatat myös löytää hyviä tarjouksia vuokra-autoista Veronassa.

Vuokra-autojen vertailu on helppoa varauspalvelussamme, jossa näet myös kaikki tarjoukset Veronaan. Palvelussa näet myös autonvuokraamot Veronassa ja lähialueilla. Vuokra-auton varaaminen onnistuu kätevästi muiden matkavarausten yhteydessä.

Tutustu kohteeseen Verona

Tutustu kohteeseen Verona Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!