Halvimmat lennot kohteeseen Napoli

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 110 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Napoli

Tietoja Napolista

Lennot Napoliin

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on saatavilla kesäsesongin aikaan suoria lentoja Napoliin, mutta suurin osa kaupunkiin lennettävistä lennoista sisältää vähintään yhden välilaskun. Halutessasi voit matkustaa kaupunkiin myös lentäen Rooman Fiumicinon lentoasemalle, jonne lennetään Suomesta suoria lentoja päivittäin. Expedian kautta löydät helposti eri lentovaihtoehdot ja lentotarjoukset Napoliin. Samalla voit varata kätevästi myös hotellin Napolista.

Pitkästä historiastaan tunnettu suurkaupunki Napoli sijaitsee kauniiden maisemien ympäröimänä Välimeren rannalla. Matkailijan kannattaa tutustua kaupungin kauniisiin keskiaikaisiin kortteleihin, piipahtaa sen lukuisissa kauniissa kirkoissa sekä tehdä ostoksia alueen katumarkkinoilla. Kaupungista löytyy myös paljon mielenkiintoisia museoita historiasta ja taiteesta kiinnostuneille matkaajille. Kaupungin arkeologista museota pidetään yhtenä Italian parhaista. Etelä-Italia on täynnä mielenkiintoisia kohteita, ja matkalla kannattaa pistäytyä esimerkiksi vain noin 25 kilometrin päässä sijaitsevassa Pompeijin tuhoutuneessa rauniokaupungissa. Alue on tunnettu myös kuumista lähteistään ja termaalikylpylöistään. Mikäli haluat tutustua matkallasi Etelä-Italian mielenkiintoisiin nähtävyyksiin itse ajaen, löydät helposti autovuokraamot Napolista Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Napoliin

Lento Napoliin Helsinki-Vantaan lentoasemalta sisältää lähes aina vähintään yhden välilaskun, mutta kesäsesongin aikana tarjolla on muutamia suoria lentoja viikossa. Voit halutessasi lentää myös noin 250 kilometrin päässä sijaitsevalle Rooman Fiumicinon lentoasemalle, jonne lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta päivittäin vähintään yksi suora lento vuoden ympäri. Suoran lennon kesto sekä Napoliin että Roomaan on noin kolme ja puoli tuntia. Välilaskullisten lentojen kestot ja hinnat vaihtelevat suuresti, mutta Expedian avulla vertailet helposti eri lentoja ja varaat itsellesi sopivimmat lentoliput Napoliin. Lentojen hinnoissa voit myös säästää varaamalla pakettimatkan Napoliin.

Suomen kansalainen tarvitsee Italiaan matkustettaessa passin tai virallisen henkilökortin, mutta viisumia ei tarvita alle kolmen kuukauden oleskeluun. Italian valuutta on euro.

Lennot Napolin lentoasemalle

Lennot Suomesta Napoliin sisältävät lähes aina yhden välilaskun, mutta kesäsesongin aikaan myös suoria lentoja on saatavilla muutaman kerran viikossa. Suora lento kestää noin kolme ja puoli tuntia. Suorien lentojen vähäisyyden vuoksi lento kannattaa varata hyvissä ajoin ennen matkaa, mikäli haluaa päästä nopeasti perille.

Lentoasema sijaitsee noin seitsemän kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Lentoasemalta pääsee matkustamaan keskustaan usein kulkevilla linja-autoilla, taksilla tai itse ajaen. Lentoasemalta kulkee linja-auto suoraan kaupungin päärautatieasemalle ja satamaan pysähtymättä muilla pysäkeillä. Linja-autoja kulkee muutaman kerran tunnissa, ja niiden pysäkki sijaitsee muutaman metrin päässä terminaalin sisäänkäynniltä. Matkalipun voi ostaa suoraan kuskilta. Lentoasemalta lähtee busseja myös alueen lähikaupunkeihin, kuten Sorrentoon. Lentoasemalta löytyy useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan itse. Lentoasemalla on useita kauppoja ja ravintoloita.

Lennot Rooman Fiumicinon lentoasemalle

Voit halutessasi lentää myös Napolista noin 250 kilometrin päässä Roomassa sijaitsevalle Fiumicinon lentoasemalle. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään Fiumicinolle vähintään yksi suora lento päivittäin vuoden ympäri. Suoran lennon kesto on noin kolme ja puoli tuntia.

Lentoasema sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Rooman keskustasta, ja matkan kulkee helposti esimerkiksi junalla. Matka Rooman rautatieasema Termiinille kestää junalla noin puoli tuntia. Matkan lentoaseman ja keskustan välillä voit kulkea myös junaa hitaammilla mutta huokeammilla linja-autoilla tai vaihtoehtoisesti taksilla. Roomasta matka Napoliin onnistuu jopa tunnissa nopeilla Frecciarossa-junilla tai noin kahdessa tunnissa normaaleilla junilla. Autolla matka Fiumicinon lentoasemalta Napoliin kestää noin kaksi ja puoli tuntia. Lentoasemalla on useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan itse. Lentoasemalta löytyy hyvät ravintola- ja ostospalvelut.

Tietoa lennoista kohteeseen Napoli

Kohdelentokenttä Napoli
Kohdelentokentän IATA-koodi NAP

Suosittuja lentoja kohteeseen Napoli

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 110 € yhdensuuntaisille lennoille ja 148 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.