Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Vuokraa auto Napolissa

Italian kolmanneksi suurin kaupunki Napoli ei jätä kylmäksi. Tarjolla on nimittäin tuhatvuotista historiaa ja italialaisen suurkaupungin elämää iloineen ja suruineen. Autovuokraus Napolissa on helppoa, ja täältä voit lähteä kiertämään Etelä-Italiaa vaikka pidemmäksi aikaa. Valitsemalla jonkin sivustomme autonvuokraamoista, et joudu maksamaan mitään yllättäviä lisämaksuja autoa palauttaessasi. Kaikissa sivustomme autovuokraamoissa auto vastaanotetaan ja palautetaan tankki täytettynä.

Autovuokraus Napolissa ja Italiassa – perusasioita

Napoli on suuri ja hektinen metropoli, jossa liikenne on paikoin hyvinkin vilkasta. Jos olet tottunut vastaaviin olosuhteisiin, tämä ei välttämättä ole mikään ongelma. Toisaalta, jos olet ajanut aiemmin vain esimerkiksi Suomen pienemmillä paikkakunnilla, liikenteeseen tottuminen voi ottaa aikansa. Etenkin pahimpina ruuhka-aikoina kaupungin pääväylät voivat olla pahasti tukossa, mikä voi hidastaa etenemistä huomattavasti.

Sekä Napolissa että Italiassa on tärkeä perehtyä tiekarttoihin ennen tietylle alueelle suunnistamista. Esimerkiksi kapeiden kujien ja katujen halkomiin kortteleihin ei kannata suunnata autolla ruuhka-aikaan, ellei tiedä tarkkaan, mitä on tekemässä. Napolissa viisas ratkaisu on jättää auto hieman ydinkeskustan ulkopuolelle, ja siirtyä perille kävellen tai julkisilla. Tämä voi säästää sekä hermoja että aikaa, etenkin liikenteen ollessa vilkasta.

Pohjoismaiseen liikenteeseen tottuneelle Italiassa autoilua vaikeuttaa myös maan liikennekulttuuri. Vaikka liikennesäännöt ovat jokseenkin samat kuin Suomessa, Italiassa niiden merkitys on lähinnä symbolinen. Kaahailu ja kaikenlainen riskikäyttäytyminen ovat maan liikenteessä pikemminkin sääntö kuin poikkeus, joten täällä auton ratissa on oltava aina todella valppaana. Oma lukunsa on myös kuljettajien pahamainen kuumaverisyys – täällä äänitorvea ei todellakaan säästellä. On tosin tehtävä selvä rajanveto hektisten kaupunkien ja rauhallisemman maaseudun välille. Siellä missä liikennettä on vähemmän, autoilu voi Italiassakin olla nimittäin hyvinkin miellyttävää. Tästä pitää huolen ennen muuta maan upea luonto, jonka tarjoamia maisemia pääsee tietysti ihailemaan kaikkein parhaiten, kun käytössä on oma auto.

Vuokra-autolla Napolista muualle Campaniaan

Napolia ympäröivän Campanian alueella on runsaasti kiehtovia kohteita, joihin pääsee todella kätevästi omalla vuokra-autolla. Niiden ansiosta matka Napoliin voi täydentyä todella ikimuistoisella tavalla. Tunnetuin lähialueen nähtävyyksistä lienee kaupungista noin 25 kilometrin päässä sijaitseva Pompeijin roomalaiskaupunki. Siihen tutustumiseen kannattaa varata reilusti aikaa, sillä nähtävää on paljon. Jos et halua maksaa opastetusta kierroksesta, saat alueesta kattavan käsityksen, kun mukanasi on jokin aluetta esittelevä opaskirja.

Pompeijin ohella Campanian alueen ehdottomiin helmiin lukeutuu ainakin sen eteläosassa sijaitseva Amalfin rannikko. Se ulottuu yhteensä noin 50 kilometrin matkalle, ja tarjoaa lukuisia jyrkille rinteille rakennettuja keskiaikaisia kalastajakyliä. Maisemat ovat suorastaan satumaisen kauniita. Amalfin rannikon tiet ovat erittäin kapeita ja etenkin turistisesongin aikaan myös kovassa käytössä, minkä vuoksi alueelle kannattaa kuitenkin lähteä omalla autolla vain, mikäli ajotaidot ja paikallisen liikennekulttuurin tuntemus ovat kohtuullisen hyvällä tasolla. Jos et ole autoillut Italiassa aiemmin, ikävien yllätysten välttämiseksi kannattaa perehtyä italialaisiin ajotapoihin hieman jo ennen vierailua. Tämä onnistuu helposti esimerkiksi verkossa.

Miten valita autovuokraamo Napolissa?

Autovuokraamoita Napolissa riittää, joten vuokra-auton noutamisen suhteen kaupungissa ei tule ongelmia. Jos olet hankkinut lennot Napoliin, yksinkertaisin ratkaisu on valita jokin lentoasemalla toimivista autonvuokraamoista. Tällöin voit hypätä rattiin heti lentoasemalla. Lentoaseman ohella autovuokraamoita on siellä täällä Napolin keskustan alueella. Ne ovat lentokenttää parempi vaihtoehto etenkin siinä tapauksessa, että lomailet mieluummin ensin Napolissa ilman autoa ja otat sen käyttöösi vasta hieman myöhemmin, esimerkiksi pientä Etelä-Italian kiertoajelua varten. Helpoimmalla pääset, kun valitset niistä lähimpänä hotelliasi sijaitsevan vaihtoehdon.

Autonvuokraus kohteessa Napoli: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Napoli?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Napoli halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Napoli?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Napoli keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Napoli?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Napoli?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Napoli

Tutustu kohteeseen Napoli Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!