Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Milano

Katso kaikki kohteen Milano vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Milano

Autonvuokraus Milanossa

Muodin mekka Milano sijaitsee Lombardian maakunnassa, Pohjois-Italissa. Milano on matkailijalle ylellinen matkakohde, josta löytyy muodin lisäksi korkealuokkaista taidetta, oopperaa, upeita rakennuksia ja monenlaista muuta ihasteltavaa. Kaupunkiloma Milanossa on omiaan kulttuurista kiinnostuneelle matkailijalle, jonka kannattaa ehdottomasti myös pistäytyä autovuokraamossa Milanossa ja vuokrata auto, jolla voi käydä tutustumassa Milanon ulkopuolisiin nähtävyyksiin.

Liiku vuokra-autolla Milanossa

Milano on todella upea kaupunki, jossa riittää ihasteltavaa useammaksikin päiväksi. Muodista kiinnostuneet ostosmatkailijat voivat käydä ensin vain ikkunaostoksilla, jos kalliimpien liikkeiden hinnat kohoavat liian korkeiksi, ja suunnata sen jälkeen tarjousvaatteiden pariin alehalleihin ja muihin edellisen sesongin tuotteita halvemmalla myyviin liikkeisiin. Nekin ovat nimittäin erittäin laadukkaita. Vuokraa auto Milanossa ja voit tehdä kaiken omaan tahtiin aikatauluista piittaamatta.

Monipuoliset autonvuokrauspalvelut Milanossa

Milano on kerta kaikkiaan upea kaupunki, joka kannattaa ottaa matkakohteeksi ainakin kerran elämässä. Milanossa on kaksi kansainvälistä lentoasemaa, jotka ovat Malpensan ja Linaten kansainväliset lentoasemat. Helsingistä on suoria, noin kolme tuntia kestäviä lentoja ensin mainitulle Malpensan lentoasemalle. Linaten lentoasemalle matka kestää lentämällä noin viisi tuntia, joten se ei ole yhtä suuressa suosiossa matkailijoiden keskuudessa. Etsi lentotarjouksia Milanoon ja olet jo muutaman tunnin kuluttua ihastelemassa Milanon loistokkuutta. Jos Milanossa vuokraa auton, se kannattaa useimmissa tapauksissa tehdä heti lentoasemalla, jolloin lentoasemalta voi lähteä vuokra-autolla kohti Milanoa ja sieltä varattua hotellia.

Malpensan lentoasemalla Milanon autovuokraamoilla on joko toimipiste terminaalissa tai terminaalista on ilmainen kuljetus sukkulabussilla toimipisteeseen. Ensimmäisessä vaihtoehdossa auto noudetaan lentoasemalta ja toisessa vaihtoehdossa lentoaseman ulkopuolelta, jolloin autolle on myös ilmainen kuljetus. Kun autoa vuokraa etukäteen autonvuokrauspalvelun avulla, kannattaa jo vuokratessa kiinnittää huomiota siihen, kumpi vaihtoehdoista on kyseessä sen autovuokraamon osalta, josta auton lopulta vuokraa. Vertaa Milanossa vuokra-autojen hintoja ja ominaisuuksia keskenään ennen kuin vuokraat auton, niin saat vuokrattua laadukkaan auton mahdollisimman edullisesti. Autovuokraamoilla on hyvä edustus myös Linaten lentoasemalla, jossa autovuokraamoiden toimipisteet ja auto löytyvät terminaalista. Autoa vuokratessa on jo hyvä tietää, kummalle lentoasemalle lentoliput on hankittu, jotta voi sen mukaisesti valita vuokra-auton noutopisteen. Molemmilta lentoasemilta on jonkin verran matkaa Milanon keskustaan, Malpensan lentoasemalta matka on esimerkiksi 50 kilometriä, joten sikäli voi olla hyvä vaihtoehto vuokrata auto jo lentoasemalla. Lentoasemilta Milanoa kohti lähdettäessä molemmilla reiteillä on hyvät opasteet, joita seuraamalla löytää oikean tien. Kun on päässyt Milanoon kulkevalle A8-moottoritielle, tietää olevansa oikealla tiellä.

Autonvuokraus on Milanossa mahdollista lentoasemien lisäksi myös esimerkiksi keskustassa ja rautatieasemalla. Kun autoa vuokraa etukäteen, voi auton noutopaikaksi merkitä haluamansa autovuokraamon, jos ajaminen lentoasemalta Milanoon heti lennon jälkeen ei kiinnosta matkailijaa. Samalla, kun etsii halpaa hotellia Milanossa, voi perehtyä kaupungin vuokra-autovalikoimiin.

Loistokas Milano

Milano on merkittävä muodin keskus Pohjois-Italiassa. Muodin perässä Milanoon matkustavat matkailijat viihtyvät Via Montenaopeonella, jonka varrella on runsaasti muodin ykkösnimien vaateliikkeitä. Milanon ooppera, La Scala, on myös tunnettu nähtävyys samoin kuin Milanon Duomo-tuomiokirkko, jonka katolta näkee kauas kaupungin yli ja joinakin päivinä sieltä voi ihastella myös Alppien vuoristoa. Santa Maria delle Grazien kirkosta löytyy Milanon kuuluisin nähtävyys, Leonardo da Vincin maalaama seinämaalaus Pyhä ehtoollinen. Matkailijan kannattaa pistäytyä myös Sforzescon linnassa, eikä unohtaa sovi perinteistä milanolaista ruokaa tai vauhdikasta ilta- ja yöelämää. Urheilusta kiinnostuneille ehdoton kohde on pääsarjatason jalkapallo-ottelu kuuluisalla San Siron stadionilla.

Tutustu kohteeseen Milano

Tutustu kohteeseen Milano Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!