Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Expedian autonvuokraus kohteessa Milano

Autonvuokraus Milanossa

Muodin mekka Milano sijaitsee Lombardian maakunnassa, Pohjois-Italissa. Milano on matkailijalle ylellinen matkakohde, josta löytyy muodin lisäksi korkealuokkaista taidetta, oopperaa, upeita rakennuksia ja monenlaista muuta ihasteltavaa. Kaupunkiloma Milanossa on omiaan kulttuurista kiinnostuneelle matkailijalle, jonka kannattaa ehdottomasti myös pistäytyä autovuokraamossa Milanossa ja vuokrata auto, jolla voi käydä tutustumassa Milanon ulkopuolisiin nähtävyyksiin.

Liiku vuokra-autolla Milanossa

Milano on todella upea kaupunki, jossa riittää ihasteltavaa useammaksikin päiväksi. Muodista kiinnostuneet ostosmatkailijat voivat käydä ensin vain ikkunaostoksilla, jos kalliimpien liikkeiden hinnat kohoavat liian korkeiksi, ja suunnata sen jälkeen tarjousvaatteiden pariin alehalleihin ja muihin edellisen sesongin tuotteita halvemmalla myyviin liikkeisiin. Nekin ovat nimittäin erittäin laadukkaita. Vuokraa auto Milanossa ja voit tehdä kaiken omaan tahtiin aikatauluista piittaamatta.

Monipuoliset autonvuokrauspalvelut Milanossa

Milano on kerta kaikkiaan upea kaupunki, joka kannattaa ottaa matkakohteeksi ainakin kerran elämässä. Milanossa on kaksi kansainvälistä lentoasemaa, jotka ovat Malpensan ja Linaten kansainväliset lentoasemat. Helsingistä on suoria, noin kolme tuntia kestäviä lentoja ensin mainitulle Malpensan lentoasemalle. Linaten lentoasemalle matka kestää lentämällä noin viisi tuntia, joten se ei ole yhtä suuressa suosiossa matkailijoiden keskuudessa. Etsi lentotarjouksia Milanoon ja olet jo muutaman tunnin kuluttua ihastelemassa Milanon loistokkuutta. Jos Milanossa vuokraa auton, se kannattaa useimmissa tapauksissa tehdä heti lentoasemalla, jolloin lentoasemalta voi lähteä vuokra-autolla kohti Milanoa ja sieltä varattua hotellia.

Malpensan lentoasemalla Milanon autovuokraamoilla on joko toimipiste terminaalissa tai terminaalista on ilmainen kuljetus sukkulabussilla toimipisteeseen. Ensimmäisessä vaihtoehdossa auto noudetaan lentoasemalta ja toisessa vaihtoehdossa lentoaseman ulkopuolelta, jolloin autolle on myös ilmainen kuljetus. Kun autoa vuokraa etukäteen autonvuokrauspalvelun avulla, kannattaa jo vuokratessa kiinnittää huomiota siihen, kumpi vaihtoehdoista on kyseessä sen autovuokraamon osalta, josta auton lopulta vuokraa. Vertaa Milanossa vuokra-autojen hintoja ja ominaisuuksia keskenään ennen kuin vuokraat auton, niin saat vuokrattua laadukkaan auton mahdollisimman edullisesti. Autovuokraamoilla on hyvä edustus myös Linaten lentoasemalla, jossa autovuokraamoiden toimipisteet ja auto löytyvät terminaalista. Autoa vuokratessa on jo hyvä tietää, kummalle lentoasemalle lentoliput on hankittu, jotta voi sen mukaisesti valita vuokra-auton noutopisteen. Molemmilta lentoasemilta on jonkin verran matkaa Milanon keskustaan, Malpensan lentoasemalta matka on esimerkiksi 50 kilometriä, joten sikäli voi olla hyvä vaihtoehto vuokrata auto jo lentoasemalla. Lentoasemilta Milanoa kohti lähdettäessä molemmilla reiteillä on hyvät opasteet, joita seuraamalla löytää oikean tien. Kun on päässyt Milanoon kulkevalle A8-moottoritielle, tietää olevansa oikealla tiellä.

Autonvuokraus on Milanossa mahdollista lentoasemien lisäksi myös esimerkiksi keskustassa ja rautatieasemalla. Kun autoa vuokraa etukäteen, voi auton noutopaikaksi merkitä haluamansa autovuokraamon, jos ajaminen lentoasemalta Milanoon heti lennon jälkeen ei kiinnosta matkailijaa. Samalla, kun etsii halpaa hotellia Milanossa, voi perehtyä kaupungin vuokra-autovalikoimiin.

Loistokas Milano

Milano on merkittävä muodin keskus Pohjois-Italiassa. Muodin perässä Milanoon matkustavat matkailijat viihtyvät Via Montenaopeonella, jonka varrella on runsaasti muodin ykkösnimien vaateliikkeitä. Milanon ooppera, La Scala, on myös tunnettu nähtävyys samoin kuin Milanon Duomo-tuomiokirkko, jonka katolta näkee kauas kaupungin yli ja joinakin päivinä sieltä voi ihastella myös Alppien vuoristoa. Santa Maria delle Grazien kirkosta löytyy Milanon kuuluisin nähtävyys, Leonardo da Vincin maalaama seinämaalaus Pyhä ehtoollinen. Matkailijan kannattaa pistäytyä myös Sforzescon linnassa, eikä unohtaa sovi perinteistä milanolaista ruokaa tai vauhdikasta ilta- ja yöelämää. Urheilusta kiinnostuneille ehdoton kohde on pääsarjatason jalkapallo-ottelu kuuluisalla San Siron stadionilla.

Autonvuokraus kohteessa Milano: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Milano?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Milano halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Milano?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Milano keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Milano?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Milano?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Milano

Tutustu kohteeseen Milano Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!