Halvat lennot Milano

Halvimmat lennot kohteeseen Milano

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 81 € yhdensuuntaisille lennoille ja 143 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
SAS
Finnair
Air France
Air France
Air Baltic
Air France
Air France
KLM
SAS

Lisätietoja – Milano

Lennot Milanoon

Milano on Pohjois-Italian suurin kaupunki ja Rooman ohella Italian merkittävin kaupunki. Kaupunki tunnetaan ennen kaikkea muodin maailmanlaajuisena pääkaupunkina, ja sen pääkaduilla onkin maailmankuuluja muotiliikkeitä vieri vieressä. Helsinki-Vantaalta on suoria lentoja Milanon Malpensan lentoasemalle, minkä lisäksi kaupungissa on myös toinen lentoasema, Linate. Erinomainen tapa tutustua Milanoon on varata lennot ja hotellin sisältävä pakettimatka Expedian kautta.

Suora lento Helsingistä Milanoon kestää kolmisen tuntia. Usein välilaskulliset vaihtoehdot ovat kuitenkin edullisempia, jolloin matka-aika on pysähdyksen kestosta riippuen neljästä jopa kymmeneen tuntia. Mikäli konetta joutuu vaihtamaan, on hyvä tarkistaa ennen matkaa, kummalle kaupungin lentoasemista kone laskeutuu. Tarjolla on monia eri lentoyhtiöitä, kuten Finnair, SAS ja Air Baltic.

Milano on miljoonakaupunki, mutta kaupungin ydinkeskusta on kuitenkin melko pieni ja monet nähtävyydet ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Keskellä kaupunkia kohoava, goottilaista arkkitehtuuria edustava Duomon tuomiokirkko on vaikuttava ilmestys. Tuomiokirkon läheisyydessä sijaitsee monia muitakin nähtävyyksiä, kuten maailmankuulu La Scalan ooppera ja Galleria Vittorio Emanuele II -kauppakäytävä. Via Montenapoleone -kadun varrella San Babilian ja Montenapoleonen metroasemien välillä on lukuisia muotiliikkeitä. Kaupungin vilskettä pääsee helposti myös pakoon esimerkiksi mahtavan Sforzescon linnan vehreisiin puutarhoihin.

Lentäminen Suomesta Milanoon

Suomesta on helppo lentää Milanoon, sillä tarjolla on runsas määrä lentoja sekä Malpensan että Linaten lentoasemille. Italia on yksi EU- ja euromaista, joten rajamuodollisuuksista ja rahanvaihdosta ei tarvitse huolehtia. Suomalaiset luottokortit käyvät yleisesti maksuvälineenä, minkä lisäksi rahaa on helppo nostaa pankkiautomaateista. Näin käteistä ei tarvitse kantaa mukana hätäkassaa enempää. Milano on turvallinen kaupunki, mutta ihmisvilinässä kannattaa kuitenkin varoa taskuvarkaita.

Lennot Milanon Malpensan kansainväliselle lentoasemalle

Milanon suurin ja vilkkain lentoasema on nimeltään Malpensan kansainvälinen lentoasema. Mikäli lennät suoraan Helsinki-Vantaalta Milanoon, laskeutumispaikka on mitä todennäköisimmin Malpensa. Lentoasema palvelee lähes 20 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Sieltä on lukuisia lentoyhteyksiä niin muualle Italiaan, Eurooppaan kuin kaukokohteisiin.

Malpensan lentoasema sijaitsee noin 40 kilometrin päässä Milanon keskustasta koilliseen. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, joista terminaali 2 on ollut lähinnä halpalentojen ja charterlentojen käytössä. Terminaalissa 1 on juna-asema, josta on Malpensa Express -junayhteys sekä Milano Cadornan juna-asemalle, joka sijaitsee Sforzescon linnan vieressä, että Milanon päärautatieasemalle. Sekä Cadornasta että päärautatieasemalta on yhteys Milanon metroon ja paikallisjunaverkostoon. Päärautatieasemalle vievä linja pysähtyy myös tärkeällä Porta Garibaldin asemalla. Tarjolla on myös linja-autoyhteyksiä päärautatieasemalle, ja linja-autot pysähtyvät myös monien metroasemien vieressä. Myös taksit ovat käytettävissä, mutta matkan hinta voi nousta korkeaksi, sillä lentoasema sijaitsee suhteellisen kaukana keskustasta. Lentoasema sijaitsee lähellä suuria moottoriteitä. Vuokraamalla auton Expedian kautta pääset helposti hotellille ja voit myös tutustua paremmin Milanon ympäristöön.

Lennot Milanon Linaten kansainväliselle lentoasemalle

Linaten lentoasema on pienempi Milanon kahdesta lentoasemasta, mutta se sijaitsee lähempänä keskustaa, noin kahdeksan kilometrin päässä. Suomesta ei ole suoria lentoja Linateen, mutta sinne lennetään monesta muusta Euroopan kaupungista, esimerkiksi Tukholmasta. Asemalla ei ole junayhteyttä, mutta sinne kulkee monta eri linja-autoa, joilla pääsee esimerkiksi päärautatieasemalle tai Lambraten asemalle. Myös taksi lyhyen etäisyyden vuoksi varteenotettava vaihtoehto.

Hanki lennot Milanoon Expedian kautta ja varaa samalla hotellihuone vaikkapa kaupungin historiallisesta keskustasta. Tarjolla on hotelleja kaikkiin eri makuihin, joten löydät varmasti sopivan vaihtoehdon.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Milano

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 81 € yhdensuuntaisille lennoille ja 143 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
Air Baltic