MilanoItalia

Image for Milano joka esittää katunäkymät, vanha arkkitehtuuri ja auringonlasku

Koe Milano

Tässä Euroopan suurimpiin lukeutuvista kaupungeista voit nähdä da Vincin kuuluisan Viimeinen ehtoollinen -maalauksen, kansainvälistä huippumuotia ja erään maailman suurimmista kirkoista. 

Milano on suurkaupunki, joka on tunnettu kosmopoliittisesta kulttuuristaan. Siellä voit nauttia sekä muodista että taiteesta ja merkittävistä historiallisista nähtävyyksistä, minkä ansiosta se on erinomainen kaupunkiloman kohde. Milano on Pohjois-Italiassa sijaitsevan Lombardian alueen pääkaupunki, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa erityisesti muodista: Guccin ja Versacen kaltaiset luksusmerkit ovat tehneet siitä tunnetun kaikkialla maailmassa. Milano on myös Italian talouselämän keskus. Lähde lomalle tähän erääseen Euroopan suurimmista kaupungeista, jossa on yli 5 miljoonaa asukasta. Monet Milanon rakennuksista tuhoutuivat toisessa maailmansodassa, mutta kaupungista löytyy silti lukemattomia kauniita vanhoja rakennuksia ja muistomerkkejä, joista saat kauniita kuvia muistoksi lomastasi.

Milano on tunnettu monipuolisesta uskonnollisesta historiastaan: sen katuja täplittävätkin lukuisat vuosisatoja vanhat kirkot. Duomo di Milano (Milanon tuomiokirkko) on eräs maailman suurimmista kirkoista. Se sijaitsee aivan kaupungin sydämessä Piazza del Duomolla, joka on vilkas kuvankauniiden rakennusten ympäröimä aukio. Aukion toisella laidalla voit nähdä da Vincin kuuluisan Viimeinen ehtoollinen -maalauksen, joka sijaitsee Santa Maria Delle Grazien luostarikirkossa. Lähistöllä sijaitseva Chiesa di San Maurizio on tunnettu freskoistaan. Siellä sijaitsee myös Civico Museo Archeologico di Milano (eli Milanon arkeologinen museo).

Jos pidät taiteestasi ilman uskontoa, suuntaa kauniiseen Villa Realeen, josta löydät kaksi Milanon parhaimmista gallerioista. Galleria d'Arte Modernassa eli nykytaiteen museossa voit ihastella mestariteoksia 1800- ja 1900-luvuilta. Sen vieressä sijaitsee myös Padiglione d'Arte Contemporane, jossa voit tutustua nykyajan parhaimpien taiteilijoiden teoksiin. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsevassa Pinacoteca di Brerassa eli Breran taidegalleriassa puolestaan on näytteillä Rafaelin ja Caravaggion kaltaisten italialaistaiteilijoiden maalauksia.

Herkuttele risotolla, pastalla, pizzalla sekä tuoreella italialaisella jäätelöllä ravintoloissa ja kahviloissa, joita löytyy miltei jokaiselta kadulta. Teatro alla Scalassa (La Scalassa) voit nauttia maailmanluokan oopperasta, ennen kuin suuntaat Naviglin alueelle, joka on tunnettu yöelämästään ja jossa voit siemailla drinkkejä kanaalin rannan terasseilla paikallisten seurassa.

Milanon kansainväliselle lentokentälle on tarjolla halpoja lentoja. Pääset Milanoon myös junalla monista eurooppalaisista kaupungeista. Kaupungissa voit puolestaan liikkua edullisilla raitiovaunuilla ja metroilla. Voit myös toimia paikallisten tapaan ja nauttia tästä Euroopan muodikkaimpiin lukeutuvasta kaupungista jalan.

Missä yöpyä kohteessa Milano

Milano featuring kyltit, kaupunki ja katunäkymät

Milanon keskusta

4/5Very Good!(38 area reviews)

Galleria Vittorio Emanuele II ja Piazza del Duomo ovat suosittuja nähtävyyksiä kohteessa Milanon keskusta, joka tunnetaan suosituista kaupoista. Duomon metroasema ja Cordusion metroasema varmistavat, että lähiseudun nähtävyyksiin on myös helppoa tutustua.

Milanon keskusta
Porta Garibaldi, Milano, Italia

Porta Garibaldi

3/5(5 area reviews)

Taidegallerioista tunnettu Porta Garibaldi tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Corso Como. Ja Garibaldin metroasema ja Milano Porta Garibaldin metroasema taas varmistavat, että voit tutustua myös muihin tämän kaupungin alueisiin.

Porta Garibaldi
Centralen asema, Milano, Italia

Centralen asema

4/5Very Good!(34 area reviews)

Centralen asema tunnetaan loistavasta yöelämästä, ja halutessasi voit myös vierailla suosituilla nähtävyyksillä, esimerkkeinä Buenos Aires -katu ja Viale Monza. Tutustu kohteeseen Milano lähemmin hyppäämällä julkisen kulkuneuvon kyytiin – Caiazzon metroasema tai Centralen metroasema sijaitsevat lähellä.

Centralen asema
Galleria Vittorio Emanuele II johon kuuluu tori, kaupunki ja vanha arkkitehtuuri

Historiallinen keskusta

Matkustajat pitävät kohteen Historiallinen keskusta suosituista kaupoista. Täällä ollessa kannattaa tutustua myös lähialueeseen; Cordusion metroasema ja Duomon metroasema varmistavat, että se on helppoa. Alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Piazza del Duomo ja Galleria Vittorio Emanuele II.

Historiallinen keskusta
San Siro, Milano, Italia

San Siro

Ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista tunnettu San Siro tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten San Siron ravirata. Ja läheinen Lotton metroasema takaa, että kaupunkiin on helppoa ja nopeaa tutustua.

San Siro
Navigli, Milano, Italia

Navigli

4/5Very Good!(2 area reviews)

Navigli tunnetaan erityisesti taidegallerioista, ja läheiset Milano Romolon rautatieasema ja Romolon metroasema takaavat, että Via Tortona -ostoskatu on vain lyhyen matkan päässä.

Navigli

Huippuhotellit kohteessa Milano

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center
Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center
4 out of 5
S.S. 336, Ferno, VA
121 €
per night
Jan 25 - Jan 26

Volandian ilmailumuseo on 1,4 kilometrin ja Castelnovaten rauniot on 5 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta ...

4.3/5Excellent! (2,613 arvostelua)

"Hyvää palvelua ja jos aikainen lento, niin helppoa."…"

Arvosteltu 11.10.2019

Sheraton Milan Malpensa Airport Hotel & Conference Center
Uptown Palace
Uptown Palace
4 out of 5
Via Santa Sofia N.10, Milano, MI
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
128 €
per night
Jan 26 - Jan 27

Milanon yliopisto, Museo del Duomo (museo) ja Piazza del Duomo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Palazzo Reale ja Porta ...

4.4/5Excellent! (2,033 arvostelua)

"I think this hotel have good value for the price you pay. All is clean and nice. Staff is kind. Not luxury, but everything works really well."…"

Arvosteltu 17.9.2019

Uptown Palace
Hotel Da Vinci
Hotel Da Vinci
4 out of 5
Via Senigallia 6, Milano, MI
49 €
per night
Feb 2 - Feb 3

Instituto Ortopedico Galeazzi on 1,3 kilometrin ja Niguarda Ca' Grandan sairaala on 2,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Politecnico di Milano ja Viale Monza ...

4/5Very Good! (2,108 arvostelua)
Kaupungin reunalla

"Siisti kokoushotelli kaupungin laidalla, jossa ei ole juuri muita palveluja. Hotellin vieressä on kaksi aavemaisen autiota kerrostaloa. Hotellilla on suuri pysäköintialue ja nopeat yhteydet keskustaan."…"

Arvosteltu 9.8.2019

Hotel Da Vinci

Popular things to do in Milano

Duomo di Milano
Image for Duomo di Milano

Duomo di Milano

4.5/5(42 reviews)

Milanon tärkein maamerkki on Italian suurin kirkko, jota koristaa kullattu Neitsyt Marian patsas.

Piazza del Duomo
Image for Piazza del Duomo

Piazza del Duomo

4.5/5(53 reviews)

Tällä Milanon keskustassa sijaitsevalla aukiolla voit ostaa italialaisia luksustuotteita yhdessä maailman vanhimmista ostoskeskuksista tai vierailla Italian suurimmassa kirkossa.

Teatro alla Scala
Image for Teatro alla Scala

Teatro alla Scala

4/5(23 reviews)

Näe ooppera- tai balettiesitys tai käy klassisen musiikin konsertissa tässä maailman kuuluisimpiin lukeutuvassa oopperatalossa.

Galleria Vittorio Emanuele II
Image for Galleria Vittorio Emanuele II

Galleria Vittorio Emanuele II

4.5/5(30 reviews)

Tässä kauniissa vanhassa ostoskeskuksessa on useiden muotimaailman huippujen, kuten Pradan ja Guccin, liikkeet sekä useita viihtyisiä ravintoloita ja pikkuruisia kahviloita.

Santa Maria delle Grazien kirkko
Image for Santa Maria delle Grazien kirkko

Santa Maria delle Grazien kirkko

4/5(15 reviews)

Näe Leonardo Da Vincin kuuluisa maalaus Viimeinen ehtoollinen tässä Milanon keskustan kauniissa kirkossa, jonka yhteydessä on myös luostari. 

Castello Sforzesco
Image for Castello Sforzesco

Castello Sforzesco

4/5(28 reviews)

Tämä satoja vuosia vanha linna lumoaa sekä kulttuurin että historian ystävät museoillaan, taiteellaan ja ympäröivän puistoalueen kauniilla maisemillaan.

Other places like Milano

Venetsia
Image for Venetsia
Venetsia
Rooma
Image for Rooma
Rooma
Wien
Image for Wien
Wien
Berliini
Image for Berliini
Berliini