Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Arco della Pace

Arkkitehtuurin ystävät arvostavat Milanon kauniita vanhoja rakennuksia, joista kaupunki on tunnettu, ja tämä kaari on mainio esimerkki tyypillisestä uusklassisesta arkkitehtuurista.

Arco della Pace on erinomainen esimerkki uusklassisesta arkkitehtuurista. Tämä entinen portti muistuttaa Pariisin Riemukaarta, ja sekin rakennettiin Napoleonin määräyksestä 1800-luvulla. Nykyään tämä viehättävä kaari toimii sisäänkäyntinä Sempionen puistoon – ja on ehdoton vierailukohde kaikille Milanoon saapuville arkkitehtuurin ystäville.

Paikalla seisoi portti jo kauan ennen Napoleonin rakennuttamiskäskyä. Porta Sempione oli portti kaupunkiin jo roomalaisten aikoihin, jolloin nykyistä historiallista keskustaa suojasivat sitä ympäröivät muurit. Nykyinen Arco della Pace on 25 metriä korkea ja 24 metriä leveä.

Pääset paikalle Sempionen puiston läpi kulkemalla tai Corso Sempionea pitkin, joka on pitkä ravintoloiden reunustama bulevardi. joka johtaa poispäin kaupungin keskustasta. Suosittelemme myös puistoon tutustumista, sillä siellä voit ihastella valtavia puita, kauniita kukkaistutuksia ja luonnonmukaisia puutarhoja. Vehreä puisto luo täydellisen taustan marmorikaarelle, joten muista ladata kamerasi akku.

Lähempänä kaarta pääset ihastelemaan sen fasadin monimutkaisia kaiverruksia ja koristeita. Marmori- ja pronssipatsaissa kuvataan Italian historian merkittäviä tapahtumia, kuten Wienin kongressia ja Leipzigin taistelua. Mukaan mahtuvat myös Mars, Minerva ja Apollo. Kaaren kruunaavat sen päällä seisovat rauhanvaunut ja niitä vetävät kuusi hevosta. Veistoksen on tehnyt Abbondio Sangiorgio, jonka töitä löytyy myös Palazzo Realesta ja muista Milanon maamerkeistä.

Arco della Pace sijaitsee hieman Milanon historiallisen keskustan ulkopuolella. Sinne ei ole pääsymaksua. Pääset paikalle esimerkiksi vuokraamalla polkupyörän ja ajamalla Sempionen puiston läpi. Myös metrolla pääsee kätevästi paikalle. Jos saavut autolla, alueella on runsaasti katupysäköintipaikkoja. Corso Sempionen varrelta löydät monia pitsaa ja pastaa tarjoilevia trattorioita, jotka on viikonloppuisin pullollaan arkkitehtuurin ystäviä.


Alueen Arco della Pace opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 209 majoitusliikettä kohteen Arco della Pace lähellä
J24 Hotel Milano 59 €
J24 Hotel Milano

J24 Hotel Milano

Viale Edoardo Jenner 24, Milano, Milano
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Humanitas San Pio X -sairaala, Corso Como ja Niguarda Ca' Grandan sairaala sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. Arco della Pace ja Parco Sempione ovat myös 5 kilometrin päässä. Maciachinin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Zaran metroasema 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio 65 €
  B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio

  B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio

  Via Degli Olivetani, 4, Milano, MI
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   San Giuseppen sairaala ja Leonardo da Vincin tiede- ja tekniikkamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Santa Maria delle Grazien kirkko ja Civico museo archeologico di Milanon arkeologinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sant'Ambrogion metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agostinon metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   UNAHOTELS Cusani Milano 135 €
   UNAHOTELS Cusani Milano

   UNAHOTELS Cusani Milano

   Via Cusani 13, Milano, MI
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Teatro dal Verme ja Castello Sforzesco sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Civico museo archeologico di Milanon arkeologinen museo ja Parco Sempione ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cairolin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Cordusion metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    NH Collection Milano President 189 €
    NH Collection Milano President

    NH Collection Milano President

    Largo Augusto, 10, Milano, MI
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     MUDEC – Museo delle Culture on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. San Babilan metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Duomon metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     NH Milano Touring 99 €
     NH Milano Touring

     NH Milano Touring

     Via Iginio Ugo Tarchetti, 2, Milano, MI
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Indro Montanellin julkiset puutarhat, Buenos Aires -katu ja Via Monte Napoleonen muotialue sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Orto Botanico di Brera ja Pinacoteca di Brera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turatin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Milano Repubblican asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      ibis Milano Centro 69 €
      ibis Milano Centro

      ibis Milano Centro

      Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milano, MI
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Indro Montanellin julkiset puutarhat, Piazza della Repubblica ja Spazio Oberdan sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Porta Venezia ja Galleria Vittorio Emanuele II ovat myös 3 kilometrin päässä. Milano Repubblican asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Milano Porta Venezian asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel VIU Milan 225 €
       Hotel VIU Milan

       Hotel VIU Milan

       Via Fioravanti, 6, Milano
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Corso Como ja Arco della Pace sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Parco Sempione ja Pinacoteca di Brera ovat myös 2 kilometrin päässä. Cenision metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Moscovan metroasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        NYX Hotel Milan by Leonardo Hotels 89 €
        NYX Hotel Milan by Leonardo Hotels

        NYX Hotel Milan by Leonardo Hotels

        Piazza IV Novembre 3, Milano
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Viale Monza, Corso Como ja Buenos Aires -katu sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. Piazza della Repubblica ja Piazzale Loreto ovat myös 2 kilometrin päässä. Sondrion metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Centralen metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.