Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Arco della Pace

Arkkitehtuurin ystävät arvostavat Milanon kauniita vanhoja rakennuksia, joista kaupunki on tunnettu, ja tämä kaari on mainio esimerkki tyypillisestä uusklassisesta arkkitehtuurista.

Arco della Pace on erinomainen esimerkki uusklassisesta arkkitehtuurista. Tämä entinen portti muistuttaa Pariisin Riemukaarta, ja sekin rakennettiin Napoleonin määräyksestä 1800-luvulla. Nykyään tämä viehättävä kaari toimii sisäänkäyntinä Sempionen puistoon – ja on ehdoton vierailukohde kaikille Milanoon saapuville arkkitehtuurin ystäville.

Paikalla seisoi portti jo kauan ennen Napoleonin rakennuttamiskäskyä. Porta Sempione oli portti kaupunkiin jo roomalaisten aikoihin, jolloin nykyistä historiallista keskustaa suojasivat sitä ympäröivät muurit. Nykyinen Arco della Pace on 25 metriä korkea ja 24 metriä leveä.

Pääset paikalle Sempionen puiston läpi kulkemalla tai Corso Sempionea pitkin, joka on pitkä ravintoloiden reunustama bulevardi. joka johtaa poispäin kaupungin keskustasta. Suosittelemme myös puistoon tutustumista, sillä siellä voit ihastella valtavia puita, kauniita kukkaistutuksia ja luonnonmukaisia puutarhoja. Vehreä puisto luo täydellisen taustan marmorikaarelle, joten muista ladata kamerasi akku.

Lähempänä kaarta pääset ihastelemaan sen fasadin monimutkaisia kaiverruksia ja koristeita. Marmori- ja pronssipatsaissa kuvataan Italian historian merkittäviä tapahtumia, kuten Wienin kongressia ja Leipzigin taistelua. Mukaan mahtuvat myös Mars, Minerva ja Apollo. Kaaren kruunaavat sen päällä seisovat rauhanvaunut ja niitä vetävät kuusi hevosta. Veistoksen on tehnyt Abbondio Sangiorgio, jonka töitä löytyy myös Palazzo Realesta ja muista Milanon maamerkeistä.

Arco della Pace sijaitsee hieman Milanon historiallisen keskustan ulkopuolella. Sinne ei ole pääsymaksua. Pääset paikalle esimerkiksi vuokraamalla polkupyörän ja ajamalla Sempionen puiston läpi. Myös metrolla pääsee kätevästi paikalle. Jos saavut autolla, alueella on runsaasti katupysäköintipaikkoja. Corso Sempionen varrelta löydät monia pitsaa ja pastaa tarjoilevia trattorioita, jotka on viikonloppuisin pullollaan arkkitehtuurin ystäviä.


Alueen Arco della Pace opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 647 majoitusliikettä kohteen Arco della Pace lähellä
Uptown Palace 128 €
Uptown Palace

Uptown Palace

Via Santa Sofia N.10, Milano, MI
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Milanon yliopisto, Museo del Duomo (museo) ja Piazza del Duomo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Palazzo Reale ja Porta Ticinese ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Crocettan metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Missorin metroasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  ibis Milano Centro 74 €
  ibis Milano Centro

  ibis Milano Centro

  Via Finocchiaro Aprile Camillo 2, Milano, MI
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Buenos Aires -katu ja Indro Montanellin julkiset puutarhat sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Piazza della Repubblica ja Spazio Oberdan ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Milano Repubblican asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Porta Venezian metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio 78 €
   B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio

   B&B Hotel Milano Sant'Ambrogio

   Via Degli Olivetani, 4, Milano, MI
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    San Giuseppen sairaala ja Leonardo da Vincin tiede- ja tekniikkamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Santa Maria delle Grazien kirkko ja Civico museo archeologico di Milanon arkeologinen museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Sant'Ambrogion metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agostinon metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Michelangelo Hotel 108 €
    Michelangelo Hotel

    Michelangelo Hotel

    Piazza Luigi di Savoia, 6, Milano, MI
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Buenos Aires -katu, Piazzale Loreto ja Piazza della Repubblica sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Corso Como ja Porta Venezia ovat myös 2 kilometrin päässä. Caiazzon metroasema ja Centralen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     NH Milano Touring 144 €
     NH Milano Touring

     NH Milano Touring

     Via Iginio Ugo Tarchetti, 2, Milano, MI
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Indro Montanellin julkiset puutarhat, Buenos Aires -katu ja Via Monte Napoleonen muotialue sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Orto Botanico di Brera ja Pinacoteca di Brera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Turatin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Milano Repubblican asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Berna 116 €
      Hotel Berna

      Hotel Berna

      Via Torriani Napo 18, Milano, MI
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Buenos Aires -katu ja Piazza Gae Aulenti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Centralen metroasema ja Milano Centralen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       iQ Hotel Milano 84 €
       iQ Hotel Milano

       iQ Hotel Milano

       via Giovanni Battista Pirelli 5, Milano
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Piazza della Repubblica ja Buenos Aires -katu sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Corso Como ja Piazzale Loreto ovat myös 2 kilometrin päässä. Centralen metroasema ja Milano Centralen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        J24 Hotel Milano 65 €
        J24 Hotel Milano

        J24 Hotel Milano

        Viale Edoardo Jenner 24, Milano, Milano
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Humanitas San Pio X -sairaala, Corso Como ja Niguarda Ca' Grandan sairaala sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä majoitusliikkeestä. Arco della Pace ja Parco Sempione ovat myös 5 kilometrin päässä. Maciachinin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Milano Lancettin rautatieasema 8 minuutin kävelymatkan päässä.