Halvat lennot Rooma

Halvimmat lennot kohteeseen Rooma

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 53 € yhdensuuntaisille lennoille ja 72 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ITA Airways
easyJet
Brussels Airlines
Brussels Airlines
Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
Air Baltic
ITA Airways
ITA Airways
Air Baltic

Lisätietoja – Rooma

Tietoja Roomasta

Lennot Roomaan

Ikuinen kaupunki Rooma on yksi maailman kuuluisimmista kaupungeista, ja on ollut sitä jo antiikin ajoista lähtien. Antiikin roomalaiset sanoivat kaikkien teiden vievän Roomaan, ja vaikka se ei välttämättä pidäkään enää paikkansa, kaupungista on suoria lentoyhteyksiä lähes jokaiseen maailmankolkkaan, myös Suomeen.

Finnairilla on suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Roomaan Leonardo da Vincin kansainväliselle lentoasemalle, joka on Italian suurin lentoasema ja samalla yksi Euroopan vilkkaimmista. Leonardo Da Vinci – Fiumicinon kansainvälinen lentoasema toimii italialaisen lentoyhtiön Alitalian kotikenttänä, ja yhtiö lentää Fiumicinosta sekä kansainvälisiä että maan sisäisiä lentoja.

Elokuu on yleensä kallein kuukausi lentää Roomaan. Muina aikoina kannattaa ottaa juhlapyhät huomioon, varata lennot ajoissa ja, jos mahdollista, välttää viikonloppulentoja, jotka ovat monesti kalliimpia.

Italian pääkaupunki Rooma on pullollaan antiikin aikaisia ja uudempiakin monumentteja. Kaupungissa voi tutustua niin italialaiseen keittiöön kuin monien muidenkin maiden erikoisuuksiin. Lisäksi kaupungin kulttuurielämä on rikas. Roomassa on jokaiseen makuun jotakin, aina vilkkaasta yöelämästä Forum Romanumiin ja Vatikaanivaltion aarteisiin.

Lentäminen Suomesta Roomaan

Suorat lennot Suomesta Helsinki-Vantaan lentoasemalta Roomaan kestävät noin kolme ja puoli tuntia. Viisumeita ei tietenkään tarvita ja eikä ylimääräisiä rajamuodollisuuksia ole, passi tai henkilökortti riittää. Koska Italian rahayksikkö on euro, rahaa ei tarvitse vaihtaa etukäteen.

Lennot Rooman Leonardo da Vincin kansainväliselle lentoasemalle

Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema on Italian suurin lentoasema. Se koostuu useasta terminaalista. Finnair ja monet muut eurooppalaiset lentoyhtiöt saapuvat terminaaliin 3, mutta oikea terminaali kannattaa varmistaa lentolipusta kunkin matkan yhteydessä. Asema palvelee vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia. Lentoasemalta on yhteyksiä lukuisiin kohteisiin ympäri maailman, ja se on Italian kansallisen lentoyhtiön Alitalian kotikenttä.

Lentoasema sijaitsee 29 kilometrin päässä Rooman historiallisesta keskustasta. Sieltä on puolen tunnin välein lähtevä ja noin puoli tuntia kestävä Leonardo Express -junayhteys Rooman päärautatieasemalle Terminille. Terminiltä matkaa on helppo jatkaa myös muualle Italiaan. Lisäksi siellä on metroasema, jossa Rooman kaksi metrolinjaa kohtaavat. Lentoasemalta on myös paikallisjunayhteys, mutta paikallisjuna ei vie suoraan Terminille, vaan junaa joutuu vaihtamaan välissä. Lisäksi asemalta on linja-autoyhteyksiä keskustaan sekä monien autonvuokrausyritysten toimipisteet. Myös taksin ottaminen on mahdollista, mutta etäisyyden, ruuhkien ja mahdollisten huijausten vuoksi se ei välttämättä ole suositeltavaa.

Lennot Rooman Ciampinon lentoasemalle

Ciampinon kansainvälinen lentoasema on lähinnä halpalentoyhtiöiden käytössä. Asemalta on linja-autoyhteyksiä Rooman keskustaan sekä myös Ciampinoon, josta voi jatkaa junalla Roomaan. Lentoasemalla on myös autonvuokrauspisteitä.

Jos mielesi tekee Roomaan, käy Expedian sivulla! Lentojen lisäksi voit varata samalla hotellihuoneen keskustasta ja käydä aamukävelyllä vaikka Circus Maximuksella. Mikäli mielesi tekee tutustua matkan aikana myös vaikka Lazion maakuntaan, vuokraa auto matkan ajaksi Expedian kautta.

Usein kysytyt kysymykset

Tietoa lennoista kohteeseen Rooma
KohdelentokenttäFiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodiFCO
KohdekaupunkiRooma
Lennon hinta71 €