Hae vuokra-autoja kohteessa Rooma

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Rooma

;

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

;

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Rooma

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Rooma
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Rooma?
Auton vuokraaminen kohteessa Rooma maksoi päivässä keskimäärin vain 75 € tällä viikolla. Näin halvat hinnat takaavat, että autonvuokraus ei vie koko budjettia.
Voinko vuokrata auton kohteessa Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema)?
Autovuokraamot sijaitsevat kohteessa Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema) Torre Uffizi 2 -rakennuksessa. Täältä voit vuokrata ajoneuvon Locauto-, RENT4U- tai Firefly-vuokraamolta. Win Rent ja Autovia tarjoavat myös erinomaisia tarjouksia.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Rooma vuokra-autovaraukseni?
Ymmärrämme, että suunnitelmiin tulee joskus muutoksia viime hetkellä. Siksi monet varaukset voi peruuttaa ilman lisämaksua korkeintaan kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa. Saat kaikki tiedot vuokrasopimuksestasi. Jos et löydä peruutusehtoja sieltä, voit saada apua asiakaspalvelumme sivuilta.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Rooma?
Economy-luokka on halutuin vuokra-ajoneuvoluokka kohteessa Rooma. Nämä kompaktit, polttoainetaloudelliset ja helposti pysäköitävät ajoneuvot tekevät kaupunkien vilkkailla kaduilla ajamisesta kätevää ja helppoa. Ja kaikkein parasta on se, että niiden vuokraaminen ei kuluta koko budjettia. Näin sinulle jää rahaa myös muuhun lomasi aikana.
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Rooma?
Rooma tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä kaikille, mutta jos suuntaat pitemmälle, löydät muita mielenkiintoisia kohteita. Ja jos varaat vuokra-auton, voit tutustua lähiseutuun omaan tahtiisi. Kannattaa lisätä ainakin nämä upeat kohteet matkasuunnitelmiisi:

  • Napoli sijaitsee 190 km:n päässä kohteesta Rooma. Tämän kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Herculaneumin arkeologinen alue, jossa sinun kannattaa vierailla täällä lomaillessasi.
  • Missä ajattelit vierailla seuraavaksi? Noin 75 km:n päässä sijaitseva Terni on täydellinen kohde. Yksi tämän paikan mielenkiintoisimmista nähtävyyksistä on Marmoren vesiputous, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla.
  • Suuntaa ulkoilmaan ja nauti kohteen Maddalena Archipelago National Park rauhallisuudesta. Se sijaitsee keskimäärin 270 km:n päässä kohteesta Rooma.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Rooma Expedian kautta?
Expedialla on useiden vuosien kokemus parhaiden alennusten tarjoamisesta asiakkaille ympäri maailman, joten se on loistava paikka varata ajoneuvo seuraavalle matkalle. Kohteessa Rooma valikoimiimme kuuluu autovuokraamoa, jotka tarjoavat autoja aina kompakteista malleista suuriin katumaastureihin. Kannattaa myös harkita autovuokrauksen yhdistämistä lento- ja hotellivaraukseen, koska näin voit säästää vieläkin enemmän! Varaamalla matkapaketin tai hyödyntämällä ainutlaatuisen tarjouksen tai jäsenhinnat voit saada vuokra-autosi edullisemmin Expedian kautta.
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Rooma Expedian kautta?
Minkätyylistä ajoneuvoa sitten etsitkin, Expedian kautta löydät parhaat tarjoukset. Sivustollamme voit vertailla suosituimpien autovuokraamoiden tarjouksia ja varata tyyliisi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Haluatko säästää vieläkin enemmän? Yhdistä kohteen Rooma autonvuokraukseen hotelli- tai lentovaraus.
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Rooma?
21-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat vuokrata auton kohteessa Rooma. Tätä nuoremmilta veloitetaan usein nuoren kuljettajan lisämaksu. Lisäksi voit yleensä varata vain tietyntyyppisen auton, kuten economy-luokan auton tai kompaktin ajoneuvon. Sinun täytyy myös usein ottaa lisävakuutus. Muista aina antaa pääkuljettajan oikea ikä varausta tehdessäsi nähdäksesi kaikki lisäveloitukset ja rajoitukset.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Rooma?
Vaikka vaatimukset vaihtelevat autonvuokrausyrityksestä toiseen, tarvitset yleensä ajokorttisi ja luottokorttisi. Sinun ei ole välttämättä pakko ottaa autovuokraamon vakuutusta, mutta voit joutua esittämään todistuksen omasta vakuutuksestasi.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Rooma?
Koska vuokra-autojen hinnat olivat niinkin halvat kuin 75 € ja 77 € päivässä kohteessa Rooma edellisten seitsemän päivän aikana, voit varata tyyliisi parhaiten sopivan vaihtoehdon halvalla.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Rooma?
Kyllä voit, ja hyvä uutinen on se, että autovuokraamot tarjoavat usein edullisempia hintoja mitä pitempään vuokraat auton. Tutustu kohteen Rooma tarjoussivuumme pitkäaikaista autonvuokrausta varten ja varaa suunnitelmiisi sopiva auto.
Voinko vuokrata auton kohteessa Rooma, jos olen alle 25-vuotias?
Ikää koskevat säännöt vaihtelevat autovuokraamosta toiseen, joten tutustu eri vaihtoehtoihin huolellisesti. Jos sinua onnisti ja löysit autovuokraamon, joka vuokraa ajoneuvoja alle 25-vuotiaille kohteessa Rooma, hyvä juttu! Mutta kannattaa kuitenkin muistaa, että jotkut yritykset veloittavat 21–24-vuotiailta kuljettajilta usein lisämaksun. Löydät kaikki tarvitsemasi tiedot autovuokraamon ehdoista ja rajoituksista, ja ne kannattaakin käydä läpi huolellisesti.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Rooma?
Valitse ensin haluamasi ajoneuvo ja lue sitten vuokraamosi vuokra-autovakuutusta koskevat ehdot ja rajoitukset nähdäksesi kaikki vakuutusta koskevat tiedot.