Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Expedian autonvuokraus kohteessa Rooma

Autonvuokraus Roomassa

Unelmien loma Roomassa ei tarvitse jäädä pelkäksi haaveksi, kun matkajärjestelyt hoitaa edullisesti ja luotettavasti Expedian kautta. Jos haluat nähdä perillä enemmän kuin tavallisella lomamatkalla, vuokraa auto Roomassa ja tutustu itse autoillen ”ikuiseen kaupunkiin”. Expedian autonvuokrausvertailun avulla auton vuokraaminen on turvallista myös ulkomailta käsin. Roomassa vuokra-autoja on tarjolla niin runsaasti, että valikoimista löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Rooman autovuokraamot tarjoavat asiakkaiden käyttöön monenlaisia automalleja. Autojen tyypit vaihtelevat pienistä, suurkaupungissa ajoon hyvin sopivista henkilöautoista aina tilaviin pakettiautoihin, joihin mahtuu parhaimmillaan jopa yhdeksän henkeä. Tarjonnasta löytyy myös taloudellisia, vähän polttoainetta kuluttavia vuokra-autoja. Jos joku haluaa luksusta lomalle, voi Roomasta vuokrata jopa limusiinin tai ylellisen urheiluauton ja ajella sillä pitkin historiallisen kaupungin katuja. Autonvuokrausvertailu on erittäin yksinkertainen käyttää, ja vuokra-auton haun voi suorittaa monien eri hakuehtojen perusteella oikeanlaisen ajoneuvon löytämiseksi.

Kaikki tiet vievät Roomaan

Italian pääkaupunki Rooma on perustettu jo lähes 3 000 vuotta sitten. Pitkä historia näkyykin ympäri kaupunkia. Kukapa ei olisi kuullut mahtavasta Colosseumista, joka oli Rooman suurin amfiteatteri antiikin aikana, tai Forum Romanumista, jossa voi vielä nykyään nähdä kaupungin muinaista rakennetta monumenttien, rakennusten ja raunioiden muodossa? Tunnettuja nähtävyyksiä ovat myös Espanjalaiset portaat ja Vatikaanivaltiossa sijaitseva Pietarinkirkko. Vuokra-auton nouto ja palautus on helppoa jopa kesken nähtävyyksien kiertelyn, koska Roomassa toimii lukuisia autovuokraamoja. Niillä on nouto- ja palautuspaikkoja eri kaupunginosissa ja nähtävyyksien lähellä, ja hakuosumista näkee tarkasti autovuokraamojen etäisyydet toivotusta sijainnista.

Rooma on yksi Euroopan suosituimpia lomakaupunkeja. Pääkaupunkiseudulla asuu kaiken kaikkiaan yli neljä miljoonaa ihmistä. Vaikka kaupungin liikenne on vilkasta asukkaiden ja matkailijoiden suuren määrän takia, auton vuokraus Roomassa on siitä huolimatta turvallista. Kaikkien Expedian sivujen kautta Roomasta löytyvien ajoneuvojen vuokrahintoihin sisältyy nimittäin vakuutus. Sen lisäksi autonvuokrausvertailun avulla löytyvät ajoneuvot on varusteltu viimeisimmillä turvallisuusominaisuuksilla. Lapsille ja vauvoille on saatavissa turvaistuimet, joten koko perhe voi autoilla huoletta pitkin Rooman ja Italian teitä. Oikeisiin paikkoihin suunnistamista varten vuokra-autojen lisävarusteeksi on saatavilla navigointijärjestelmä.

Monien autovuokraamojen valikoimat yhdellä silmäyksellä

Auton voi vuokrata halutessaan jo lentoasemalta Roomaan saavuttaessa ja jatkaa sieltä matkaa vaivattomasti eteenpäin. Myös matkatavarat kulkevat mukavasti hotellille vuokra-auton kyydissä. Kaupungin pysäköintialueiden ja -hallien lisäksi hotellit tarjoavat usein vierailleen mahdollisuuden jättää vuokra-autot hotellin pysäköintipaikoille. Expedian autonvuokrausvertailun avulla voi nähdä samalla kertaa monen eri autovuokraamon tarjonnan. Vaihtoehtoisesti voi hakupalvelun avulla etsiä ainoastaan jonkin tietyn autovuokraamon ajoneuvoja, mikäli haluaa vuokrata auton nimenomaan kyseisestä yrityksestä.

Palvelussa on helppo valita myös haluttu vuokra-ajankohta – tarvittaessa jopa kellonajan tarkkuudella, joten auton vuokrausta harkitsevat voivat suunnitella matkansa tehokkaasti. Vuokra-autoa on mahdollista etsiä etukäteen tarkasti eri ominaisuuksien perusteella. Kaikki automallit on varusteltu perusmukavuuksiin, mutta lisäksi niihin kuuluu ilmastointi, josta on varmasti iloa ajettaessa lämpimällä säällä. Saatavilla on myös automaattivaihteisia malleja perinteisten manuaalivaihteisten autojen lisäksi. Kun matkakohteessa odottaa valmiina toivotunlainen ajoneuvo, ei perillä tarvitse tuhlata enää aikaa sopivan auton etsimiseen.

Rooman vuokra-autoissa on rajoittamaton kilometrimäärä, joten niillä voi tehdä huoletta pitkiäkin ajomatkoja. Autonvuokraus on erittäin luotettavaa Expedian kautta. Sen sivuilta tehdyt vuokra-autojen varaukset voidaan peruuttaa veloituksetta, mikäli matka ei jostain syystä toteutuisikaan. Lisäksi vuokra-autojen turvallisuusominaisuudet vastaavat uusinta tekniikan tasoa. Sivuilla on mahdollista hyödyntää helposti Rooman autovuokraamojen parhaat tarjoukset. Hakutuloksista näkee selkeästi ja nopeasti kunkin toivomuksia vastaavan vuokra-autotyypin edullisimmat hinnat, joten autonvuokraus ei voisi olla enää tämän vaivattomampaa.

Tutustu kohteeseen Rooma

Tutustu kohteeseen Rooma Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!