Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Rooma

Autonvuokraus Roomassa

Unelmien loma Roomassa ei tarvitse jäädä pelkäksi haaveksi, kun matkajärjestelyt hoitaa edullisesti ja luotettavasti Expedian kautta. Jos haluat nähdä perillä enemmän kuin tavallisella lomamatkalla, vuokraa auto Roomassa ja tutustu itse autoillen ”ikuiseen kaupunkiin”. Expedian autonvuokrausvertailun avulla auton vuokraaminen on turvallista myös ulkomailta käsin. Roomassa vuokra-autoja on tarjolla niin runsaasti, että valikoimista löytyy varmasti jokaiselle sopiva vaihtoehto.

Rooman autovuokraamot tarjoavat asiakkaiden käyttöön monenlaisia automalleja. Autojen tyypit vaihtelevat pienistä, suurkaupungissa ajoon hyvin sopivista henkilöautoista aina tilaviin pakettiautoihin, joihin mahtuu parhaimmillaan jopa yhdeksän henkeä. Tarjonnasta löytyy myös taloudellisia, vähän polttoainetta kuluttavia vuokra-autoja. Jos joku haluaa luksusta lomalle, voi Roomasta vuokrata jopa limusiinin tai ylellisen urheiluauton ja ajella sillä pitkin historiallisen kaupungin katuja. Autonvuokrausvertailu on erittäin yksinkertainen käyttää, ja vuokra-auton haun voi suorittaa monien eri hakuehtojen perusteella oikeanlaisen ajoneuvon löytämiseksi.

Kaikki tiet vievät Roomaan

Italian pääkaupunki Rooma on perustettu jo lähes 3 000 vuotta sitten. Pitkä historia näkyykin ympäri kaupunkia. Kukapa ei olisi kuullut mahtavasta Colosseumista, joka oli Rooman suurin amfiteatteri antiikin aikana, tai Forum Romanumista, jossa voi vielä nykyään nähdä kaupungin muinaista rakennetta monumenttien, rakennusten ja raunioiden muodossa? Tunnettuja nähtävyyksiä ovat myös Espanjalaiset portaat ja Vatikaanivaltiossa sijaitseva Pietarinkirkko. Vuokra-auton nouto ja palautus on helppoa jopa kesken nähtävyyksien kiertelyn, koska Roomassa toimii lukuisia autovuokraamoja. Niillä on nouto- ja palautuspaikkoja eri kaupunginosissa ja nähtävyyksien lähellä, ja hakuosumista näkee tarkasti autovuokraamojen etäisyydet toivotusta sijainnista.

Rooma on yksi Euroopan suosituimpia lomakaupunkeja. Pääkaupunkiseudulla asuu kaiken kaikkiaan yli neljä miljoonaa ihmistä. Vaikka kaupungin liikenne on vilkasta asukkaiden ja matkailijoiden suuren määrän takia, auton vuokraus Roomassa on siitä huolimatta turvallista. Kaikkien Expedian sivujen kautta Roomasta löytyvien ajoneuvojen vuokrahintoihin sisältyy nimittäin vakuutus. Sen lisäksi autonvuokrausvertailun avulla löytyvät ajoneuvot on varusteltu viimeisimmillä turvallisuusominaisuuksilla. Lapsille ja vauvoille on saatavissa turvaistuimet, joten koko perhe voi autoilla huoletta pitkin Rooman ja Italian teitä. Oikeisiin paikkoihin suunnistamista varten vuokra-autojen lisävarusteeksi on saatavilla navigointijärjestelmä.

Monien autovuokraamojen valikoimat yhdellä silmäyksellä

Auton voi vuokrata halutessaan jo lentoasemalta Roomaan saavuttaessa ja jatkaa sieltä matkaa vaivattomasti eteenpäin. Myös matkatavarat kulkevat mukavasti hotellille vuokra-auton kyydissä. Kaupungin pysäköintialueiden ja -hallien lisäksi hotellit tarjoavat usein vierailleen mahdollisuuden jättää vuokra-autot hotellin pysäköintipaikoille. Expedian autonvuokrausvertailun avulla voi nähdä samalla kertaa monen eri autovuokraamon tarjonnan. Vaihtoehtoisesti voi hakupalvelun avulla etsiä ainoastaan jonkin tietyn autovuokraamon ajoneuvoja, mikäli haluaa vuokrata auton nimenomaan kyseisestä yrityksestä.

Palvelussa on helppo valita myös haluttu vuokra-ajankohta – tarvittaessa jopa kellonajan tarkkuudella, joten auton vuokrausta harkitsevat voivat suunnitella matkansa tehokkaasti. Vuokra-autoa on mahdollista etsiä etukäteen tarkasti eri ominaisuuksien perusteella. Kaikki automallit on varusteltu perusmukavuuksiin, mutta lisäksi niihin kuuluu ilmastointi, josta on varmasti iloa ajettaessa lämpimällä säällä. Saatavilla on myös automaattivaihteisia malleja perinteisten manuaalivaihteisten autojen lisäksi. Kun matkakohteessa odottaa valmiina toivotunlainen ajoneuvo, ei perillä tarvitse tuhlata enää aikaa sopivan auton etsimiseen.

Rooman vuokra-autoissa on rajoittamaton kilometrimäärä, joten niillä voi tehdä huoletta pitkiäkin ajomatkoja. Autonvuokraus on erittäin luotettavaa Expedian kautta. Sen sivuilta tehdyt vuokra-autojen varaukset voidaan peruuttaa veloituksetta, mikäli matka ei jostain syystä toteutuisikaan. Lisäksi vuokra-autojen turvallisuusominaisuudet vastaavat uusinta tekniikan tasoa. Sivuilla on mahdollista hyödyntää helposti Rooman autovuokraamojen parhaat tarjoukset. Hakutuloksista näkee selkeästi ja nopeasti kunkin toivomuksia vastaavan vuokra-autotyypin edullisimmat hinnat, joten autonvuokraus ei voisi olla enää tämän vaivattomampaa.

Autonvuokraus kohteessa Rooma: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Rooma?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Rooma halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Rooma?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Rooma keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Rooma?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Rooma?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Rooma

Tutustu kohteeseen Rooma Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!