Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – Rooma

Kun olet valmis varaamaan kauan odotetun lomamatkan, suuntaa katseesi kohteeseen Rooma.

Matkat – Rooma

Tämän alueen asukasluku on noin 2 300 000 henkilöä.

Pitäkää hauskaa koko perheen kanssa kohteissa Rainbow Magicland ja Zoomarine (merieläinpuisto). Explora-lastenmuseo ja Hydromania ovat myös mukavia ja lapsiperheille sopivia kohteita, jos haluatte jatkaa hauskanpitoa.

Mediterraneum Aquarium Rome on mielenkiintoinen paikka, jossa koko perhe voi tutustua merenpohjan elämään ja nähdä kuinka tärkeää merten ja vesistön suojelu on.

Jos rakastat eksoottisia ja paikallisia eläimiä, lisää kohde Bioparco di Roman eläintarha matkasuunnitelmaasi. Eläinhoitajien esityksistä ja puiston erikoisimmista lajeista saat tietoa esimerkiksi sisääntuloportilta.

Asiantuntijat ja amatöörit tulevat pitämään kohteesta Fontana Candida (suihkulähde) ja Gotto D’Oro-Cantina Sociale di Marino (viinintuottaja). Täällä voit oppia lisää paikallisesta viininvalmistuksesta, maistella viinejä ja ostaa pullollisen tuliaisiksi.

Upeiden kasvien keskellä vietetty iltapäivä kohteessa Kasvitieteellinen puutarha tulee varmasti olemaan rentouttava.

Jos kaipaat taukoa, ota eväskori mukaasi ja etsi rauhallinen kohta yhdestä alueen lukuisista viehättävistä puistoista, kuten Villa Borghese (puutarha) ja Vatikaanin puutarha. Parco di Villa Glori (puisto) ja Passeggiata del Gianicolo ovat myös ihanteellisia paikkoja rentouttavalle tauolle.

Ihaile tyyntä vedenpintaa, tarkkaile lintuja ja tutustu vesiaktiviteetteihin kohteissa Albanojärvi ja Nemi-järvi.

Luontoa rakastavat matkailijat ihastuvat varmasti kohteeseen Parco della Caffarella tai Parco Archeologico Appia Antica. Haluatko irtioton kiireestä ja stressistä? Lähde tutustumaan kohteeseen Caracallan kylpylät tai Lupercale.

Vietä päivä tutustumalla lähialueen mielenkiintoisimpiin kulttuuri-instituutioihin. Nauti inspiroivasta tunnelmasta tutustuessasi kohteiden MAXXI - National Museum of the 21st Century ja Museo Napoleonico (museo) mielenkiintoisiin näyttelyihin. Muita tutustumisen arvoisia paikkoja ovat Museo degli Strumenti Musicali (soitinmuseo) ja Zagarolon lelumuseo.

Paikalliset tiedekeskukset ovat täynnä mielenkiintoisia tiede-esineiden kokoelmia. Perehdy tieteen ihmeisiin vierailemalla esimerkiksi kohteissa Rooman observatorio ja INAF Osservatorio Astronomico di Roma -observatorio.

Luonnontieteelliset museot ovat usein loistavia paikkoja lasten kanssa matkustaville, mutta museoiden kokoelmat tarjoavat takuulla riittävästi mielenkiintoista nähtävää myös kaikille muille. Myös Crypta Balbi ja Ara Pacisin alttari ovat ehdottomasti kokemisen arvoisia.

Rakastatko taidetta? Täältä löydät monia erilaisia gallerioita ja näyttelytiloja. Nauti kohteiden Vatikaanin museot ja Castel Sant'Angelo (rakennus) luovasta ilmapiiristä. Nykytaiteen kansallisgalleria ja Galleria Borghese ovat myös ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Historian ystävät voivat matkata ajassa taaksepäin kohteissa Trajanin markkinat ja Montemartinin museo. Renesanssimuseo ja Vapautuksen museo ovat ehdottomasti myös vierailun arvoisia.

Opi lisää alueen historiasta vierailemalla kohteissa Foro Romano ja Colosseum, jotka ovat vain osa säilyneistä historiallisista kohteista. Uppoudu historiaan ja tutustu tarinoihin menneisyydestä kohteissa Pantheon ja Espanjalaiset portaat.

Älä unohda käydä kohteessa Ponte Milvio (silta) tai Ponte Sisto, jotka molemmat ovat hyviä esimerkkejä loistavasta rakennustaidosta. Olemme varmoja, että pidät näkemästäsi! Ponte Sant'Angelo (silta) ja Viktor Emanuel II:n silta ovat kaksi muuta loistavaa rakennelmaa, jotka ovat vierailun arvoisia.

Jotkin alueen rikkaimmista perheistä ovat asuneet kohteissa Palazzo Farnese (palatsi) ja Palazzo Venezia (palatsi). Älä unohda ottaa valokuvia samalla, kun ihailet kohteiden koristeellista arkkitehtuuria ja rikasta sisustusta. Voit myös halutessasi tutustua vehreään puutarhaan ja kuunnella alueesta tarinoita kohteessa Palazzo Chigi (palatsi) ja Palazzo Barberini (palatsi).

Monet matkustajat pitävät alueen linnoihin tutustumisesta. Kohteissa Castello di Giulio II (linna) ja Lunghezzan linna koet takuulla olevasi satukirjan henkilö.

Opi lisää alueen hengellisestä elämästä ja nauti rauhallisesta ilmapiiristä kohteissa Pietarinkirkko ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko). Jos sinua kiinnostaa tutustua muihin uskonnollisiin paikkoihin, tarkista opastetut kiertokäynnit kohteissa Basilica di San Giovanni in Laterano (basilika) ja Sikstuksen kappeli.

Kohteen Rooma kuuluisimmat nähtävyydet voivat jättää varjoonsa vähemmän tunnetut, mutta yhtä mielenkiintoiset nähtävyydet. Parco di Roma Golf Club (golfklubi) ja Vatikaanin kirjasto voivat olla juuri sinua varten. Jos sinulla on ylimääräistä aikaa, käy myös kohteissa Rooman kansallinen kirjasto ja Tennis Club Parioli.

Majoitus – Rooma

Rooma on kiehtova ja jatkuvasti muuttuva kaupunki, joka on sekä läheltä että kaukaa tulevien turistien suosiossa. Upean majoituksen löytäminen täältä on helppoa, sillä kaupungissa on jopa 2808 majoitusliikettä, jotka on listattu Expedian helppokäyttöiselle varaussivustolle.

Jos etsit jotain erikoisempaa esimerkiksi juhlia tai erikoistilaisuutta varten, esimerkiksi osoitteessa Via del Babuino 9 sijaitseva Rocco Forte Hotel De Russie tai osoitteessa Via del Babuino 9 sijaitseva THE FIRST Luxury Art Hotel Roma palveluineen ovat tutustumisen arvoisia vaihtoehtoja. Myös Manfredi Luxury Apartments, joka sijaitsee osoitteessa Palazzo Manfredi Via Labicana 125, ja Mood 44, joka sijaitsee osoitteessa Vicolo della Torretta, 44, ovat hyviä ja taloudellisempia majoitusvaihtoehtoja, joita kannattaa harkita.

Kohteessa Rooma sijaitsee kuuluisa Foro Romano, ja toinen hyvä vaihtoehto on yöpyä tämän kuuluisan nähtävyyden lähellä. Trevi Palace Luxury Apartments sijaitsee vain 0,9 km etäisyydellä. Toinen suosittu majoitusliike on The Telegraph Suites, joka on 0,5 km etäisyydellä.


Alueen Rooma opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 341 majoitusliikettä kohteessa Rooma
Hotel Quirinale 139 €
Hotel Quirinale

Hotel Quirinale

Via Nazionale 7, Rooma, RM
   
  4,2
  /5 (3 300 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Teatro dell'Opera di Roma (teatteri), Via Nazionale ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  iQ Hotel Roma 124 €
  iQ Hotel Roma

  iQ Hotel Roma

  Via Firenze, 8, Rooma, RM
    
   4,7
   /5 (3 475 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Kaupungin ytimessä sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Teatro dell'Opera di Roma (teatteri), Via Nazionale ja Piazza della Repubblica. Lähistöllä sijaitsee myös Via Veneto ja Fontana di Trevi.

   Hotel Artemide 179 €
   Hotel Artemide

   Hotel Artemide

   Via Nazionale 22, Rooma, RM
     
    4,8
    /5 (2 376 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Fontana di Trevi, Espanjalaiset portaat ja Forum Romanum sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä romanttisesta hotellista. Villa Borghese (puutarha) ja Colosseum ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Nazionale 157 €
    Hotel Nazionale

    Hotel Nazionale

    Piazza Montecitorio, 131, Rooma, RM
      
     4,5
     /5 (1 289 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Palazzo Montecitorio (palatsi) ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Pantheon ja Fontana di Trevi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Spagnan asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Welcome Piram Hotel 101 €
     Welcome Piram Hotel

     Welcome Piram Hotel

     Via Giovanni Amendola 7, Rooma, RM
       
      3,9
      /5 (2 097 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Via Nazionale ja Teatro dell'Opera di Roma (teatteri) ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Via Marsala ja Piazza della Repubblica ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rooman Terminin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Repubblica - Teatro dell'Operan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Rome Airport 165 €
      Hilton Rome Airport

      Hilton Rome Airport

      Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
        
       3,8
       /5 (3 336 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Necropoli di Porto Isola Sacra on 4,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Ostia Antica (arkeologinen alue) ja Parco Leonardo (puisto) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Porto di Traianon arkeologinen alue ja Domus di Amore e Psiche ovat myös 10 kilometrin päässä. Fiumicinon lentokentän asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento 177 €
       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

       NH Collection Roma Palazzo Cinquecento

       Piazza Dei Cinquecento, 90, Rooma
         
        4,5
        /5 (572 arvostelua)
        5.0 kautta 5.0

        Circus Maximusin areena on 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Rooman Terminin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Castro Pretorion asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western Plus Hotel Universo 94 €
        Best Western Plus Hotel Universo

        Best Western Plus Hotel Universo

        Via Principe Amedeo 5/B, Rooma, RM
          
         4,2
         /5 (888 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Palazzo delle Esposizioni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Repubblica - Teatro dell'Operan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset