Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Lontoossa

Ison-Britannian pääkaupunki Lontoo on yksi maailman suurimmista kaupungeista ja samalla yksi maailman suosituimmista matkakohteista. Kaupungin kulttuuri- ja ravintolatarjonta hakee vertaistaan. Lontoon metropolialueella on myös muita mielenkiintoisia kohteita, kuten historiallisia pikkukaupunkeja, perinteisiä kyliä ja kaunista luontoa. Vuokraa auto Lontoosta ja tutustu kaupunkiin kuljettajan penkiltä. Jos keskikaupungin vilkas liikenne huolestuttaa, auton vuokraaminen käy helposti myös esimerkiksi kaupungin laidalla sijaitsevalta Heathrow’n lentoasemalta tai jostakin lyhyen junamatkan päässä olevasta pienemmästä kaupungista. Kannattaa myös muistaa, että Brittein saarilla on vasemmanpuoleinen liikenne!

Auton vuokraus Lontoossa käy helposti Expedian avulla. Tarjolla on lukuisia erilaisia ajoneuvoluokkia, aina taloudellisista pikkuautoista todellisiin luksusautoihin. Syötä nouto- ja palautuspaikka sekä noudon ja palautuksen aika niille kuuluviin kenttiin ja paina hakupainiketta. Voit halutessasi myös valita lisäominaisuuksia ennen haun suorittamista, esimerkiksi vauvanistuimen tai navigaattorin. Kun haku on suoritettu, kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot ilmestyvät ruudulle yksinkertaiseen taulukkoon. Taulukosta voit nähdä hintojen lisäksi autonvuokrausyrityksen, vuokrauspisteen sijainnin sekä ajoneuvon luokan. Vakuutus sisältyy hintaan, ja varauksen voi peruuttaa maksutta. Olivatpa matkatarpeet mitkä tahansa, Expedian kautta löytää aina helposti sopivimmat vaihtoehdot. Auton vuokraamisen ohella voi varata myös lennot Lontooseen ja hotellin Lontoossa helposti saman verkkosivuston kautta ja tehdä siten kaikki matkavalmistelut samalta istumalta. Vielä helpommin pääsee kun varaa pakettimatkan Lontooseen.

Vuokra-autolla sinä päätät pysähtymispaikat

Lontoossa on todella paljon nähtävää. Kaupungin liikenneyhteydet kuuluvat maailman parhaimmistoon, mutta toisaalta esimerkiksi metrojunat voivat joskus olla todella täynnä ja taksit turhan kalliita. Vuokra-auto on kätevä vaihtoehto, sillä silloin voi itse päättää, milloin haluaa pysähtyä ja missä. Mikäli miljoonakaupungissa ajaminen ei innosta, Lontoon lähistöillä sijaitsee myös monia pienempiä kohteita, kuten esimerkiksi puolentoista tunnin matkan päässä sijaitseva historiallinen Oxford. Parasta omalla autolla ajamisessa on kuitenkin se, että vuokra-autolla voi päästä paikkoihin, jotka muilla liikennevälineillä olisivat hankalia saavuttaa – kannattaakin harkita esimerkiksi Chilternsin tai North Wessex Downsin luonnonkauniiden alueiden pikkuteihin tutustumista tai vaikka ajamista Brightonista Doveriin upeita rantateitä pitkin. Toisaalta Lontoon sisällä ajaminen on elämys jo itsessään. Yksi harkitsemisen arvoinen vaihtoehto on esimerkiksi ajaa Thamesin rantakatuja pitkin kohti sisämaata tai rannikkoa. Myös Lontoon hiljaisempiin kaupunginosiin on mukava tutustua autolla, sillä punatiiliset rivitalot tuovat oitis mieleen lukuisat laadukkaat brittisarjat.

Autovuokraamoiden määrä Lontoossa on suuri. Vuokraamoita on ympäri kaupunkia, joten ennen varauksen tekemistä kannattaa katsoa, mikä vuokrauspiste sijaitsee lähimpänä omaa hotellia tai kaupunkiin saapumispaikkaa. Vuokraamoita on esimerkiksi lentoasemien ja Waterloo Stationin kaltaisten suurimpien juna-asemien yhteydessä. Jos Lontoon keskustassa ajaminen ei ajatuksena houkuta, auton voi vuokrata myös esimerkiksi laitakaupungilla sijaitsevalta Heathrow’n lentoasemalta, josta on helppo jatkaa Lontoon lähialueille. Toinen vaihtoehto on ottaa juna vaikka Brightoniin ja vuokrata auto sieltä, sillä Etelä-Englannin junayhteydet ovat hyvät.

Mutkatonta autonvuokrausta

Lontoossa toimii luonnollisesti erittäin suuri määrä kansainvälisiä autonvuokraamoita. Tarjolla on laadukkaita vuokra-ajoneuvoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Mikäli hintaan sisältyvää vakuutusturvaa haluaa laajentaa, autovuokraamot Lontoossa tarjoavat usein myös vapaaehtoisia lisävakuutuksia. Muutenkin riskit ovat minimissä, kun varaa vuokra-auton Expedian kautta, sillä varauksen voi peruuttaa veloituksetta. Näin ollen mahdolliset muutokset matkasuunnitelmiin eivät aiheuta rahallisia menetyksiä. Erityistarpeet saa myös tyydytettyä, sillä Expedian kautta myös lisäominaisuuksien varaaminen on helppoa.

Lontoo on yksi maailman suurimmista ja kansainvälisimmistä kaupungeista, ja siten luonnollisesti yksi maailman suosituimmista lomakohteista. Lontoon nähtävyydet eivät kuitenkaan rajoitu vain kantakaupunkiin, joten matkalle kannattaa varata vuokra-auto, jolla myös maaseutukohteet ovat helposti saavutettavissa. Expedian kautta matkan suunnittelu käy muutenkin helposti, sillä sekä lennot, hotellin että vuokra-auton voi varata helposti samasta palvelusta!

Autonvuokraus kohteessa Lontoo: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Lontoo?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Lontoo halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Lontoo?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Lontoo keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Lontoo?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Lontoo?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Lontoo

Tutustu kohteeseen Lontoo Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!