Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lontoo

Katso kaikki kohteen Lontoo vuokra-autot

Autonvuokraus Lontoossa

Ison-Britannian pääkaupunki Lontoo on yksi maailman suurimmista kaupungeista ja samalla yksi maailman suosituimmista matkakohteista. Kaupungin kulttuuri- ja ravintolatarjonta hakee vertaistaan. Lontoon metropolialueella on myös muita mielenkiintoisia kohteita, kuten historiallisia pikkukaupunkeja, perinteisiä kyliä ja kaunista luontoa. Vuokraa auto Lontoosta ja tutustu kaupunkiin kuljettajan penkiltä. Jos keskikaupungin vilkas liikenne huolestuttaa, auton vuokraaminen käy helposti myös esimerkiksi kaupungin laidalla sijaitsevalta Heathrow’n lentoasemalta tai jostakin lyhyen junamatkan päässä olevasta pienemmästä kaupungista. Kannattaa myös muistaa, että Brittein saarilla on vasemmanpuoleinen liikenne!

Auton vuokraus Lontoossa käy helposti Expedian avulla. Tarjolla on lukuisia erilaisia ajoneuvoluokkia, aina taloudellisista pikkuautoista todellisiin luksusautoihin. Syötä nouto- ja palautuspaikka sekä noudon ja palautuksen aika niille kuuluviin kenttiin ja paina hakupainiketta. Voit halutessasi myös valita lisäominaisuuksia ennen haun suorittamista, esimerkiksi vauvanistuimen tai navigaattorin. Kun haku on suoritettu, kaikki tarjolla olevat vaihtoehdot ilmestyvät ruudulle yksinkertaiseen taulukkoon. Taulukosta voit nähdä hintojen lisäksi autonvuokrausyrityksen, vuokrauspisteen sijainnin sekä ajoneuvon luokan. Vakuutus sisältyy hintaan, ja varauksen voi peruuttaa maksutta. Olivatpa matkatarpeet mitkä tahansa, Expedian kautta löytää aina helposti sopivimmat vaihtoehdot. Auton vuokraamisen ohella voi varata myös lennot Lontooseen ja hotellin Lontoossa helposti saman verkkosivuston kautta ja tehdä siten kaikki matkavalmistelut samalta istumalta. Vielä helpommin pääsee kun varaa pakettimatkan Lontooseen.

Vuokra-autolla sinä päätät pysähtymispaikat

Lontoossa on todella paljon nähtävää. Kaupungin liikenneyhteydet kuuluvat maailman parhaimmistoon, mutta toisaalta esimerkiksi metrojunat voivat joskus olla todella täynnä ja taksit turhan kalliita. Vuokra-auto on kätevä vaihtoehto, sillä silloin voi itse päättää, milloin haluaa pysähtyä ja missä. Mikäli miljoonakaupungissa ajaminen ei innosta, Lontoon lähistöillä sijaitsee myös monia pienempiä kohteita, kuten esimerkiksi puolentoista tunnin matkan päässä sijaitseva historiallinen Oxford. Parasta omalla autolla ajamisessa on kuitenkin se, että vuokra-autolla voi päästä paikkoihin, jotka muilla liikennevälineillä olisivat hankalia saavuttaa – kannattaakin harkita esimerkiksi Chilternsin tai North Wessex Downsin luonnonkauniiden alueiden pikkuteihin tutustumista tai vaikka ajamista Brightonista Doveriin upeita rantateitä pitkin. Toisaalta Lontoon sisällä ajaminen on elämys jo itsessään. Yksi harkitsemisen arvoinen vaihtoehto on esimerkiksi ajaa Thamesin rantakatuja pitkin kohti sisämaata tai rannikkoa. Myös Lontoon hiljaisempiin kaupunginosiin on mukava tutustua autolla, sillä punatiiliset rivitalot tuovat oitis mieleen lukuisat laadukkaat brittisarjat.

Autovuokraamoiden määrä Lontoossa on suuri. Vuokraamoita on ympäri kaupunkia, joten ennen varauksen tekemistä kannattaa katsoa, mikä vuokrauspiste sijaitsee lähimpänä omaa hotellia tai kaupunkiin saapumispaikkaa. Vuokraamoita on esimerkiksi lentoasemien ja Waterloo Stationin kaltaisten suurimpien juna-asemien yhteydessä. Jos Lontoon keskustassa ajaminen ei ajatuksena houkuta, auton voi vuokrata myös esimerkiksi laitakaupungilla sijaitsevalta Heathrow’n lentoasemalta, josta on helppo jatkaa Lontoon lähialueille. Toinen vaihtoehto on ottaa juna vaikka Brightoniin ja vuokrata auto sieltä, sillä Etelä-Englannin junayhteydet ovat hyvät.

Mutkatonta autonvuokrausta

Lontoossa toimii luonnollisesti erittäin suuri määrä kansainvälisiä autonvuokraamoita. Tarjolla on laadukkaita vuokra-ajoneuvoja jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Mikäli hintaan sisältyvää vakuutusturvaa haluaa laajentaa, autovuokraamot Lontoossa tarjoavat usein myös vapaaehtoisia lisävakuutuksia. Muutenkin riskit ovat minimissä, kun varaa vuokra-auton Expedian kautta, sillä varauksen voi peruuttaa veloituksetta. Näin ollen mahdolliset muutokset matkasuunnitelmiin eivät aiheuta rahallisia menetyksiä. Erityistarpeet saa myös tyydytettyä, sillä Expedian kautta myös lisäominaisuuksien varaaminen on helppoa.

Lontoo on yksi maailman suurimmista ja kansainvälisimmistä kaupungeista, ja siten luonnollisesti yksi maailman suosituimmista lomakohteista. Lontoon nähtävyydet eivät kuitenkaan rajoitu vain kantakaupunkiin, joten matkalle kannattaa varata vuokra-auto, jolla myös maaseutukohteet ovat helposti saavutettavissa. Expedian kautta matkan suunnittelu käy muutenkin helposti, sillä sekä lennot, hotellin että vuokra-auton voi varata helposti samasta palvelusta!

Tutustu kohteeseen Lontoo

Tutustu kohteeseen Lontoo Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!