Hae vuokra-autoja kohteessa Lontoo

Hae ja vertaa autovuokraamoita kohteessa Lontoo

Säästä isosti vertaamalla autovuokraamoja ja paketoi lentosi, hotellisi ja autosi säästääksesi lisää.

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Hyödynnä joustavat varaukset: maksuton peruutusoikeus useimmissa autonvuokrauksissa.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lontoo

Etkö löydä etsimääsi?

Katso kaikki vuokra-autot kohteessa Lontoo
Näytä kaikki vuokra-autot

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka paljon vuokra-auto maksaa päivässä kohteessa Lontoo?
Tällä viikolla alhaisin päivähinta vuokra-autolle kohteessa Lontoo oli 48 €.
Voinko vuokrata auton kohteessa Lontoo (LHR-Heathrow)?
Autonvuokraustiskit sijaitsevat kohteessa Lontoo (LHR-Heathrow) terminaaleissa 2, 3, 4 ja 5. Täältä voit vuokrata auton Budget-, Sixt- tai Hertz-vuokraamolta. Alamo ja Europcar tarjoavat myös hyviä alennuksia.
Mitä tapahtuu, jos minun pitää peruuttaa kohteen Lontoo vuokra-autovaraukseni?
Jos teet peruutuksen korkeintaan kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, monet etukäteen maksetut autonvuokrausvaraukset voi peruuttaa ilman maksua. Kaikista varauksista ei kuitenkaan saa täysimääräistä hyvitystä, joten on tärkeää, että luet vuokra-autosi sopimuksen. Voit saada lisätietoja varausvahvistuksestasi tai vierailemalla asiakaspalvelumme sivuilla.
Minkä tyyppisiä autoja voin vuokrata kohteessa Lontoo?
Kompaktit ajoneuvot ovat taloudellisia, helppoja ajaa, ja ne kuluttavat vain vähän polttoainetta. Ei siis liene mikään yhteensattuma, että ne ovat suosituin autoluokka kohteessa Lontoo. Nämä ajoneuvot ovat käteviä kaupungeissa, koska ne voi pysäköidä pieneen tilaan ja ovat ketteriä ruuhkaisilla kaduilla. Kompakti auto onkin täydellinen kaupunkilomalle tai lyhyemmille retkille. Mutta kompaktit autot eivät ole ainoa saatavilla oleva vaihtoehto. Voit varata vieläkin pienemmän economy-luokan auton tai suuremman intermediate-, full-size- tai premium-luokan auton – valinta on täysin sinun!
Missä minun kannattaa vierailla, jos olen lomalla kohteessa Lontoo?
Kun olet nähnyt kaikki tunnetuimmat nähtävyydet kohteessa Lontoo, tutustu ympäröivän seudun tarjoamiin lukuisiin muihin mielenkiintoisiin paikkoihin. Hanki vuokra-auto, heitä laukkusi tavaratilaan ja suuntaa tien päälle. Tässä on pari ajoreittiä, jotka saattavat kiinnostaa sinua:

  • Bath sijaitsee suurin piirtein 160 km:n päässä kohteesta Lontoo. Tämän kaupungin tunnetuimpiin turistinähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Roman Baths, jossa sinun kannattaa vierailla täällä ollessasi.
  • Missä haluat vierailla seuraavaksi? Noin 160 km:n päässä sijaitseva Birmingham on täydellinen kohde. Yksi tämän paikan tunnetuimmista nähtävyyksistä on Bullring & Grand Central, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla.
  • Townclose Hills Local Nature Reserve sijaitsee keskimäärin 270 km:n päässä kohteesta Lontoo ja se on yksi lähiseudun kauneimmista luontokohteista. Voit oikoa täällä jalkojasi ja nauttia puhtaasta ilmasta.

Miksi minun kannattaa varata vuokra-auto kohteessa Lontoo Expedian kautta?
Expedia tarjoaa vuokra-ajoneuvoja niin liikematkoille kuin kerran elämässä tapahtuville unohtumattomille road tripeillekin. Voit vuokrata tarpeisiisi sopivan ajoneuvon autoja vuokraavan yrityksen valikoimista kohteessa Lontoo. Lisäksi kilpailukykyisten tarjoustemme ja alennustemme avulla saat vuokra-ajoneuvosi aina halvimpaan mahdolliseen hintaan. Tiesitkö, että voit yhdistää kaikki varauksesi pakettimatkaksi? Lisää vain hotelli- tai lentovaraus vuokra-ajoneuvovaraukseesi ja säästät vieläkin enemmän!
Kuinka voin löytää parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Lontoo Expedian kautta?
Voit lukea arvosteluja, valita haluamasi autoluokan ja vertailla suosituimpien vuokra-autoyritysten hintoja. Expedia tekee parhaiden vuokra-autotarjousten löytämisestä nopeaa. Ja jos yhdistät kohteen Lontoo autonvuokraukseesi lento- tai hotellivarauksen, säästät entistäkin enemmän!
Kuinka vanha minun täytyy olla voidaksesi vuokrata auton kohteessa Lontoo?
Vähimmäisikä ajoneuvon vuokraamiseen kohteessa Lontoo on 21 vuotta. Nuorilta kuljettajilta veloitetaan yleensä nuoren kuljettajan lisämaksu, joten tämä asia kannattaa tarkistaa ennen varauksen tekemistä. Lisäksi saattaa olla, että nuoret asiakkaat voivat vuokrata vain tietyn kategorian ajoneuvon. Jotkut yritykset vuokraavat esimerkiksi vain pieniä ja keskisuuria autoja nuorille kuljettajille. Säännöt vaihtelevat vuokraamosta toiseen, joten kannattaa tutustua niihin huolellisesti.
Mitä tarvitsen voidakseni vuokrata auton kohteessa Lontoo?
Vaikka vaatimukset vaihtelevat autonvuokrausyrityksestä toiseen, tarvitset yleensä voimassa olevan ajokortin ja nimissäsi olevan luottokortin. Sinun ei tarvitse välttämättä ottaa autovuokraamon vakuutusta, mutta voit joutua esittämään todistuksen omasta vakuutuksestasi.
Mikä on halvin vuokra-auto kohteessa Lontoo?
Tutustuimme viimeisten seitsemän päivän aikana tarjolla olleisiin hintoihin ja ne olivat niinkin halvat kuin 48 € päivässä. Seuraavaksi edullisin vuokra-ajoneuvohinta kohteessa Lontoo oli 49 € päivässä.
Voinko vuokrata auton kuukaudeksi tai pitemmäksi aikaa kohteessa Lontoo?
Aioitpa sitten pysytellä kohteessa Lontoo tai tutustua myös lähialueeseen, voit varata vuokra-ajoneuvon helposti Expedian kautta. Anna vain matkasi päivät ja nouto- ja palautuspaikat, ja me autamme sinua löytämään uskomattomat tarjoukset pitkäaikaista autonvuokrausta varten.
Voinko vuokrata auton kohteessa Lontoo, jos olen alle 25-vuotias?
Se, voitko vuokrata ajoneuvon kohteessa Lontoo alle 25-vuotiaana, riippuu usein valitsemastasi autonvuokrausyrityksestä. Jotkut niistä veloittavat 21–24-vuotiailta lisämaksun, mutta toiset yritykset eivät välttämättä veloita siitä mitään. Kannattaa käydä läpi autonvuokrausyrityksen ehdot välttyäksesi yllättäviltä lisämaksuilta ajoneuvoa noutaessasi.
Millainen vakuutus minun pitäisi valita vuokra-autovaraukselleni kohteessa Lontoo?
Vuokra-autovakuutuksissa voi olla huomattaviakin eroja riippuen useista eri tekijöistä, esimerkiksi kuljettajan iästä ja autotyypistä. On siis suositeltavaa, että luet vuokraamon ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet varauksen.