Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Säästä jopa $603 varaamalla lennot ja hotellin yhdessä.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Matkat – Lontoo

Big Ben, amiraali Nelsonin patsas, Tower of London ja Abbey Road – Lontoon jokaisella kolkalla on oma tarinansa kerrottavanaan.

Lontoossa asuu yli kahdeksan miljoonaa ihmistä, kuten maailman kuuluisin kuningasperhe. Tee matka tähän kiehtovaan suurkaupunkiin ja vietä siellä mieleenpainuva kaupunkiloma. Lontoon metroverkosto, punaiset kaksikerroksiset bussit ja kuuluisat mustat taksit pitävät huolen siitä, ettei kaupunki koskaan nuku.

Thames-joen varren Lontoo on sekoitus sekä historiallista että modernia arkkitehtuuria. Vanhan maailman helmiä ovat Westminster Abbey, kuuluisa Big Ben -kellotorni ja Tower Bridge -silta. London Eye -maailmanpyörästä voit nähdä kaupungin lintuperspektiivistä. Omaperäisen muotonsa vuoksi lempinimellä ”The Gherkin” (cocktailkurkku) tunnettu futuristinen The Shard -pilvenpiirtäjä on uusin tulokas kaupunkikuvaan.

Lontoossa on valtava määrä museoita ja erilaisia tiede- ja taidekeskuksia. Vietä vähintään muutama tunti British Museumissa, joka esittelee aarteita kaikkialta maailmasta. Liity niiden yli neljän miljoonan kävijän joukkoon, jotka tutustuvat Tate Modern -taidemuseon kokoelmiin joka vuosi. Tämä museo, joka sijaitsee Banksiden vanhassa voimalaitoksessa, esittelee nykytaidetta maalauksista ja installaatioista performanssitaiteeseen, valotaiteeseen ja musiikkiin.

Kulttuurisesti monimuotoinen Lontoo on suosittu kulinaristien keskuudessa, sillä kaupungissa on ravintoloita jokaiseen makuun. Aterioi Michelin-tähdillä palkituissa ravintoloissa Kensingtonissa, Chelseassa tai Knightsbridgessä. Notting Hillissä ja Sohossa on trendikkäitä bistroja ja gastropubeja. Tilaa dim sumia Chinatownissa, istahda syömään tulista intialaista currya Brick Lanella tai nauti paellaa Covent Gardenissa.

Lontoo ei myöskään petä, jos tarkoituksesi on kierrellä ostoksilla. Lontoossa on useita maailmankuuluja tavarataloja. Jos kaipaat luksusta, käy Harrodsilla Knightsbridgessä. Mainio vaihtoehto on myös Oxford Streetin suurin tavaratalo Selfridges.

Kauniina päivinä Trafalgar Square ja Piccadilly Circus ovat loistavia paikkoja vain oleskella ja katsella ihmisvilinää. Ota aurinkoa Lontoon suurimman puiston Hyde Parkin laajoilla nurmilla.

Ehdoton Lontoon-loman käyntikohde on tietysti myös Buckinghamin palatsi. Saavu paikalle klo 11.15 ja näe perinteinen vahdinvaihtoseremonia, joka tapahtuu joka päivä samaan aikaan lukuun ottamatta talvikuukausia.


Alueen Lontoo opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 117 hotellia kohteessa Lontoo
122 €
The Grosvenor Hotel

The Grosvenor Hotel

101 Buckingham Palace Road, London
4,2
/ 5 (1 121 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Victoria Palace-teatteri, Buckinghamin palatsi ja St. James Park sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Big Ben ja Sloane Square ovat myös 2 kilometrin päässä.

55 €
BLOC Hotel Gatwick

BLOC Hotel Gatwick

South Terminal, Gatwick Airport, Gatwick
4,2
/ 5 (3 684 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Archway Theatre on 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Crawleyn kaupungintalo ja County Mall Shopping Centre sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Gatwick Aviation Museum ja Hawth Theatre ovat myös 10 kilometrin päässä.

152 €
Park Plaza Westminster Bridge London

Park Plaza Westminster Bridge London

200 Westminster Bridge Road, London
4,4
/ 5 (8 884 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Southbank Centre Book Market and Florence Nightingale -museo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotelli. St. Thomas' Hospital ja Sea Life London Aquarium ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

64 €
Hyatt Place London Heathrow Airport

Hyatt Place London Heathrow Airport

The Grove, West Drayton
4,3
/ 5 (5 501 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Stockley Park on 4,6 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotelli. London Motor Museum ja Brunelin yliopisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Windsorin linna ja Twickenham Stadium ovat myös 15 kilometrin päässä.

128 €
Sofitel London Heathrow

Sofitel London Heathrow

Terminal 5, West Drayton
4,6
/ 5 (3 820 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Baitul Futuh Mosque on 4,9 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotelli. Stockley Park ja Liquid Leisure sijaitsevat 10 kilometrin päässä. London Motor Museum ja Windsorin linna ovat myös 15 kilometrin päässä.

97 €
Sofitel London Gatwick

Sofitel London Gatwick

North Terminal, Gatwick
4,4
/ 5 (2 020 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Archway Theatre on 2,9 kilometrin ja Gatwick Aviation Museum on 4,5 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Crawleyn kaupungintalo ja County Mall Shopping Centre ovat myös 10 kilometrin päässä.

77 €
Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

66-71 Lancaster Gate, London
3,9
/ 5 (4 375 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Kensington Gardens ja Kensington Palace (linna sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Royal Albert Hall ja Hyde Park ovat myös 2 kilometrin päässä.

149 €
Royal Garden Hotel

Royal Garden Hotel

2-24 Kensington High Street, London
4,4
/ 5 (1 085 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Kensington Palace (linna ja Royal Albert Hall sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Kensington Gardens ja Imperial College London ovat myös 2 kilometrin päässä.

Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.