Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Buckinghamin palatsi

Tänä iltana 20.7. - 21.7.
Tänä viikonloppuna 26.7. - 28.7.
Ensi viikonloppuna 2.8. - 4.8.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Buckinghamin palatsi

Näytä kaikki 11 770 majoitusliikettä kohteessa Buckinghamin palatsi

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

The Cavendish London
The Cavendish London
4.0 kautta 5.00.7 km kohteesta Buckinghamin palatsi
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (2468 arvostelua)
226 € per yö 2 hengelle

Very convenient location near Piccadilly Circus. Easy to come from Heathrow by tube. Nice view from higher floor rooms. Friendly service. Some parts of the hotel rooms probably need some renovation.

Arvosteltu 5.4.2018
The Grosvenor Hotel
The Grosvenor Hotel
4.0 kautta 5.00.7 km kohteesta Buckinghamin palatsi
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (3115 arvostelua)
150 € per yö 2 hengelle

The lobby was breathtaking!! Luxurious. The location was right on point! You can walk to Buckingham palace, London eye... if don’t feel like walking, you can take a bus, underground... everything is close! We came from Gatwick airport, it was super easy! It took half hour by train, and from this ...

Arvosteltu 3.4.2019
St. James' Court, A Taj Hotel, London
St. James' Court, A Taj Hotel, London
4.0 kautta 5.00.4 km kohteesta Buckinghamin palatsi
4,5/5 (2638 arvostelua)
217 € per yö 2 hengelle

Sijainti hyvä. Vanha, kaunis, tunnelmallinen. Aamiainen monipuolinen. Brittijippoja löytää hiustenkuivaaja ja kännykän lataus.

Arvosteltu 13.5.2019
The Grand at Trafalgar Square
The Grand at Trafalgar Square
4.0 kautta 5.00.8 km kohteesta Buckinghamin palatsi
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (2065 arvostelua)
166 € per yö 2 hengelle

We checked into the hotel and with higher expectations when seeing the room pictures. We received a room which was very old and windows towards the street. The room was very noisy and since it was January the room was also drafty and cold. After I filed the check in review the front desk called and ...

Arvosteltu 1.2.2019
DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster
DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster
4.0 kautta 5.01.1 km kohteesta Buckinghamin palatsi
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (3478 arvostelua)
141 € per yö 2 hengelle

Henkilökunta oli erityisen ystävällistä ja palveluhaluista. Upeat Lontoolle tyypulliset kaupunkimaisemat. Kaikki mitä halusimme böhdä ja kokea oli hotellista nähden ns. lähellä. Maittava aaamupala johdatti onnistuvaan päivään.

Arvosteltu 18.2.2019
Mimi's Hotel Soho
Mimi's Hotel Soho
3.5 kautta 5.01.4 km kohteesta Buckinghamin palatsi
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (774 arvostelua)
119 € per yö 2 hengelle

The hotel was well located close to a metro station and offered great shops and restaurants near, in the heart of Soho. The room was very small (I mean it), no room for luggage on the floor or you weren't able to open the door. If you just want a clean room for sleeping, then I warmly recommend it! ...

Arvosteltu 30.3.2019
St Giles London - A St Giles Hotel
St Giles London - A St Giles Hotel
3.0 kautta 5.01.8 km kohteesta Buckinghamin palatsi
3,7/5 (4880 arvostelua)
90 € per yö 2 hengelle

Siisti hotelli, pieni huone mutta aivan loistavalla paikalla.

Arvosteltu 17.3.2019
The Strand Palace Hotel
The Strand Palace Hotel
4.0 kautta 5.01.2 km kohteesta Buckinghamin palatsi
Ilmainen peruutusoikeus
4,0/5 (10989 arvostelua)
167 € per yö 2 hengelle

Hyvä hotelli erinomaisella paikalla. Varaa ilmastoitu huone, jos matkustat kesäaikaan!!!

Arvosteltu 19.6.2019
Park Plaza Westminster Bridge London
Park Plaza Westminster Bridge London
4.0 kautta 5.00.8 km kohteesta Buckinghamin palatsi
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (11884 arvostelua)
186 € per yö 2 hengelle

Erittäin hyvä palvelu. Huoneet olivat tilavat. Tykkäsin.

Arvosteltu 20.4.2019
Kartta

Hotellit Buckinghamin palatsin lähellä:Buckinghamin palatsi on yksi Lontoon tunnetuimmista nähtävyyksistä ja Yhdistyneen kuningaskunnan kuningasperheen asuntonakin toimiva rakennus. Koska palatsi sijaitsee keskellä Lontoota, on sen lähiympäristössä runsaasti suosittuja hotelleja. Halvat hotellit ovat täällä harvassa, mutta kun olet liikkeellä tarpeeksi ajoissa, saattaa sellainenkin löytyä. Muutoin hotelleissa on mistä valita, ja sijainti ei voisi olla parempi Lontoon nähtävyyksien katselua ajatellen.

Hotellivaraus Buckinghamin palatsin lähiympäristöstä

Yöpyminen lähellä Buckinghamin palatsia mahdollistaa myös mukavat lepohetket kaupungin vilinästä, sijaitsevathan kaupunkipuistot Green Park, St. James’s Park ja suuri ja tunnettu Hyde Park aivan palatsin tuntumassa. Thamesille on palatsilta niin ikään vain muutaman sadan metrin kävelymatka.

Valitse hotelli Buckinghamin palatsin lähellä, kun haluat olla lähellä Lontoon kaikkia tärkeimpiä nähtävyyksiä. Buckinghamin palatsilta on korkeintaan noin viidentoista minuutin kävelymatka muun muassa kuninkaallisista häistään tunnetulle Westminster Abbeyn kirkolle, trendikkääseen Piccadilly Circukseen ja Lontoon kenties tunnetuimmalle maamerkille Big Benille. Lisäksi alueelta on erinomaiset kulkuyhteydet kaikkialle Lontooseen, sillä paikan päältä pääsee hyppäämään niin useiden linja-autojen kuin junan ja metronkin kyytiin. Lähimmät metroasemat ovat Victoria, josta myös junat kulkevat, Green Park, St. James’s Park ja Hyde Park Corner.

Viikonloppu hotellissa Buckinghamin palatsin lähellä on helppo vaihtoehto

Buckinghamin palatsia voi ihailla ulkopuolelta milloin tahansa, mutta eniten väkeä vetää paikalle päivittäinen vahdinvaihto. Juhlallinen seremonia järjestetään joka tai vähintäänkin joka toinen päivä, ja se kestää huimat 45 minuuttia. Palatsissa voi vierailla myös sisällä, joskin ainoastaan elo-ja syyskuun aikana, jolloin kuningatar ei itse ole paikalla. Palatsissa voi hintaluokasta riippuen tutustua esimerkiksi valtiohuoneisiin, kuningattaren galleriaan ja palatsin hevostalleihin sekä kuunnella selostusta kuulokkeiden kautta. Varaa loma Buckinghamin palatsin lähellä jo tänään niin olet palatsin porteilla ennen kuin huomaatkaan.

Yöpyminen Buckinghamin palatsin lähellä

Olitpa Lontoossa lomamatkalla, sukulaisia tai ystäviä tapaamassa tai liikeasioissa, hotellihuone Buckinghamin palatsin lähellä on aina hyvä valinta. Alueen hotellitarjonta on niin kattava, että ainoa ongelma varauksen tekemisessä on valinnanvaikeus. Jotta löytäisit juuri sinulle sopivan hotellin, mieti ensin, millaisella budjetilla olet matkaan lähdössä: Buckinghamin palatsin ympäristöstä löytyy luksus- ja viiden tähden hotellien lisäksi edullisempiakin vaihtoehtoja, jotka tarjoavat mukavasti vastinetta rahoillesi. Aivan halvimpien hotellien varustelutaso saattaa täällä kuitenkin olla melko vaatimaton. Perheen kanssa matkustavan on hyvä ottaa huomioon perhehuoneen hinta ja koko sekä perheille tarjolla olevat palvelut, kuten lastensänkyjen saatavuus. Hotelliarvosteluista saa hyviä vinkkejä hotellin valintaan alueella, jolla hotellien taso vaihtelee laidasta laitaan. Viikonloppu hotellissa Buckinghamin palatsin lähellä sujuu varmasti mukavammin, kun yövyt huoneessa, joka täyttää kaikki tarpeesi.

Tekemistä, kun sinulla on hotelli Buckinghamin palatsin lähellä

Joko varasit halvat lennot Lontooseen, mutta hotelli uupuu vielä? Buckinghamin palatsin ympäristö on erinomainen kohde, sillä se on lähellä Lontoon tärkeimpiä nähtävyyksiä ja suosituimpia alueita, mutta sieltä on helppo suunnistaa myös kauemmas kaupungista. Lontoon sisällä liikkuminen onnistuu parhaiten julkisen liikenteen kyydissä, sillä ruuhkaisessa keskustassa autolla liikkumien voi helposti olla hitaampaa kuin busseilla tai metrolla, minkä lisäksi keskustassa autoilusta veloitetaan arkipäivisin ruuhkamaksu. Kun vuokraat auton Buckinghamin palatsin lähellä, voit kuitenkin suunnata vaikkapa päiväretkelle johonkin Lontoon lähikaupungeista. Lontoossa autoileminen on varmasti unohtumaton kokemus, ja kun kaupunki jää taa, eteesi avautuvat Englannin maaseudun vehreät maisemat.

Tee hotellivaraus Buckinghamin palatsin lähellä sijaitseviin hotelleihin ja varmista paikkasi keskellä kaikkea sitä, mistä Lontoo parhaiten tunnetaan: upeita nähtävyyksiä, kiireisiä katuja, kattavia ostosmahdollisuuksia ja vehreitä puistoja, joissa hengähtää kiireen keskellä.