Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Big Ben

Tänä iltana 25.8. - 26.8.
Tänä viikonloppuna 30.8. - 1.9.
Ensi viikonloppuna 6.9. - 8.9.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Big Ben

Näytä kaikki 11 746 majoitusliikettä kohteessa Big Ben

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Park Plaza County Hall London
Park Plaza County Hall London
4.0 kautta 5.00.3 km kohteesta Big Ben
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (5260 arvostelua)
167 € per yö 2 hengelle

Hotelli oli siisti ja henkilökunta hyvin ystävällistä. Sijainti oli loistava👍👍👍👍

Arvosteltu 16.3.2019
Park Plaza Westminster Bridge London
Park Plaza Westminster Bridge London
4.0 kautta 5.00.3 km kohteesta Big Ben
4,4/5 (12048 arvostelua)
164 € per yö 2 hengelle

Erittäin hyvä palvelu. Huoneet olivat tilavat. Tykkäsin.

Arvosteltu 20.4.2019
The Grand at Trafalgar Square
The Grand at Trafalgar Square
4.0 kautta 5.00.7 km kohteesta Big Ben
4,2/5 (2071 arvostelua)
152 € per yö 2 hengelle

We checked into the hotel and with higher expectations when seeing the room pictures. We received a room which was very old and windows towards the street. The room was very noisy and since it was January the room was also drafty and cold. After I filed the check in review the front desk called and ...

Arvosteltu 1.2.2019
Citadines Trafalgar Square London
Citadines Trafalgar Square London
4.0 kautta 5.00.7 km kohteesta Big Ben
Ilmainen peruutusoikeus
4,3/5 (2737 arvostelua)
178 € per yö 2 hengelle

Kahden makuuhuoneen huoneistossa oli kaikki tarpeellinen kahden aikuisen ja yhden lapsen perhematkan kannalta. Huoneiston yleisilme oli hieman kulunut ja nuhjuinen, mutta se ei haitannut koska kaikki kuitenkin toimi. Hotellin vastaanoton henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja sisään- ja uloskirjautumiset ...

Arvosteltu 26.2.2019
Park Plaza London Waterloo
Park Plaza London Waterloo
4.0 kautta 5.00.5 km kohteesta Big Ben
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (2982 arvostelua)
140 € per yö 2 hengelle

Rauhallinen, hyvä sijainti, nykyaikainen, hyvä palvelu.

Arvosteltu 22.5.2019
Marlin Waterloo
Marlin Waterloo
4.0 kautta 5.00.5 km kohteesta Big Ben
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (1571 arvostelua)
139 € per yö 2 hengelle

Amazing hotel, anything you might ever have wanted for a hotel. Spacious room/cooking area/bathroom. Spotless clean. Big TV-screen. Comfortable bed. Good cooking facilities and new kitchenware. Quiet. Conveniently located next to a tube station and a supermarket. Many lifts so no need to wait. The ...

Arvosteltu 29.1.2019
DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster
DoubleTree by Hilton Hotel London - Westminster
4.0 kautta 5.00.9 km kohteesta Big Ben
Ilmainen peruutusoikeus
4,2/5 (3536 arvostelua)
158 € per yö 2 hengelle

Henkilökunta oli erityisen ystävällistä ja palveluhaluista. Upeat Lontoolle tyypulliset kaupunkimaisemat. Kaikki mitä halusimme böhdä ja kokea oli hotellista nähden ns. lähellä. Maittava aaamupala johdatti onnistuvaan päivään.

Arvosteltu 18.2.2019
St. James' Court, A Taj Hotel, London
St. James' Court, A Taj Hotel, London
4.0 kautta 5.00.5 km kohteesta Big Ben
Ilmainen peruutusoikeus
4,5/5 (2720 arvostelua)
215 € per yö 2 hengelle

Sijainti hyvä. Vanha, kaunis, tunnelmallinen. Aamiainen monipuolinen. Brittijippoja löytää hiustenkuivaaja ja kännykän lataus.

Arvosteltu 13.5.2019
Assembly Hotel London
Assembly Hotel London
3.5 kautta 5.01.1 km kohteesta Big Ben
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (1152 arvostelua)
88 € per yö 2 hengelle

Great location. Room was really good. Friendly staff.

Arvosteltu 18.4.2019
Kartta

Hotellit lähellä Big Beniä: Korkeassa Elisabetin tornissa tasatunnein lyövä Big Ben -kello on yksi maailman tunnetuimpia nähtävyyksiä. Se sijaitsee aivan Lontoon ytimessä, jossa sitä ympäröi koko joukko muita postikorteistakin tunnettuja nähtävyyksiä, kuten Westminsterin palatsi, Westminster Abbey, Coca-Cola London Eye -maailmanpyörä sekä 10 Downing Street. Niissä ei ainakaan tätä kirjoitettaessa ole hotelleja, mutta vain hieman etäämmällä niitäkin on runsaasti.

Hotelleja lähellä Big Beniä – runsain mitoin mukavuuksia ja palveluita

Yöpyminen lähellä Big Beniä ei ole ainakaan liian vaatimaton ratkaisu, sillä samana yönä alle kilometrin päässä saattaa nukkua myös useita Englannin kuninkaallisia sekä maan pääministeri. Kuten tästä jo ehkä arvasitkin, majoitus on pääosin melko kovatasoista. Aivan Lontoo kalleimpiin alueisiin Big Benin ympäristö ei silti lukeudu, sillä muutamista muista alueista poiketen tarjolla on myös jonkin verran melko kohtuuhintaista majoitusta. Halvat hotellit lähellä Big Beniä löytyvät pääosin Westminsterin kaupunginosan eteläosassa sijaitsevalta Pimlicon alueelta. Se sijaitsee kellolta katsoen parisen kilometriä etelään.

Big Beniä kaikkein lähimpänä sijaitsevat hotellit löytyvät sitä sivuavan Thames-joen vastarannalta. Aivan joen rannassa seisovat hotellit ovat kaikki upeita neljän tai viiden tähden majoitusliikkeitä, hieman etäämpänä samassa suunnassa on myös muutama kohtuuhintainen vaihtoehto. Monista näistä hotelleista näet Big Benin jopa huoneesi sängystä.

Halvat hotellit lähellä Big Beniä

Halpaa hotellihuonetta läheltä Big Beniä etsivän kannattaa kääntää katseensa ennen muuta sen eteläpuolella sijaitsevalle Pimlicon alueelle. Sieltä löytyy lukuisia suomalaisittainkin kohtuuhintaisia hotelleja, joissa taso on silti vähintäänkin riittävä. Erityisen paljon tällaisia edullisia majapaikkoja löytyy Vauxhall Bridge Roadilta lounaaseen johtavan Warwick Wayn varrelta. Hotelleja selatessa kannattaa huomioida huoneen koko. Etenkin kaikkein edullisimmissa huoneissa neliöitä voi nimittäin olla todella vähän. Tasoltaan hotellit ovat pääosin kahden tai kolmen tähden luokkaa, joten mistään murjuista ei todellakaan ole kyse.

Vielä edellisiäkin edullisempaa majoitusta tarjoavat lähialueen hostellit. Niitä löytyy esimerkiksi Big Beniltä länteen sijaitsevista Lambethistä ja Walworthista, sekä sen luota itään sijaitsevan Hyde Parkin pohjoispuolelta. Hostellit tarjoavat yleensä vaatimatonta makuusalimajoitusta, mutta toisaalta niissä tapaa usein matkailijoita joka puolelta maailmaa. Seuran ollessa hyvää tunnelma voi parhaimmillaan olla suorastaan loistava.

Kolmen ja neljän tähden hotellit lähellä Big Beniä

Suurin osa Lontoon ja myös Big Benin lähialueen hotelleista kuuluu näihin luokkiin, joten vaihtoehtoja riittää. Big Benistä katsoen lähimmät niistä löydät sen luota kaakossa sijaitsevan Lambeth Northin metroaseman läheltä sekä hieman pohjoisemman Waterloon juna-aseman vierestä. Kaikissa näistä hotelleissa huoneet ovat tyylikkäitä ja kohtuullisen tilavia. Huonehintaan kuuluu yleensä myös aamiainen. Hinnat ovat Suomeen verrattuna melkoisen korkeita, mutta kannattaa ottaa huomioon Lontoon hintataso ja etenkin keskimääräinen neliöhinta. Viimeksi mainittu lienee syynä etenkin siihen, että monien muiden kaupunkien keskustoista poiketen Lontoon ytimestä ei suuremmin löydy kohtuuhintaisia kalustettuja asuntoja. Ainakaan siis tilavia; alle kahdenkymmenen neliön vaihtoehtoja saattaa toki olla tarjolla.

Luksushotellit lähellä Big Beniä

Big Benin sijainnin ja merkityksen huomioiden ei liene yllätys, että sitä kaikkein lähimpänä sijaitseva hotelli on nimenomaan viiden tähden loistohotelli. Se löytyy Big Benistä katsoen Thames-joen vastarannalta, aivan suuren Coca-Cola London Eye -maailmanpyörän vierestä. Tässä hotellissa asiakkaat saavat käyttöönsä paitsi luksusluokan huoneet myös esimerkiksi sisäuima-altaan. Hotellin upeimpiin huoneisiin ja huoneistoihin kuuluu myös parveke, jolta avautuu upea näkymä Thames-joelle ja Big Benille. Lisää viiden tähden vaihtoehtoja löytyy Big Beniltä katsoen vastakkaisessa suunnassa, eli lännessä. Niissä ei ole tarjolla aivan edellistä vastaavia näkymiä, mutta muilta osin mukavuudet ovat vähintään samaa tasoa.