Halvat lennot Lontoo

Halvimmat lennot kohteeseen Lontoo

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 47 € yhdensuuntaisille lennoille ja 116 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Air Baltic
Air Baltic
Lufthansa

Lisätietoja – Lontoo

Tietoja Lontoosta

Lennot Lontooseen

Thamesin varrella sijaitseva Lontoo on yksi maailman kansainvälisimmistä ja tunnetuimmista kaupungeista sekä samalla yksi maailman suosituimmista matkakohteista. Kaupunki on myös yksi suomalaisten suosikkikohteista, ja lentoyhteydet Suomesta Lontooseen ovat erittäin hyvät. Omiin suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon löydät kätevästi Expedian kautta.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat suoria lentoja Helsinki-Vantaan lentoasemalta Lontooseen, ja muualta Suomesta perille pääsee välilaskulla Helsinki-Vantaan kautta. Lontoon metropolialueella on monia lentoasemia, kuten Heathrow, Gatwick, Stansted ja Luton, joten omalle kukkarolle ja omiin matkustussuunnitelmiin sopivan vaihtoehdon löytäminen käy helposti.

Lontooseen suuntautuvien lentojen hinnat ovat yleensä halvimmillaan talvikuukausina ja kalleimmillaan kesällä, mutta pysyvät suhteellisen edullisina vuoden ympäri. Lennot kannattaa varata pari kuukautta etukäteen, sillä mitä lähempänä lentopäivä on, sitä korkeammaksi hinta yleensä muuttuu. Lentopäiväksi kannattaa valita tiistai tai joku muu päivä keskellä viikkoa, sillä viikonloppu on yleensä kalliimpi.

Ison-Britannian pääkaupunki Lontoo on pullollaan historiallisia ja nykyaikaisia kohteita. Muun muassa Ison-Britannian siirtomaahistorian ansiosta kaupunki tarjoaa erittäin monipuolisia ruokailumahdollisuuksia. Lontoossa on jokaiseen makuun jotakin, aina vilkkaasta yöelämästä kauniisiin katedraaleihin ja maailmankuuluihin museoihin.

Lentäminen Suomesta Lontooseen

Lontoon läheisyyden ansiosta suorat lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta kestävät vain pari tuntia. Iso-Britannia kuuluu Euroopan unioniin mutta ei Schengen-alueeseen. Suomen kansalainen voi käyttää matkustusasiakirjana passin lisäksi myös henkilökorttia. Viisumeita ei tarvita ja rajamuodollisuudet rajoittuvat matkustusasiakirjan tarkastukseen. Ison-Britannian rahayksikkö on Englannin punta, ja rahan vaihtaminen käy helposti niin paikan päällä kuin Suomessa.

Lennot Lontoon Heathrow’n lentoasemalle

Heathrow’n lentoasema on Ison-Britannian suurin ja vilkkain lentoasema. Se palvelee vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia, ja sieltä on yhteys lukuisiin kohteisiin ympäri maailman. Suurin osa Isoon-Britanniaan suuntautuvista kansainvälisistä lennoista laskeutuu Heathrow’n lentoasemalle.

Heathrow sijaitsee noin 22 km:n päässä Lontoon keskustasta. Sieltä pääsee monin eri tavoin itse kaupunkiin. Lontoon metrojärjestelmän Piccadilly-linja yhdistää kaikki Heathrow’n 5 terminaalia Lontoon keskustaan. Lisäksi tarjolla on Heathrow Express -juna, joka vie matkustajat suoraan Lontoon keskustaan 15 minuutissa 15 minuutin välein, sekä muita junayhteyksiä. Lentoasemalta on myös linja-autoyhteyksiä niin Lontooseen kuin muuallekin Isoon-Britanniaan, ja matkustajat voivat luonnollisesti ottaa myös taksin.

Lennot Lontoon Gatwickin lentoasemalle

Lontoon toiseksi suurin kansainvälinen lentoasema Gatwick on Ison-Britannian toiseksi suurin ja toiseksi vilkkain lentoasema. Kakkosasemastaan huolimatta Gatwick palvelee kymmeniä miljoonia kansainvälisiä matkustajia vuosittain, ja lisäksi sen kautta kulkee suurin osa Ison-Britannian sisäisistä lennoista.

Gatwickin lentoasema sijaitsee noin 46 kilometrin päässä Lontoosta kaupungin keskustan eteläpuolella. Lentoasemalta on junayhteys Lontooseen sekä moniin muihin kohteisiin Isossa-Britanniassa. Gatwick Express -juna vie matkustajat Lontoon keskustaan 30 minuutissa. Tarjolla on myös linja-autoyhteyksiä. Se, että sekä Gatwickin että Heathrow’n lentoasemien läpi käy vuosittain kymmeniä miljoonia matkustajia, on vain yksi osoitus lisää Lontoon suosiosta matkakohteena.

Lennot Lontoon Stanstedin lentoasemalle

Stanstedin lentoasema sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Lontoosta pohjoiseen. Se on Lontoon alueen kolmanneksi vilkkain lentokenttä, heti Heathrow'n ja Gatwickin lentoasemien jälkeen. Stanstedin kentältä on useita junayhteyksiä Lontooseen ja muualle Englantiin. Stansted Express -juna vie matkustajat Lontoon Liverpool Streetille joka 15. minuutti 45 minuutissa.

Expedian avulla pääset Lontooseen edullisesti alta aikayksikön! Täydennä matkaasi varaamalla samalla hotellihuone Thamesin varrelta tai, mikäli mielesi tekee tutustua Englannin maaseutuun, vuokraamalla auto muutamaksi päiväksi!

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Lontoo lentokenttä on?
Monet matkailijat suosivat kenttää Lontoo (LHR-Heathrow) kohteessa Lontoo vieraillessaan. Mutta lentoja varatessa kannattaa muistaa, että täällä on enemmän kuin yksi lentokenttä.
Kuinka kaukana Heathrow'n lentoasema (LHR) sijaitsee kaupungin keskustasta?
Jos yövyt kohteen Lontoo keskustassa, on hyvä idea ottaa selville kuinka pääset lentoasemalta kaupunkiin jo ennen koneen laskeutumista. Keskusta-alue sijaitsee 25 km:n päässä kohteesta Lontoo (LHR-Heathrow).
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Lontoo?
Lontoo on turistien suosikki, ja sen huomaa myös kaupungin lentokenttien määrästä. Jos suunnittelet matkaa tähän kiireiseen kaupunkiin, lentoasema, jolle saavut, tulee mitä luultavimmin olemaan LHR (25 km:n päässä keskustasta). Muita vaihtoehtoja ovat myös LGW (40 km:n päässä keskustasta) ja Lontoo (STN-Stansted) (50 km:n päässä keskustasta).
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Lontoo?
Kohteeseen Lontoo lentää 110 lentoyhtiötä 361 kohteesta ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lontoo?
Useimmiten kohteeseen Lontoo saapuvien lentoyhtiö on KLM, British Airways tai Flybe. Suurin osa näistä lennoista saapuu kohteesta Oud-Zuid, ja KLM operoi tällä reitillä useimmiten.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Lontoo?
Unohtumattoman loman järjestäminen kohteeseen Lontoo on helppoa ja kätevää, koska kaupunkiin lennetään 10 498 suoraa lentoa viikossa.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Lontoo?
Vanhakaupunki, Keskusta ja Dublin ovat suosittuja lähtölentokenttiä kohteeseen Lontoo matkustettaessa.
Miten kauan lento kohteen Lontoo lentokentälle kestää?
Jos olet suuntaamassa kohteeseen Lontoo kohteesta Vanhakaupunki, lentoaika on suurin piirtein 2 tuntia ja 51 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Keskusta, lentoaika on 2 tuntia ja 14 minuuttia. Dublin taas on suunnilleen 1 tunti ja 21 minuuttia matkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Lontoo?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen. Hinnat ovat yleensä kalleimmillaan juuri ennen lähtöä. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kohteessa useampia lentokenttiä. Lippuhinnat vaihtelevat usein lentokentittäin. Kannattaa myös vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja. Ja viimeiseksi kannattaa muistaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä lennot yleensä maksavat ja valmistaudu ostamaan liput heti kun löydät hyvän tarjouksen. Parhaat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Lontoo?
Riippuen siitä mistä olet matkalla, matkasi kohteeseen Lontoo voi olla joko todella helppo tai se voi kestää ikuisuuksia. Alla on joitain käytännöllisiä matkustusvinkkejä, joiden avulla voit lähteä seuraavalle unohtumattomalle matkallesi ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Pakkaa ensiksi mukaan passisi, matkustusasiakirjasi, lompakko ja lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun kannattaa pakata viihdykettä, jotta aika ei käy pitkäksi. Loistavia vaihtoehtoja ovat jännittävä kirja ja tablettitietokone, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi. Jos haluat nukkua lennon aikana, hyvälaatuinen niskatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa myös vähintään hammasharja ja -tahna.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt esineet vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa tuoda mukaan lennolle. Näihin kuuluvat työkalut, metalliset ruokailuvälineet, polttoaineet ja aerosolit. Urheiluvälineitä, kuten jääkiekkomailoja, ja esineitä, jotka voivat satuttaa muita matkustajia, kuten pippurisumutetta ja aseita, ei voi myöskään ottaa mukaan matkustamoon.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään epämukavaa. Paras valinta on kerrospukeutuminen, koska matkustamossa on usein kylmä lyhyidenkin lentojen aikana. Mukavat, matalat kengät ovat aina hyvä valinta.
  • Monet matkailijat ovat tietoisia syvästä laskimotukoksesta, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monella eri tavalla. Käytä tukisukkia tai -sukkahousuja, juo paljon vettä ja venyttele jalkojasi aina, kun se on mahdollista lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Lontoo?
Kannattaa varautua turvallisuustarkastukseen jo paljon ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Lontoo matkalla olevaan koneeseen ilman sen suurempia ongelmia. Näiden vinkkien avulla voit aloittaa lomasi parhaalla tavalla:

  • Lentoaseman turvallisuustarkastuksessa sinun pitää ensiksi esittää passisi tai henkilöllisyystodistuksesi sekä maihinnousukorttisi. Ne kannattaakin pitää käden ulottuvilla.
  • Sen jälkeen sekä sinut että mukanasi olevat tavarat skannataan. Prosessin nopeuttamiseksi kannattaa poistaa kaikki tavarat, mitkä voivat laukaista hälytyksen. Henkilökohtaiset tavarat, kuten takki, vyö ja puhelin, pitää laittaa läpivalaisulaitteeseen.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelin ja tietokone, pitää myös skannata erikseen.
  • Haluatko ottaa lomallesi mukaasi käsirasvan? Se ei ole ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit ottaa sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Kevyet lenkkarit ovat hyvä vaihtoehto lennettäessä, koska niitä tarvitsee harvemmin riisua turvatarkastuksessa. Vaelluskengät ja muut tukevammat kengät skannataan yleensä erikseen.
  • Vältä laittamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos aiot ottaa mukaasi teräviä esineitä kuten taskuveitsiä tai työkaluja, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuun, koska niitä ei sallita matkustamoon.

Tietoa lennoista kohteeseen Lontoo
Kohdelentokenttä
Gatwick
Kohdelentokentän IATA-koodi
LGW
Kohdekaupunki
Lontoo
Menopaluumatkan hinta
62 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Lontoo

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 47 € yhdensuuntaisille lennoille ja 116 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd