Lennot - Yhdistynyt kuningaskunta alkaen 19 €

Yhdistynyt kuningaskunta: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 19 € yhdensuuntaisille lennoille ja 52 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Vueling Airlines
easyJet
easyJet
easyJet
easyJet
Swiss International Air Lines
Iberia
Vueling Airlines
Iberia
Lufthansa

Tietoa Isosta-Britanniasta

Lennot Isoon-Britanniaan

Iso-Britannia ja englantilainen elämäntapa on suomalaisille tuttua televisiosarjoista, mutta samasta syystä kuva tästä väkirikkaasta saarivaltiosta on aivan liian suppea. Iso-Britannia on äärimmäisen monikulttuurinen, mutta samalla perinteinen ja siitä syystä niin viehättävä! Maa on mielenkiintoinen kulttuurinsa lisäksi myös saarivaltion luonnon, maaseudun ja historiallisten kohteiden vuoksi. Varaa nyt halvat lennot Isoon-Britanniaan kokemaan vanha kunnon Englanti!

Lennot Englantiin

Halvat matkat Englantiin löytyvät luultavasti helpoimmin Lontooseen, johon Suomesta on eniten lentoliikennettä. Finnair ja British Airways lentävät Ison-Britannian lennot Suomesta suorina Lontooseen ja lentoaika sinne on kolmisen tuntia. Nämä lennot laskeutuvat Heathrow’n kansainväliselle lentoasemalle (LHR). Voit lentää Finnairin tai British Airwaysin suoralla lennolla myös Manchesteriin, jolloin laskeudut Manchesterin kansainväliselle lentoasemalle (MAN). Finnair ja British Airways lentävät Helsinki-Vantaalta yhdellä välilaskulla Englannin muihin suurimpiin kaupunkeihin.

Jos matkustat loma-aikoina tai viikonloppuna, parhaat lentotarjoukset Englantiin saattavat löytyä yhdellä, lyhyellä välilaskulla vaikkapa SAS:lta Tukholman kautta tai KLM:ltä Amsterdamin kautta. Myös Norwegian lentää Helsingistä Englannin kaupunkeihin. Sillä on suora lento Helsingistä Lontooseen, joka laskeutuu Gatwickin kansainväliselle lentoasemalle (LGW). Voit varata Ison-Britannian lennot myös saaren muihin kaupunkeihin lentämällä Helsingistä Birminghamiin, Liverpooliin tai Leedsiin, mutta silloin joudut tekemään sen yhdellä tai kahdella välilaskulla, yleensä Lontoon kautta.

Laskeutuipa Ison-Britannian lento mihin tahansa, kaikilta lentoasemilta on loistavat yhteydet kaupunkiin julkisilla liikennevälineillä, kuten metrolla, paikallisjunalla ja bussilla. Jos matkasi suuntautuu myös suurten kaupunkien keskustojen ulkopuolelle, autonvuokraus Englannissa mahdollistaa Englannin ihanaan maaseutuun tutustumisen! Voit ottaa vuokra-auton alle jo Heathrow’n lentoasemalta. Näin vältät suurkaupungin ruuhkat ja Lontoon ruuhka-aluemaksun. Englannissa kelpaa suomalainen ajokortti. Muista että Englannissa eurot eivät välttämättä käy maksuvälineenä, sillä punta on Ison-Britannian virallinen valuutta.

Lennot Isoon-Britanniaan kaupunkilomalle

Lomamatkalle tai vaikka pitkäksi viikonlopuksi maahan suuntaava voi varata lennot Englantiin mihin aikaa vuodesta tahansa, sillä kaupunkikohteisiin tutustuminen onnistuu säässä kuin säässä. Voit varata lentoliput Isoon-Britanniaan vaikka viime hetkellä, ellet ole liikkeellä kesällä tai ruuhkaisina koulujen loma-aikoina. Kevät ja syksy ovat saarella parasta vierailuaikaa. Silloin eurooppalaisten lomat eivät vielä ole alkaneet tai ovat jo ohi, kaupunkien kulttuurielämä on vilkkaimmillaan, kaikki paikat ovat avoinna eikä matkailijoita ole yleensä ruuhkaksi asti.

Erityisesti perheen kanssa matkustavien on parasta varata lento Englantiin kiireisimpien lomakuukausien ulkopuolella. Eurooppalaisten kesäloma-aikaan heinäkuun loppupuolelta elokuun loppuun kaupunkikohteissa on paljon matkailijoita eikä tällöin kannata missään tapauksessa suunnitella automatkaa suurten kaupunkien läheisyydessä.

Lennot Englantiin viikonloppulomalle

Varaa hotelli Isossa-Britanniassa hyvissä ajoin etukäteen erityisesti, jos olet liikkeellä loma-aikoina tai jos matkustat maahan vain lyhyeksi aikaa tai haluat yöpyä lähellä tunnetuimpia nähtävyyksiä ja ostospaikkoja. Jos sinulla on lentoliput Englantiin ja matkasi suuntautuu suurten kaupunkien ulkopuolelle, myös auto on kätevä tapa liikkua Isossa-Britanniassa loma- tai työmatkalla. Saarella on myös äärimmäisen kattava nopeiden junien junaverkosto, jota kannattaa käyttää erityisesti suurten kaupunkien välisiin matkoihin.

Lontoo on Englannin sydän ja tärkein kulttuurikaupunki, joka ei mene koskaan kiinni. Erityisesti maassa ensimmäistä kertaa vieraileva ei luultavasti raaski jättää pääkaupunkia väliin. Perinteisten nähtävyyksien lisäksi Lontoo tarjoaa unohtumattoman auringonlaskun Thames-joen rannalla sijaitsevan London Eyen maailmanpyörän korkeuksista. Kannattaa tarkistaa myös kaupungin museotarjonta, joista ainakin British Museumin muumiot ja luonnontieteellisen museon dinosaurusfossiilit ovat näkemisen arvoisia. Shoppailija ei voi ohittaa Harrodsin tavarataloa, Oxford Streetin ja Bond Streetin putiikkeja eikä Notting Hillin kuuluisaa Portobello Roadia ja sen markkinoita.

Englanti kutsuu sinua tutustumaan myös merenrantoihin ja vihreään luontoon! Jos haluat vierailla vaikkapa Englannin kanaalin seudulla, Atlantin puolen rannikoilla tai Pohjois-Englannin maisemissa Yorkshiressa, et luultavasti tule pettymään. Jos olet luonnon ystävä tai pidät maaseudusta, ota suunta Pohjois-Englannin ylängöille, Yorkshiren kreivikuntaan ja siellä jokilaaksoista muodostuvan Yorkshire Dalesin alueelle. Suurin osa siitä kuuluu jo vuonna 1954 perustettuun North Yorkshiren kansallispuistoon. Tee retki Semer Waterille, yhdelle Yorkshire Dalesin harvoista, luonnollisesti syntyneistä järvistä ja vieraile Dentissä, mukulakivikatujen ja valkoiseksi kalkittujen vanhojen talojen kylässä. Jos rakastat rantoja, etelän suositut rantakaupungit Brighton ja Bournemouth ovat hyviä vaihtoehtoja, maan saarikohteita unohtamatta.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti helppokäyttöisen “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain matkapäiväsi, napsauta “Hae”-painiketta ja rastita sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolella oleva valintaruutu (ruudun vasemmassa laidassa). Expedian avulla kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta menevien halpojen ja joustavien lentojen varaaminen on lastenleikkiä.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?
Kun olet valmis ostamaan lentolippusi kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta tai sen lähelle, nämä lentoyhtiöt toivottavat sinut sydämellisesti tervetulleeksi lennolleen:

  • Finnair – 160 lentoa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 125 lentoa kentälle Lontoo (LHR-Heathrow) per kuukausi.
  • Ryanair – 39 lentoa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 39 lentoa kentälle Lontoo (STN-Stansted) per kuukausi.
  • Norwegian Air International – 26 lentoa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 26 lentoa kentälle Lontoo (LGW-Gatwick) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?
Tee varauksesi hyvissä ajoin etukäteen, harkitse lentämistä hieman kauempana sijaitseville sivulentokentille, käytä kanta-asiakasmaileja tai -pisteitä – halpoja lentolippuja voi löytää monenlaisilla eri tavoilla! Lisäksi voit hyödyntää Expedian “Joustavat päivämäärät” -toimintoa. Hae lentoa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta ja tarkastele sitten läheisten päivien hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta menevän lennon paras hinta oli 52 €.
Kuinka paljon lento kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta maksaa?
Olisit voinut varata menopaluulennon kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta hintaan 52 € – 161 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Kohteesta Barcelona (BCN) lähtevät yhdensuuntaiset lennot olivat samana aikana edullisimmillaan 19 €.
Mitkä ovat kohteen Yhdistynyt kuningaskunta suosituimmat lentokentät?
Lähtöpaikastasi ja lentoyhtiöstäsi riippuen laskeudut jollekin näistä tunnetuista lentokentistä kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta:

  • Lontoo (LHR-Heathrow) – 12991 lentoa kuukaudessa.
  • Manchester (MAN) – 5564 lentoa kuukaudessa.
  • Lontoo (STN-Stansted) – 5376 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?
Lentohinnat olivat suurin piirtein 52 € – 161 € edellisten seitsemän päivän aikana. Kun olet valmis varaamaan, me autamme sinua löytämään upean tarjouksen kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta?
Täydellinen ajankohta löytää edulliset lentotarjoukset kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta on marraskuussa. Kannattaa muistaa, että hintavin aika tehdä lentovaraus on kesän ja talven loma-aikoina.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta?

  • Kohteen Yhdistynyt kuningaskunta vilkkain kaupunki Lontoo on täynnä tekemistä. Jos aloitat matkasi täältä, voit tutustua erilaisiin nähtävyyksiin, kuten Buckinghamin palatsi, nauttia paikallisten ravintoloiden ja kahviloiden herkuista ja uppoutua tämän paikan historiaan ja kulttuuriin.
  • Pakatessa on hyvä muistaa, että kohteessa Lontoo on meri-ilmasto. Kannattaa pari päivää ennen lähtöä tarkistaa paikallisesta säätiedotteesta loman aikaiset lämpötilat ja mahdolliset ukkosmyrskyt. Tulipa sää olemaan kuuma, kylmä, sateinen tai aurinkoinen, aina on viisasta olla varautunut.

Suosittuja lentoja kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd