Lennot - Yhdistynyt kuningaskunta alkaen 77 €

Parhaat kaupungit kohteessa Yhdistynyt kuningaskunta

Halvimmat lennot kohteeseen Yhdistynyt kuningaskunta

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 77 € yhdensuuntaisille lennoille ja 80 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
KLM
Air Baltic
KLM
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Air Baltic
Air Baltic
KLM
Lufthansa

Tietoa Isosta-Britanniasta

Lennot Isoon-Britanniaan

Iso-Britannia ja englantilainen elämäntapa on suomalaisille tuttua televisiosarjoista, mutta samasta syystä kuva tästä väkirikkaasta saarivaltiosta on aivan liian suppea. Iso-Britannia on äärimmäisen monikulttuurinen, mutta samalla perinteinen ja siitä syystä niin viehättävä! Maa on mielenkiintoinen kulttuurinsa lisäksi myös saarivaltion luonnon, maaseudun ja historiallisten kohteiden vuoksi. Varaa nyt halvat lennot Isoon-Britanniaan kokemaan vanha kunnon Englanti!

Lennot Englantiin

Halvat matkat Englantiin löytyvät luultavasti helpoimmin Lontooseen, johon Suomesta on eniten lentoliikennettä. Finnair ja British Airways lentävät Ison-Britannian lennot Suomesta suorina Lontooseen ja lentoaika sinne on kolmisen tuntia. Nämä lennot laskeutuvat Heathrow’n kansainväliselle lentoasemalle (LHR). Voit lentää Finnairin tai British Airwaysin suoralla lennolla myös Manchesteriin, jolloin laskeudut Manchesterin kansainväliselle lentoasemalle (MAN). Finnair ja British Airways lentävät Helsinki-Vantaalta yhdellä välilaskulla Englannin muihin suurimpiin kaupunkeihin.

Jos matkustat loma-aikoina tai viikonloppuna, parhaat lentotarjoukset Englantiin saattavat löytyä yhdellä, lyhyellä välilaskulla vaikkapa SAS:lta Tukholman kautta tai KLM:ltä Amsterdamin kautta. Myös Norwegian lentää Helsingistä Englannin kaupunkeihin. Sillä on suora lento Helsingistä Lontooseen, joka laskeutuu Gatwickin kansainväliselle lentoasemalle (LGW). Voit varata Ison-Britannian lennot myös saaren muihin kaupunkeihin lentämällä Helsingistä Birminghamiin, Liverpooliin tai Leedsiin, mutta silloin joudut tekemään sen yhdellä tai kahdella välilaskulla, yleensä Lontoon kautta.

Laskeutuipa Ison-Britannian lento mihin tahansa, kaikilta lentoasemilta on loistavat yhteydet kaupunkiin julkisilla liikennevälineillä, kuten metrolla, paikallisjunalla ja bussilla. Jos matkasi suuntautuu myös suurten kaupunkien keskustojen ulkopuolelle, autonvuokraus Englannissa mahdollistaa Englannin ihanaan maaseutuun tutustumisen! Voit ottaa vuokra-auton alle jo Heathrow’n lentoasemalta. Näin vältät suurkaupungin ruuhkat ja Lontoon ruuhka-aluemaksun. Englannissa kelpaa suomalainen ajokortti. Muista että Englannissa eurot eivät välttämättä käy maksuvälineenä, sillä punta on Ison-Britannian virallinen valuutta.

Lennot Isoon-Britanniaan kaupunkilomalle

Lomamatkalle tai vaikka pitkäksi viikonlopuksi maahan suuntaava voi varata lennot Englantiin mihin aikaa vuodesta tahansa, sillä kaupunkikohteisiin tutustuminen onnistuu säässä kuin säässä. Voit varata lentoliput Isoon-Britanniaan vaikka viime hetkellä, ellet ole liikkeellä kesällä tai ruuhkaisina koulujen loma-aikoina. Kevät ja syksy ovat saarella parasta vierailuaikaa. Silloin eurooppalaisten lomat eivät vielä ole alkaneet tai ovat jo ohi, kaupunkien kulttuurielämä on vilkkaimmillaan, kaikki paikat ovat avoinna eikä matkailijoita ole yleensä ruuhkaksi asti.

Erityisesti perheen kanssa matkustavien on parasta varata lento Englantiin kiireisimpien lomakuukausien ulkopuolella. Eurooppalaisten kesäloma-aikaan heinäkuun loppupuolelta elokuun loppuun kaupunkikohteissa on paljon matkailijoita eikä tällöin kannata missään tapauksessa suunnitella automatkaa suurten kaupunkien läheisyydessä.

Lennot Englantiin viikonloppulomalle

Varaa hotelli Isossa-Britanniassa hyvissä ajoin etukäteen erityisesti, jos olet liikkeellä loma-aikoina tai jos matkustat maahan vain lyhyeksi aikaa tai haluat yöpyä lähellä tunnetuimpia nähtävyyksiä ja ostospaikkoja. Jos sinulla on lentoliput Englantiin ja matkasi suuntautuu suurten kaupunkien ulkopuolelle, myös auto on kätevä tapa liikkua Isossa-Britanniassa loma- tai työmatkalla. Saarella on myös äärimmäisen kattava nopeiden junien junaverkosto, jota kannattaa käyttää erityisesti suurten kaupunkien välisiin matkoihin.

Lontoo on Englannin sydän ja tärkein kulttuurikaupunki, joka ei mene koskaan kiinni. Erityisesti maassa ensimmäistä kertaa vieraileva ei luultavasti raaski jättää pääkaupunkia väliin. Perinteisten nähtävyyksien lisäksi Lontoo tarjoaa unohtumattoman auringonlaskun Thames-joen rannalla sijaitsevan London Eyen maailmanpyörän korkeuksista. Kannattaa tarkistaa myös kaupungin museotarjonta, joista ainakin British Museumin muumiot ja luonnontieteellisen museon dinosaurusfossiilit ovat näkemisen arvoisia. Shoppailija ei voi ohittaa Harrodsin tavarataloa, Oxford Streetin ja Bond Streetin putiikkeja eikä Notting Hillin kuuluisaa Portobello Roadia ja sen markkinoita.

Englanti kutsuu sinua tutustumaan myös merenrantoihin ja vihreään luontoon! Jos haluat vierailla vaikkapa Englannin kanaalin seudulla, Atlantin puolen rannikoilla tai Pohjois-Englannin maisemissa Yorkshiressa, et luultavasti tule pettymään. Jos olet luonnon ystävä tai pidät maaseudusta, ota suunta Pohjois-Englannin ylängöille, Yorkshiren kreivikuntaan ja siellä jokilaaksoista muodostuvan Yorkshire Dalesin alueelle. Suurin osa siitä kuuluu jo vuonna 1954 perustettuun North Yorkshiren kansallispuistoon. Tee retki Semer Waterille, yhdelle Yorkshire Dalesin harvoista, luonnollisesti syntyneistä järvistä ja vieraile Dentissä, mukulakivikatujen ja valkoiseksi kalkittujen vanhojen talojen kylässä. Jos rakastat rantoja, etelän suositut rantakaupungit Brighton ja Bournemouth ovat hyviä vaihtoehtoja, maan saarikohteita unohtamatta.

Usein kysytyt kysymykset