Halvat lennot Edinburgh

Halvimmat lennot kohteeseen Edinburgh

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 76 € yhdensuuntaisille lennoille ja 130 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
KLM
Finnair
Lufthansa
Air France
Lufthansa
Lufthansa
SAS
Air France
KLM

Lisätietoja – Edinburgh

Tietoja Edinburghista

Lennot Edinburghiin

Suomesta on melko hyvät yhteydet Skotlannin pääkaupunkiin Edinburghiin. Suurin osa lennoista sisältää vähintään yhden välilaskun, mutta myös suoria lentoja Edinburghiin on tarjolla muutamia kertoja viikossa ympäri vuoden. Expedian kautta löydät helposti itsellesi sopivimmat lennot ja lentotarjoukset Edinburghiin. Lentoja varatessasi voit samalla kätevästi myös etsiä hotelleja Edinburghista.

Upean luonnon ja mielenkiintoisten nähtävyyksien Edinburgh tarjoaa erinomaiset puitteet lomalle ympäri vuoden. Vuodesta 1437 lähtien Skotlannin pääkaupunkina toiminut Edinburgh on täynnä mielenkiintoisia historiallisia kohteita ja viihdyttäviä museoita, kuten Skotlannin kansallismuseo ja lapsuuden historiaa esittelevä museo. Tutkimisen arvoinen kohde on myös esimerkiksi 1100-luvulla rakennettu kaupungin linna. Historiallisten kohteiden lisäksi kaupungista löytyvät erinomaiset ostosmahdollisuudet ja loistava ravintolatarjonta. Muita tutustumisen arvoisia kohteita ovat esimerkiksi kaupungin eläintarha ja kuninkaallinen kasvitieteellinen puutarha. Lisäksi kaupungin ulkopuolella on paljon tutkittavaa Skotlannin karun kauniissa luonnossa. Noin 75 kilometrin päässä kaupungista sijaitsee tutustumisen arvoinen Glasgow musiikkikulttuureineen ja erinomaisine ostosmahdollisuuksineen. Mikäli haluat tutustua kaupunkiin ja sen lähialueisiin itse ajaen, löydät Expedian kautta helposti autovuokraamot Edinburghista.

Lentäminen Suomesta Edinburghiin

Lennot Edinburghiin Helsinki-Vantaan lentoasemalta sisältävät pääasiassa vähintään yhden välilaskun, mutta myös suoria reittilentoja on tarjolla muutamia kertoja viikossa vuoden ympäri. Suora lento kestää noin kaksi tuntia ja 40 minuuttia, mutta välilaskullisten lentojen kestot ja myös hinnat vaihtelevat suuresti. Expedian avulla voit etsiä lentoja esimerkiksi matkan keston ja hinnan mukaan ja löydät helposti itsellesi sopivimmat lentoliput Edinburghiin. Lentojen hinnoissa voit säästää myös varaamalla pakettimatkan Edinburghiin.

Suomen kansalaiset tarvitsevat ainoastaan voimassa olevan passin tai henkilökortin Skotlantiin matkustaessaan. Maan valuutta on Englannin punta.

Lennot Edinburghin lentoasemalle

Skotlannin pääkaupunkiin Edinburghiin on Helsinki-Vantaan lentoasemalta suoria lentoja muutaman kerran viikossa ympäri vuoden, mutta suurin osa lennoista sisältää vähintään yhden välilaskun. Tätä artikkelia kirjoitettaessa suoria lentoja Edinburghiin on saatavilla kolmesta neljään kertaan viikossa.

Edinburghin kansainvälinen lentoasema sijaitsee noin 13 kilometrin päässä kaupungista. Matkan voi kulkea kätevästi linja-autolla, raitiovaunulla, taksilla tai itse ajaen. Sekä linja-autoja että raitiovaunuja kulkee useita kertoja tunnissa lentoaseman ja keskustan välillä, ja matka kestää noin 35 minuuttia. Yöaikaan linja-autoja kulkee hieman harvemmin. Lentoasemalta löytyy myös useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa itse matkallasi. Lentoasemalla on useita ravintoloita, kauppoja ja verovapaita myymälöitä.

Matkustaminen Edinburghiin Glasgow’n kautta

Halutessasi voit matkustaa Edinburghiin myös esimerkiksi Glasgow’n kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta on ympäri vuoden päivittäin useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja Glasgow’n kansainväliselle lentoasemalle. Lentoasema sijaitsee noin 13 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, ja matkan voi kulkea helposti linja-autolla, taksilla tai itse ajaen. Terminaalin ulkopuolelta lähtevät linja-autot kulkevat useita kertoja tunnissa Glasgow’n keskustaan, ja nopeimmillaan matka taittuu noin 20 minuutissa. Vaihtoehtoisesti voit kulkea lentoasemalta linja-autolla suoraan melko lähellä lentoasemaa sijaitsevalle juna-asemalle, josta voit jatkaa matkaa määränpäähäsi. Junalla pääsee Glasgow’sta Edinburghiin hieman yli tunnissa. Lentoasemalta löytyy muutamia kauppoja, kahviloita ja ravintoloita sekä useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan itse.

Matkustaminen Edinburghiin Manchesterin kautta

Mikäli olet kiinnostunut tutustumaan laajemminkin Edinburghin ympäristöön, voit lentää myös esimerkiksi kaupungista noin 360 kilometrin päässä sijaitsevalle Manchesterin lentoasemalle. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään Manchesterin kansainväliselle lentoasemalle muutamia suoria lentoja ja runsaasti vain yhden välilaskun sisältäviä lentoja päivittäin ympäri vuoden. Lentoasemalta kulkee useita kertoja tunnissa juna kaupungin keskustaan, josta voit jatkaa matkaa määränpäähäsi. Lentoasemalla on myös useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa matkan itse.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Edinburgh

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 76 € yhdensuuntaisille lennoille ja 130 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Lufthansa