Halvat lennot Liverpool

Halvimmat lennot kohteeseen Liverpool

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 57 € yhdensuuntaisille lennoille ja 138 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Air Baltic
Finnair
Norwegian Air International Ltd
KLM
Lufthansa
Air Baltic
SAS
Air France
KLM

Lisätietoja – Liverpool

Tietoja Liverpoolista

Lennot Liverpooliin

Liverpool on satamakaupunki Luoteis-Englannissa Isossa-Britanniassa. Asukkaita Liverpoolissa on noin puoli miljoonaa ja esikaupunkialueet mukaan lukien noin 2,2 miljoonaa. Se onkin väkimäärältään Englannin suurimpia kaupunkeja. Liverpool on perustettu vuonna 1207. Kaupunki tunnetaan maailmalla sekä jalkapallosta että The Beatles -yhtyeestä. Liverpoolin metropolialueesta käytetään myös nimitystä Merseyside, joka tulee kaupungin läpi virtaavasta Mersey-joesta.

Everton ja Liverpool FC kuuluvat maailman tunnetuimpiin jalkapalloseuroihin. Joukkueiden kotistadionit Anfield Road ja Goodison Park ovat suosittuja matkakohteita erityisesti jalkapallon ystävien keskuudessa. Jos matkustat Liverpooliin, kannattaa siis ehdottomasti käydä jalkapallo-ottelussa aistimassa aitoa englantilaista jalkapallohuumaa. St George’s Hall ja kaupunginkirjasto ovat Liverpoolin rakennushistorian ylpeydenaiheita. Samoin Englannin suurin katedraali, Liverpool Anglican Cathedral, on suosittu nähtävyys. Noin 140 metrin korkeuteen kohoava West Towerin pilvenpiirtäjä on yksi tunnetuimpia Liverpoolin maamerkkejä. Rakennuksen 34. kerroksessa sijaitsevassa Panoramic 34 ravintolassa voi ihailla henkeäsalpaavia näkymiä vaikkapa lounaan merkeissä.

The Beatles yhtye on ehkä maailman kaikkien aikojen tunnetuin yhtye. Liverpoolissa on yhtä ja toista Beatlesiin liittyvää nähtävää. Voit esimerkiksi osallistua kiertoajelulle, jossa käydään läpi tärkeimmät Beatles-nähtävyydet, mm. Penny Lane katu. Kannattaa myös vierailla The Beatles Story museossa, joka on Beatles-fanien suosiossa. Liverpoolissa on myös erinomaiset ostosmahdollisuudet. Keskustassa ja sen läheisyydessä on paljon isoja ostoskeskuksia, joista tunnetuimpia ovat Liverpool One, Metquarter ja Cavern Walks. Metquarter on tunnettu erityisesti outlet- ja vaateliikkeistään, ja Cavern Walks on puolestaan keskittynyt merkkituotteisiin.

Lentäminen Suomesta Liverpooliin

Suomesta ei ole suoria lentoja Liverpoolin lentoasemalle. Useimmat lennot Liverpooliin edellyttävät kahta välilaskua. Yleisin reitti onkin lentää Manchesteriin, josta on noin 40 kilometrin matka Liverpooliin. Sekä British Airwaysilla että Finnairilla on suoria lentoja Helsingistä Manchesteriin. Expedian kautta voit lisäksi löytää edullisempia vaihtoehtoja, jos valitset lennon, johon sisältyy yksi välilasku.

Liverpoolissa on paljon erihintaisia hotelleja. Hotellin valinnassa kannattaa miettiä, haluaako majoittua keskustaan, sataman lähelle vai lentokentän läheisyyteen. Expedian palvelusta löydät helposti tarpeitasi vastaavan hotellin. Tutustu siis tarjontaamme ja varaa matka Liverpooliin jo tänään!

Lennot Manchesterin lentoasemalle

Suomesta Liverpooliin matkustaa nopeimmin lentämällä Manchesterin lentoasemalle. Sieltä on suora bussi- ja junayhteys Liverpoolin keskustaan. Matka National Express bussilla kestää alle tunnin ja junalla reilun tunnin. Voit myös vuokrata auton Manchesterin lentoasemalta. Jokaisessa terminaalissa on yleisimpien autovuokraamojen palvelutiskit. Jos käytät Expedian autonvuokrauspalvelua, voit helposti verrata eri autovuokraamojen hintoja. Terminaalien edestä löytyy myös takseja. Edullisempi vaihtoehto taksille Manchesterin lentokentältä Liverpooliin voi olla Airport Carz taksibussi. Tuloaulassa on palvelutiski, josta voi varata paikan taksibussiin.

Lennot Liverpoolin lentoasemalle

Liverpoolin lentoasema on nimetty uudelleen vuonna 2002 The Beatles yhtyeen perustajan John Lennonin mukaan. John Lennonin lentoasema on yksi vanhimmista toiminnassa olevista lentoasemista Isossa-Britanniassa. Taksimatka lentoasemalta Liverpoolin keskustaan kestää noin 20 minuuttia. Lentokentältä on myös bussi- ja junayhteys kaupunkiin. Junayhteys ei tule aivan lentokentälle asti, mutta lentokenttäbussi ajaa terminaalirakennuksesta South Parkwayn juna-asemalle, ja vuoroja on useita tunnissa. Bussimatka lentokentältä keskustaan kestää noin tunnin ja junamatka alle puoli tuntia. Lisäksi keskustan ja lentokentän välillä liikennöi Airlink 500 bussiyhteys, joka pysähtyy muutaman kerran matkalla. Bussin vuoroväli on noin 30 minuuttia, ja matka kestää noin 35 minuuttia. Liverpoolin alueella on nykyisin käytössä Journey Planner reittiopaspalvelu, jonka avulla voit helposti selvittää, millä kulkuvälineellä pääset lentoasemalta helpoiten tai edullisimmin kohteeseesi. Palvelun voi ladata myös sovelluksena matkapuhelimeen Applen App Storesta tai Google Play kaupasta.

John Lennonin lentoasema sijaitsee noin 12 km Liverpoolin kaupungin keskustasta kaakkoon ja lentoasemalle pääsee kolmea moottoritietä pitkin. Lentoasemalla palvelevat tunnetut autovuokraamot. Auton voi varata etukäteen verkossa EasyTerra-palvelun kautta tai paikan päällä. Autonvuokrauskeskus sijaitsee saapuvien lentojen terminaalia vastapäätä lyhytaikaisen pysäköinnin rakennuksen pohjakerroksessa. Vuokraamalla auton voit tutustua helpommin myös Liverpoolin lähiympäristöön.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Liverpool

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 57 € yhdensuuntaisille lennoille ja 138 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
Lufthansa