Lennot - Englanti alkaen 36 €

Parhaat kaupungit kohteessa Englanti

Halvimmat lennot kohteeseen Englanti

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 36 € yhdensuuntaisille lennoille ja 80 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
SAS
SAS
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Air Baltic
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
SAS

Matkaopas: matkat kohteeseen Englanti

Tietoja Englannista

Lennot Englantiin

Englannin kanaalin pohjoispuolelta sijaitsee saari, joka on tullut tutuksi lukemattomista elokuvista, televisiosarjoista ja kirjoista mutta joka silti jaksaa yllättää ja viehättää matkailijoita vuodesta toiseen. Ison-Britannian saarella ovat Yhdistyneen kuningaskunnan osat Skotlanti, Wales ja Englanti. Näistä viimeksi mainittu on ylivoimaisesti suosituin matkakohde liki 32 miljoonalla kävijällään, eikä vähiten pääkaupungin Lontoon vuoksi. Sen lisäksi Englanti tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa luonnossa kuten myös suurissa ja pienissä kaupungeissa sekä kylissä. Tunnelmalliset pubit, vihreät laaksot, kuvaukselliset rannikkoseudut, historialliset kartanot, upeat puutarhat, lukemattomat museot ja monet muut seikat pitävät huolen siitä, ettei Englannin vetovoima pääse loppumaan kesken. Varaa matka Englantiin ja koe saarivaltion moninaiset kasvot itse!

Lento Englantiin – vaikka vain päiväksi

Useimmat lennot Englantiin kestävät vain kolmisen tuntia, joten kiireisimmät matkailijat ennättävät pistäytyä vaikkapa Lontoossa shoppailemassa ja palata illaksi kotiin. Maailmankuulu Oxford Street ja sen yli 300 kauppaa pitävät huolen siitä, ettei matkailijan tarvitse lähteä sieltä tyhjin käsin. Harrod'sin ja Selfridgesin kaltaiset tavaratalot ovat nähtävyyksiä jo sinällään, mutta toki Lontoossa riittää muutakin: lukuisat museot, London Eye -maailmanpyörä, Lontoon parlamenttitalo Big Ben -kelloineen, Towerin linna ja London Bridge -silta ja paljon muuta. Myös Lontoon kulttuuritarjonta on rikas: huippukonsertit, teatteriesitykset, musikaalit sekä monet muut näyttelyt ja erikoistapahtumat tarjoavat matkailijoille unohtumattomia kokemuksia vuoden ympäri – hanki halvat lentoliput Englantiin ja sukella kulttuuriin! Isoa-Britanniaa ympäröivän meri-ilmaston vuoksi kannattaa kuitenkin varautua voimakkaisiin sään vaihteluihin. Muuten Englannin ilmasto on leuto, ja lämpötila ei talvisin putoa kovin paljoa pakkasen puolelle. Aurinkoisinta ja lämpötilaltaan miellyttävintä Englannissa on alkukesästä, kun taas keskikesällä voi esiintyä paikoitellen helteitä. Muista myös, että tuolloin Englannissa on turistikausi.

Lontoon lentoasemia

Lontoon suurin ja henkilömäärissä mitattuna Euroopan vilkkaimmin liikennöity lentoasema on Heathrow'n lentoasema, jonne tulee suoria lentoja myös Suomesta. Lentoasemalla on useita myös luksustuotteita myyviä kauppoja sekä erilaisia ravintoloita ja kahviloita, joista valita. Myös palvelut ovat erinomaiset, tarvitsitpa sitten Britanniassa toimivan SIM-kortin, äidinmaidonkorviketta, kenkien kiillotusta, matkarokotuksille tai vaikkapa pääsylippuja Lontoon nähtävyyksiin. Tutki lentotarjouksia Englantiin ja mieti, haluatko jatkaa Britannian sisäisillä lennoilla vielä eteenpäin. Lontoon keskustaan on Heathrow'n lentoasemalta kolmisenkymmentä kilometriä, ja matkan voi taittaa parilla eri junalla, metrolla ja taksilla. Joitain lentoja liikennöidään suoraan Lontoon Gatwick -lentoasemalle, joka sijaitsee keskustasta noin 45 kilometrin päässä. Myös Gatwickin lentoasemalla on useita kauppoja ja ravintoloita. Lontoon keskustaan pääsee junalla, bussilla ja taksilla. Kummankin lentoaseman kautta on hyvät yhteydet sekä Lontooseen että Englannin muihin kaupunkeihin, ja autonvuokraus Englannissa onnistuu helposti myös lentoasemilla, mikä onkin hyvä vaihtoehto tutustua Englantiin pääkaupunkialueen ulkopuolella.

Pohjois-Englannin helmi

Manchester on Englannin toiseksi suurin kaupunki. Sinne liikennöidään säännöllisesti suorilla lennoilla Suomesta. Lentoaseman kaupoissa on tarjolla useita merkkituotteita, ja ravintoloissa myös lapsiystävällisiä vaihtoehtoja nälän tyydyttämiseen. Manchesterin lentoasemalta on keskustaan noin 15 kilometrin matka, jonka voi taittaa junalla, bussilla ja taksilla. Yöpyminen Englannissa voi olla hieno kokemus juuri Manchesterissa, jota sanotaan myös pohjoisen pääkaupungiksi. Manchesteristä löytyy näyttäviä rakennuksia, elinvoimaiset musiikkipiirit ja monen jalkapallofanin pyhiinvaelluskohde, Old Trafford -stadion, jossa voi käydä katsomassa kotijoukkueen Manchester Unitedin otteluita. Manchester tunnetaan myös laadukkaista taidegallerioistaan, kanaaleistaan, hyvistä shoppailumahdollisuuksistaan ja rennosta otteestaan, joten viihtyminen kaupungissa on taattu. Manchesterin lähellä sijaitseva Peak District -kansallispuisto lumoaa patikoijat upeilla maisemillaan. Varaa lentoliput Englantiin, ja koe se itse!

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Englanti?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Englanti.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Englanti?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Englanti maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Englanti!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Englanti koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Englanti tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Englanti muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista