Halvat lennot Bath

Halvimmat lennot kohteeseen Bath

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 56 € yhdensuuntaisille lennoille ja 95 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
British Airways
Eurowings
Scandinavian Airlines
KLM
British Airways
easyJet
Lufthansa
Air France

Lisätietoja – Bath

Bath lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Bath, Bath? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Bath. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot - Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan, ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Bath. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Bath tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Bath lentokenttä on?
Kohteessa Bath on vain yksi lentoasema, Bristol (BRS-Bristolin kansainvälinen lentoasema).
Kuinka kaukana BRS sijaitsee kaupungin keskustasta?
BRS sijaitsee 25 km:n päässä kohteen Bath keskustasta, joten matkaan kaupungin keskusta-alueelle ei mene liian kauaa.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Bath?
Tee lentomatkastasi kohteeseen Bath yksinkertaista ja helppoa tutustumalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Tämä on helppo tapa saada viimeisintä tietoa kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista ja saada viimeisimpiä terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Bath suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Bath suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Bath joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Bath, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Bath?
86 lentoyhtiötä tarjoaa lentoja kohteeseen Bath noin 242 kohteesta maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bath?
KLM, British Airways ja Flybe lentävät suurimman osan lennoista kohteeseen Bath. KLM on näistä suosituin lentoyhtiö. Oud-Zuid on kaupunkiin matkustavien yleisin lähtökaupunki.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Bath?
Suora lento tekee uuteen kohteeseen lentämisestä yksinkertaisempaa, koska sinun ei tarvitse huolehtia koneen vaihtamisesta. Jos olet suuntaamassa kohteeseen Bath, pääset sinne helposti, koska kaupunkiin lennetään noin 5 222 suoraa lentoa joka viikko.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Bath?
Vanhakaupunki, Keskusta ja Dublin ovat suosituimpia lähtölentoasemia kohteeseen Bath lennettäessä.
Miten kauan lento kohteen Bath lentokentälle kestää?
Jos olet matkalla kohteeseen Bath kohteesta Vanhakaupunki, lentoaika on 3 tuntia ja 24 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Keskusta, lentoaika on suunnilleen 2 tuntia ja 36 minuuttia. Dublin taas on suunnilleen 1 tunti ja 18 minuuttia matkan päässä.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Bath?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen. Hinnat ovat yleensä korkeammat mitä lähempänä lähtöpäivä on. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kaupungissa useampia lentoasemia. Lentolippujen hinnat vaihtelevat yleensä lentoasemittain. Kannattaa aina myös vertailla eri lentoyhtiöiden lippuhintoja. Ja viimeiseksi toinen yksinkertainen tapa säästää on valmistautua tekemään varaus heti, jos löydät vastustamattoman tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Bath?
Jos et ole varautunut etukäteen, matkustaminen voi olla stressaavaa. Näiden hyödyllisten matkustusvinkkien avulla pääset kohteeseen Bath stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Paras tapa varmistaa loistava matkakokemus on suunnitella kaikki etukäteen. Ensiksi kannattaa pakata kaikki välttämättömät tavarat: passi, matkustusasiakirjat, rahat ja kaikki tarpeelliset lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun on hyvä pistää lennon aikana tarvitsemasi tavarat, kuten elektroniset laitteet ja jotain luettavaa. Mukaan kannattaa tietenkin myös pakata laturit, matkatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet. Älä myöskään unohda varata tilaa kosmetiikkatuotteille, kuten deodorantille ja käsirasvalle, sekä ylimääräisille sukille.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt esineet vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa tuoda lennolle. Näihin lukeutuvat ruuvimeisselit, veitset, aerosolit ja valkaisuaineet Urheiluvälineitä, kuten luistimia, ja esineitä, jotka voivat satuttaa muita matkustajia, kuten tuliaseita ja miekkoja, ei voi myöskään ottaa mukaan lennolle.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennolle ei kannata laittaa päälleen mitään turhan epämukavaa. Kerrospukeutuminen on paras valinta, koska matkustamossa on usein kylmä lyhyidenkin lentojen aikana. Mukavat, matalat kengät ovat aina hyvä valinta.
  • Olet varmaankin kuullut puhuttavan syvästä laskimotukoksesta, verihyytymäongelmasta, jonka aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen. Voit vähentää tämän sairauden riskiä monella eri tavalla. Käytä tukisukkahousuja tai -sukkia, juo paljon vettä ja liiku matkustamossa lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Bath?
Olemme koonneet listan vinkkejä, joiden avulla pääset helposti läpi turvallisuustarkastuksen. Pääset lentoasemalta kohteeseen Bath ennen kuin huomaatkaan:

  • Pidä passisi ja matkustusasiakirjasi ulottuvillasi. Ne pitää esittää ensimmäiseksi turvatarkastuksessa.
  • Kaikki tavarasi, kuten vyösi, takkisi, avaimesi ja muut pikkuesineet, kuten korvakuulokkeet, pitää asettaa läpivalaisulaitteeseen. Voit nopeuttaa prosessia ottamalla ne esiin ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Lentoasemalla sinun täytyy hetkeksi irtautua teknologiasta. Läppärisi, puhelimesi ja kaikki muut elektroniset laitteet tulee myös skannata erikseen.
  • Haluatko ottaa lennollesi mukaasi käsirasvan? Se ei ole mikään ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit ottaa sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Oikeanlaiset kengät voivat säästää useita minuutteja lentoasemalla. Saappaat pitää usein ottaa pois jalasta ja skannata erikseen. Kevyitä lenkkareita ei useimmiten skannata erikseen.
  • Terävät esineet kuten veitset ovat kiellettyjä matkustamossa. Ne saatetaan takavarikoida turvatarkastuksessa, joten pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Bath
KohdelentokenttäLontoon Heathrow
Kohdelentokentän IATA-koodiLHR
KohdekaupunkiLontoo
Lennon hinta95 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Bath

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 56 € yhdensuuntaisille lennoille ja 95 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines