Pääosion alkuosa

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Hyde Park

Tänä iltana 25.8. - 26.8.
Tänä viikonloppuna 30.8. - 1.9.
Ensi viikonloppuna 6.9. - 8.9.

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Hyde Park

Näytä kaikki 11 842 majoitusliikettä kohteessa Hyde Park

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle

Hilton London Paddington
Hilton London Paddington
4.0 kautta 5.01.1 km kohteesta Hyde Park
Ilmainen peruutusoikeus
4,1/5 (1957 arvostelua)
154 € per yö 2 hengelle

Hyvä sijainti ja huone viihtyisä sekä tyylikkäästi sisustettu. Hiljainen

Arvosteltu 13.3.2019
Hilton London Metropole
Hilton London Metropole
4.0 kautta 5.01.4 km kohteesta Hyde Park
Ilmainen peruutusoikeus
3,9/5 (7899 arvostelua)
162 € per yö 2 hengelle

Sijainti oli hyvä aivan Edgwaren metroaseman vieressä ja Paddingtonikin asemille vain 10 min. matka. Siistiä, kaunista ja rauhallista seutua. Siisti hotelli ja yöunia ei ainakaan Westi Wingissä häirinnyt yksikään ääni. Hotelli oli todella iso ja asiakkaita paljon. Jos aamiaiselle ei saapunut ajoissa ...

Arvosteltu 6.5.2019
Hard Rock Hotel London
Hard Rock Hotel London
4.5 kautta 5.00.8 km kohteesta Hyde Park
Ilmainen peruutusoikeus
3,8/5 (182 arvostelua)
233 € per yö 2 hengelle

Buona posizione. Pulizia scarsa: suggerirei d sostituire le porte a vetri dei bagni perché sembrava non venissero pulite da molto tempo (c’erano segni d gocce e mani)

Arvosteltu 22.8.2019
Corus Hotel Hyde Park
Corus Hotel Hyde Park
4.0 kautta 5.00.7 km kohteesta Hyde Park
Ilmainen peruutusoikeus
3,8/5 (4000 arvostelua)
120 € per yö 2 hengelle

sopii hyvin lapsiperheille, lapset otetaan huomioon.

Arvosteltu 5.8.2019
Ashley Hotel
Ashley Hotel
3.0 kautta 5.01.0 km kohteesta Hyde Park
Ilmainen peruutusoikeus
2,9/5 (1070 arvostelua)
67 € per yö 2 hengelle

Erinomainen sijainti, kaunis hotelli ulkoa. Henkilökunta oli ystävällinen. Huone ei valitettavasti ollut sellainen kuin kuvat olivat antaneet ymmärtää. Tuli lähinnä mieleen entisajan pieni palvelijanhuone. Pieni suihkukaappi. Sänky oli pyörillä ja aina kun käännyin yöllä, vuode lähti liukumaan seinäm ...

Arvosteltu 10.5.2019
The Rembrandt
The Rembrandt
4.0 kautta 5.01.2 km kohteesta Hyde Park
Ilmainen peruutusoikeus
4,4/5 (2808 arvostelua)
172 € per yö 2 hengelle

Aamiainen oli loistava, myös sijainti täydellinen.

Arvosteltu 26.3.2019
Park Lane Mews Hotel
Park Lane Mews Hotel
4.0 kautta 5.00.5 km kohteesta Hyde Park
Ilmainen peruutusoikeus
3,5/5 (1283 arvostelua)
109 € per yö 2 hengelle

bueno

Arvosteltu 21.12.2017
Park Grand Paddington Court
Park Grand Paddington Court
4.0 kautta 5.00.9 km kohteesta Hyde Park
Ilmainen peruutusoikeus
3,7/5 (1706 arvostelua)
97 € per yö 2 hengelle

Sijainti erinomainen. Huone 3:lle hengelle pienehkö, mutta ihan riittävä. Siisti huone ja nykyaikainen. Erinomaisen siisti ja laadukas kylpyhuone. Suihku parempi kuin monissa suomalaisissa hotelleissa. Huoneessa oli virvokkeita, viinipullo ja hedelmiä tarjolla ilman veloitusta kahvin ja teen lisäksi. ...

Arvosteltu 17.5.2019
Central Park Hotel
Central Park Hotel
3.0 kautta 5.00.9 km kohteesta Hyde Park
Ilmainen peruutusoikeus
3,7/5 (863 arvostelua)
55 € per yö 2 hengelle

Sijainti oli mielestäni hyvä! Kaksi metroasemaa (Queensway ja Bayswater) sekä busslinjojakin lähellä. Aamiainen oli runsaampi kuin oletin, vaikka ehkäpä englantilaiseen tapaan melko rasvainen ja ilman vihanneksia, mutta mukavasti sillä pärjäsi pitkälle päivään.

Arvosteltu 2.5.2019
Kartta

Hotellit Hyde Parkin lähellä:Lontoon tunnettu kuninkaallinen puisto Hyde Park toimi aikanaan kuninkaan metsästysmaana. Tätä nykyä se on suosittu kokoontumispaikka, jossa voi hengähtää hetken suurkaupungin kiireestä, osallistua erilaisiin tapahtumiin ja pitää vaikkapa puheen. Hyde Park on alueena suuri, ja sitä ympäröivien alueiden hotellitarjonta on kattava. Halvan hotellin Hyde Parkin lähellä löytää todennäköisimmin Bayswaterin alueelta, kun taas Mayfair on koko kaupungin hinnakkainta aluetta.

Yöpyminen Hyde Parkin lähellä on hyvä vaihtoehto kaikenlaisille matkailijoille, sillä puisto sijaitsee aivan Lontoon keskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä ja tarjoaa mukavaa vastapainoa Lontoon hektiselle elämänmenolle. Itse Hyde Parkissa voi käydä tutustumassa esimerkiksi prinsessa Dianan muistomerkkiin, ja kesäisin siellä voi soudella ja pulahtaa järveen uimaan. Puistossa on myös useita ravintoloita ja baareja. Tapahtumia järjestetään ympäri vuoden, joista kenties tunnetuin on puistoon talvisin nouseva Winter Wonderland -teemapuisto luisteluratoineen ja joulumarkkinoineen.

Hotelleja Hyde Parkin läheltä löytyy esimerkiksi Marble Archilta, Mayfairistä, Kensingtonista ja Bayswaterista, joilla on kaikilla omat ominaispiirteensä hotellitarjonnan suhteen. Alueelta on helppo kulkea myös muualle Lontooseen, sillä Hyde Parkin ympäristöstä löytyy peräti kuusi metroasemaa. Varaa lentoliput hyvien kulkuyhteyksien päässä oleville Lontoon lentoasemille ja nauti mukavammasta matkailusta Lontoossa.

Kaikki kädenulottuvilla, kun varaat hotellin lähellä Hyde Parkia

Marble Archin puoleinen sisäänkäynti on Hyde Parkin tunnetuin kulmaus, jossa myös julkisten puheiden pitopaikka Speakers’ Corner sijaitsee. Lontoon kuuluisa ostoskatu Oxford Street alkaa Marble Archilta, ja alueella on myös muutama teatteri. Läheiseltä Paddingtonin asemalta pääsee näppärästi junalla Heathrow’n lentoasemalle, ja alueelta kulkee suoria busseja myös Stanstedin lentoasemalle. Marble Archin alueella on runsaasti hotelleja, joista suurin osa on neljän ja viiden tähden ketjuhotelleja. Hotellien hinnat ovat melko korkeita keskeisen sijainnin takia, ja sama pätee myös suurimpaan osaan alueen niin sanotuista budjettihotelleista.

Hotelli Hyde Parkin kulmilta, Lontoon hienoimmalta alueelta

Mayfairin ja Piccadillyn alueet sijaitsevat Hyde Parkin ja Lontoon toisen tunnetun kaupunkipuiston Green Parkin välissä. Alue on Lontoon hienointa ja samalla myös kalleinta: täältä löydät niin kalleimmat merkkiliikkeet kuin kaupungin hulppeimmat ravintolatkin. Hintataso on sama myös hotelleissa. Useimmat hotellit ovat neljän tai viiden tähden kohteita, joissa ei aivan pikkurahalla majoituta. Jos budjetti kuitenkin sallii yöpymisen täällä, saa rahoilleen vastinetta niin kauniiden puistomaisemien kuin mahtavien ostosmahdollisuuksienkin muodossa. Hotellihuone Hyde Parkin lähellä ei varmasti tuota pettymystä, kun haluat kokea Lontoon hienomman puolen tai majoittua muuten vaan keskeisellä paikalla lähellä kaikkea.

Monipuoliset majoitusvaihtoehdot, kun varaat hotellin lähellä Hyde Parkia

Edullisemmin hotellivaraus Hyde Parkin lähellä onnistuu, kun suuntaat katseesi Kensingtonin tai Bayswaterin suuntaan. Kensingtonin hotellitarjonnasta löytyy jokaiselle jotakin, ja vaikka alue on hyvätuloisten asuttama, eivät hotellit ovat läheskään yhtä kalliita kuin Hyde Parkin toisella puolella Marble Archilla ja Mayfairissä. Alueella on runsaasti niin budjettihotelleja kuin hienompia neljän ja viiden tähden hotellejakin ja erinomaiset kulkuyhteydet esimerkiksi Heathrow’n lentokentälle. Kensingtoniakin edullisemmin kaupunkiloma Hyde Parkin lähellä sujuu Bayswaterissa. Täällä niin hotellit kuin ravintolatkin on suunnattu budjettimatkaajalle, mutta alue on silti kaikin puolin mukava paikka asustella ja lähellä tärkeitä maamerkkejä, kuten Portobello Roadin kuuluisia markkinoita. Paddingtonin asema tarjoaa täältä erinomaiset kulkuyhteydet Heathrow’n lentoasemalle.

Kaikilta Hyde Parkia ympäröiviltä hotellialueilta on helppo kulkea muualle Lontooseen metrolla ja bussilla. Jos matkaasi mahtuu visiitti myös Lontoon ulkopuolelle, autovuokraamot Hyde Parkin lähellä auttavat sinua mielellään oikean menopelin löytämisessä. Muistathan, että Englannissa ajetaan vasemmalla puolella!