Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – Englanti

Brittiläisen imperiumin kukoistaessa saarivaltiossa rakennettiin upeita rakennuksia, hankittiin uskomattoman hienoja taidekokoelmia ja perustettiin kaksi maailman parhaimpiin kuuluvaa yliopistoa.

Englanti on kuuluisa vauraudestaan, mutta matkailijalle maa on yllättävän edullinen. Sen suurimmat museot ovat ilmaisia, ja upeaa arkkitehtuuria ja kauniita yliopistorakennuksia voi ihailla ulkoapäin. Voit tutustua Lontoon nähtävyyksiin pienelläkin budjetilla.

Lontoo on täynnä upeita rakennuksia, jotka rakennettiin aikoinaan valtavan imperiumin tuoman vaurauden turvin. Myös Big Ben ‑kellotornina tunnettu Elizabeth Tower koristaa valtavaa 1800-luvulla rakennettua Westminsterin palatsin parlamenttirakennusta Thamesjoen varrella. Suuntaa jokea pitkin kahden korkean viktoriaanisen tornin kannattelemalle Tower Bridge ‑läppäsillalle. Tutustu Englannin-matkalla ylelliseen Buckinghamin palatsiin, joka on kuningattaren virallinen asuinpaikka Lontoossa.

Käy Lontoon-matkasi päätteeksi jossakin kaupungin tärkeimmistä museoista. Valtava British Museum, Tate Modern, ylellinen Victoria and Albert Museum ja National Gallery tarjoavat kaikki ilmaisen sisäänpääsyn pysyviin näyttelyihinsä.

Englannin-matkalla kannattaa myös käydä Lontoon ulkopuolella ja tutustua lähellä sijaitseviin Oxfordin ja Cambridgen yliopistokaupunkeihin. Ihaile Oxfordin yliopiston muinaisia pihoja ja hyvin hoidettuja viheralueita. Tutustu yli 400 vuotta vanhaan Bodleian Libraryyn, joka on yksi Englannin vanhimmista kirjastoista. Kirjaston valtava Radcliffe Camera ‑pyörösali on Oxfordin symboli. Aja seuraavaksi Cambridgeen ja tutustu kaupungin useisiin yliopistoihin. Risteile pitkin Camjokea ja Venetsian Huokausten sillan mukaan koristellun Bridge of Sighsin ali.

Matkusta lounaaseen Ison-Britannian maaseudulla sijaitsevalle Stonehengelle. Kuuluisuudestaan huolimatta tämän noin 4 000 vuotta vanhan pyöreän kivimuodostelman mysteeri ei ole vieläkään selvinnyt. Paras aika vierailulle on talvi- tai kesäpäivänseisaus, jolloin kivet asettuvat linjaan nousevan auringon kanssa, vaikka suuri väkijoukko voi hieman latistaa tämän maagisen tapahtuman tunnelmaa.

Englantiin pääset lentämällä jollekin sen monista kansainvälisistä lentoasemista, joita on jo pelkästään Lontoossa kuusi. Voit liikkua kaupungeissa hyödyntämällä kattavaa julkisen liikenteen verkostoa ja matkustaa maan sisällä junalla tai vuokra-autolla. Suurin osa matkustajista haluaa matkustaa ainakin kerran Englannin kuuluisilla takseilla.


Alueen Englanti opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 46 593 majoitusliikettä kohteessa Englanti
The Tower Hotel 116 €
Arvosteltu 25.10.2018
Katso tiedot
 
The Tower Hotel

The Tower Hotel

St Katharine's Way, Lontoo, Englanti
   
  4,2/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Excellent location, but somewhat dated facilities - not uncommon in London.

  Hilton London Gatwick Airport 97 €
  Arvosteltu 4.3.2019
  Katso tiedot
   
  Hilton London Gatwick Airport

  Hilton London Gatwick Airport

    
   3,8/5
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Karmea kokolattiamatto mutta muuten ihan ok huone, loistava sijainti yöpyä lentojen välissä. Yleiset tilat kivat ja hyvä aamiainen

   The Strand Palace Hotel 166 €
   Arvosteltu 19.6.2019
   Katso tiedot
    
   The Strand Palace Hotel

   The Strand Palace Hotel

   372 The Strand, Lontoo, Englanti
     
    4,0/5
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hyvä hotelli erinomaisella paikalla. Varaa ilmastoitu huone, jos matkustat kesäaikaan!!!

    Park Plaza Westminster Bridge London 169 €
    Arvosteltu 30.3.2019
    Katso tiedot
     
    Park Plaza Westminster Bridge London

    Park Plaza Westminster Bridge London

    200 Westminster Bridge Road, Lontoo, Englanti
      
     4,4/5
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Siisti mutta pimeä huone. Aamiainen lisämaksusta oli todella kallis eikä aamiaishuoneesta näe Parlamenttitaloa kuten mainoksessa lukee - sen saa vain VIP lisämaksusta = huijausta. Tullessamme meille yritettiin tyrkyttää sopimusta jossa vaihdamme huonesiivouksen (!) 3 euron viinipulloon? Tämä olisi ...

     Hyatt Place London Heathrow Airport 74 €
     Arvosteltu 12.3.2019
     Katso tiedot
      
     Hyatt Place London Heathrow Airport

     Hyatt Place London Heathrow Airport

     The Grove, Bath Road, West Drayton, Englanti
       
      4,3/5
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Good quality hotel close by the Heathrow airport. Everything as expected, no surprises on room or service. Tasty breakfast!

      BLOC Hotel Gatwick 94 €
      Arvosteltu 17.2.2019
      Katso tiedot
       
      BLOC Hotel Gatwick

      BLOC Hotel Gatwick

        
       4,2/5
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Todella hyvällä paikalla suoraan Gatwickin eteläterminaalissa. Lentomme saapui myöhään, joten oli helppoa jäädä ensimmäiseksi yöksi lentokenälle ja jatkaa seuraavana päivänä Lontooseen. Huoneet ovat kompakteja, mutta siistejä. Sänky oli mukava ja kaikkea pystyi ohjaamaan aina valoista ilmastointiin ...

       ibis London Heathrow Airport 49 €
       Arvosteltu 4.4.2019
       Katso tiedot
        
       ibis London Heathrow Airport

       ibis London Heathrow Airport

       112 Bath Road, Middlesex, Hayes, Englanti
         
        3,8/5
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Hyvä edullinen perushotelli Heatrown vieressä. Hyvät bussiyhteydet liikennelaitoksen ilmaisbusseilla sekä T3:een että T5:een tai maksullisilla Hotel Hoppa busseilla. Siistit mutta brittiläisen pienet huoneet. WiFi toimii jos toimii. Vaihtelee tosi paljon eri huoneiden välillä.

        Sofitel London Heathrow 149 €
        Arvosteltu 2.2.2018
        Katso tiedot
         
        Sofitel London Heathrow

        Sofitel London Heathrow

        Terminal 5, London Heathrow Airport, West Drayton, Englanti
          
         4,6/5
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sofitel Heathrow is an awesome hotel if you need to stay at Heathrow for meetings or catch an early flight the next day. Restaurants are great including the breakfast, which is incredible and great service. I've stayed at Sofitel Heathrow several times and this last trip stayed for one night during ...

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.