Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Riviera Maya

Katso kaikki kohteen Riviera Maya vuokra-autot

Autonvuokraus Riviera Mayassa

Jukatanin niemimaalla Meksikossa sijaitseva Riviera Mayan alue on kerta kaikkiaan upea matkakohde. Pitkien hiekkarantojen ja aurinkoisen sään ansiosta alue tunnetaan myös nimellä Meksikon Riviera. Riviera Mayan alueella matkailija voi nauttia rentouttavaa lomaa ja yhdistää rantaelämään muun muassa alueen upeaan mayakulttuuriin tutustumisen. Halpa matka Riviera Mayaan tarjoaa matkailijalle miellyttäviä elämyksiä, joista voi saada vielä enemmän irti vuokraamalla auton Riviera Mayassa.

Tee päiväretkiä vuokra-autolla Riviera Mayassa

Riviera Mayan alue koostuu toinen toistaan hienommista kaupungeista, joita ovat esimerkiksi Cancún, Playa del Carmen, Tulum, Cobá ja Valladolid. Jokaisessa kaupungissa on niitä yhdistävän rantaelämän lisäksi omat nähtävyytensä, joten matkailijan kannattaa perehtyä alueen kaupunkien tarjontaan ennen kuin valitsee, missä järjestää yöpymisen Riviera Mayassa. Vuokra-auto on paras tapa esimerkiksi päiväretkien tekemiseen alueella.

Autovuokraamot Riviera Mayassa

Riviera Mayan alue tarjoaa matkailijalle niin paljon valinnanvaraa lomanviettopaikkojen suhteen, että matkailijan kannattaa perehtyä alueeseen etukäteen, jotta siitä saa eniten irti. Riviera Mayan alueella on monia eri vaihtoehtoja, miten lomanvieton voi järjestää, joten jokaisen on hyvä tehdä mieltymystensä mukaan omat matkasuunnitelmansa. Alueella voi esimerkiksi viettää vain paratiisilomaa upeilla rannoilla ja yöpyä koko ajan samassa kohteessa, josta ehkä halutessaan tekee päiväretkiä eri puolille aluetta, tai voi viettää hetken yhdessä kaupungissa ja jatkaa sitten seuraavaan kaupunkiin ja taas seuraavaan. Jos päättää yrittää tutustua laajempaan alueeseen, ota suunnaksi autovuokraamo upeassa Riviera Mayassa. Ilman vuokra-autoa matkustaminen eri kaupunkien ja nähtävyyksien välillä voi käydä työlääksi, joten tässä tapauksessa auton vuokrausta Riviera Mayassa ehdottomasti suositellaan.

Lentotarjouksia Riviera Mayaan kannattaa etsiä erityisesti, jos tietää matkan ajankohdan jo pitkälle etukäteen. Riviera Mayan alueella on kaksi kansainvälistä lentoasemaa, joihin on Helsingistä saatavilla lentoja. Cancùnin kaupungin lähellä sijaitseva Cancúnin kansainvälinen lentoasema on lentoasemista suositumpi, ja sinne välilaskullinen lento Helsingistä kestää noin 15 tuntia. Pienemmälle Cozumelin lentoasemalle lennot kestävät huomattavasti kauemmin, jos ei löydä nopeampaa yhteyttä jotakin muuta kautta. Yleensä matkailijat saapuvat Riviera Mayan alueelle nimenomaan Cancùnin lentoaseman kautta, joka onkin tärkeä tukikohta Riviera Mayan alueella. Kaiken kaikkiaan alueella on runsaasti autovuokraamoja, joten sopivan autovuokraamon voi valita, kun tietää oman matkareittinsä. Jos matkareitti ei ole tiedossa, kätevin tapa on vuokrata auto heti lentoasemalle saavuttaessa. Siten voi jatkaa matkaa lentoasemalta omaan tahtiin. Autonvuokrausvertailua Riviera Mayassa käyttämällä voi vertailla hintoja Riviera Mayassa ja myös valita autoon käyttötarkoituksen mukaisia ominaisuuksia. Siksi on suositeltavaa perehtyä auton vuokraukseen etukäteen, jotta voi vuokrata haluamansa auton mahdollisimman halvalla. Ja parhaassa tapauksessa voi löytää sopivia tarjouksia Riviera Mayassa.

Riviera Mayan alue – kulttuuria ja paratiisirantoja

Riviera Mayan alue on monella tapaa hurmaava matkakohde, jossa yhdistyy erinomaisella tavalla paratiisirantojen lumo ja upea historia ja kulttuuri, josta pitävät huolen kiinnostavat mayatemppelit. Mayakulttuurista ja muista alueen kulttuureista ja historiasta kiinnostuneille matkailijoille Riviera Mayan alue on loistava paikka viettää aikaa tutustumalla paremmin historiallisiin yksityiskohtiin ja esimerkiksi mayatemppeleiden upeaan arkkitehtuuriin. Riviera Mayan alue on upea kokonaisuus, jossa paratiisirantoja sisältävät kaupungit omaavat jokainen myös omat ominaispiirteensä ja nähtävyytensä. Koska Riviera Mayan alueen muodostavat kaupungit ja esimerkiksi Cozumelin ja Holboxin saaret sijaitsevat rannikolla tai sen läheisyydessä, ne ovat matkakohteita, joissa vesiurheilu moninaisine veden äärellä harrastettavine ajanvietteineen on auringonpalvonnan ja uimisen ohella suosittu tapa viettää lomaa. Koska alueella on useita mahdollisia matkakohteita, ennen lomaa kannattaa miettiä, haluaako lomaa viettää vain yhdessä kohteessa vai esimerkiksi vuokrata auton ja kiertää sillä tutustumassa useampaan kohteeseen.

Tutustu kohteeseen Riviera Maya

Tutustu kohteeseen Riviera Maya Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!