Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Riviera Maya

Katso kaikki kohteen Riviera Maya vuokra-autot

Autonvuokraus Riviera Mayassa

Jukatanin niemimaalla Meksikossa sijaitseva Riviera Mayan alue on kerta kaikkiaan upea matkakohde. Pitkien hiekkarantojen ja aurinkoisen sään ansiosta alue tunnetaan myös nimellä Meksikon Riviera. Riviera Mayan alueella matkailija voi nauttia rentouttavaa lomaa ja yhdistää rantaelämään muun muassa alueen upeaan mayakulttuuriin tutustumisen. Halpa matka Riviera Mayaan tarjoaa matkailijalle miellyttäviä elämyksiä, joista voi saada vielä enemmän irti vuokraamalla auton Riviera Mayassa.

Tee päiväretkiä vuokra-autolla Riviera Mayassa

Riviera Mayan alue koostuu toinen toistaan hienommista kaupungeista, joita ovat esimerkiksi Cancún, Playa del Carmen, Tulum, Cobá ja Valladolid. Jokaisessa kaupungissa on niitä yhdistävän rantaelämän lisäksi omat nähtävyytensä, joten matkailijan kannattaa perehtyä alueen kaupunkien tarjontaan ennen kuin valitsee, missä järjestää yöpymisen Riviera Mayassa. Vuokra-auto on paras tapa esimerkiksi päiväretkien tekemiseen alueella.

Autovuokraamot Riviera Mayassa

Riviera Mayan alue tarjoaa matkailijalle niin paljon valinnanvaraa lomanviettopaikkojen suhteen, että matkailijan kannattaa perehtyä alueeseen etukäteen, jotta siitä saa eniten irti. Riviera Mayan alueella on monia eri vaihtoehtoja, miten lomanvieton voi järjestää, joten jokaisen on hyvä tehdä mieltymystensä mukaan omat matkasuunnitelmansa. Alueella voi esimerkiksi viettää vain paratiisilomaa upeilla rannoilla ja yöpyä koko ajan samassa kohteessa, josta ehkä halutessaan tekee päiväretkiä eri puolille aluetta, tai voi viettää hetken yhdessä kaupungissa ja jatkaa sitten seuraavaan kaupunkiin ja taas seuraavaan. Jos päättää yrittää tutustua laajempaan alueeseen, ota suunnaksi autovuokraamo upeassa Riviera Mayassa. Ilman vuokra-autoa matkustaminen eri kaupunkien ja nähtävyyksien välillä voi käydä työlääksi, joten tässä tapauksessa auton vuokrausta Riviera Mayassa ehdottomasti suositellaan.

Lentotarjouksia Riviera Mayaan kannattaa etsiä erityisesti, jos tietää matkan ajankohdan jo pitkälle etukäteen. Riviera Mayan alueella on kaksi kansainvälistä lentoasemaa, joihin on Helsingistä saatavilla lentoja. Cancùnin kaupungin lähellä sijaitseva Cancúnin kansainvälinen lentoasema on lentoasemista suositumpi, ja sinne välilaskullinen lento Helsingistä kestää noin 15 tuntia. Pienemmälle Cozumelin lentoasemalle lennot kestävät huomattavasti kauemmin, jos ei löydä nopeampaa yhteyttä jotakin muuta kautta. Yleensä matkailijat saapuvat Riviera Mayan alueelle nimenomaan Cancùnin lentoaseman kautta, joka onkin tärkeä tukikohta Riviera Mayan alueella. Kaiken kaikkiaan alueella on runsaasti autovuokraamoja, joten sopivan autovuokraamon voi valita, kun tietää oman matkareittinsä. Jos matkareitti ei ole tiedossa, kätevin tapa on vuokrata auto heti lentoasemalle saavuttaessa. Siten voi jatkaa matkaa lentoasemalta omaan tahtiin. Autonvuokrausvertailua Riviera Mayassa käyttämällä voi vertailla hintoja Riviera Mayassa ja myös valita autoon käyttötarkoituksen mukaisia ominaisuuksia. Siksi on suositeltavaa perehtyä auton vuokraukseen etukäteen, jotta voi vuokrata haluamansa auton mahdollisimman halvalla. Ja parhaassa tapauksessa voi löytää sopivia tarjouksia Riviera Mayassa.

Riviera Mayan alue – kulttuuria ja paratiisirantoja

Riviera Mayan alue on monella tapaa hurmaava matkakohde, jossa yhdistyy erinomaisella tavalla paratiisirantojen lumo ja upea historia ja kulttuuri, josta pitävät huolen kiinnostavat mayatemppelit. Mayakulttuurista ja muista alueen kulttuureista ja historiasta kiinnostuneille matkailijoille Riviera Mayan alue on loistava paikka viettää aikaa tutustumalla paremmin historiallisiin yksityiskohtiin ja esimerkiksi mayatemppeleiden upeaan arkkitehtuuriin. Riviera Mayan alue on upea kokonaisuus, jossa paratiisirantoja sisältävät kaupungit omaavat jokainen myös omat ominaispiirteensä ja nähtävyytensä. Koska Riviera Mayan alueen muodostavat kaupungit ja esimerkiksi Cozumelin ja Holboxin saaret sijaitsevat rannikolla tai sen läheisyydessä, ne ovat matkakohteita, joissa vesiurheilu moninaisine veden äärellä harrastettavine ajanvietteineen on auringonpalvonnan ja uimisen ohella suosittu tapa viettää lomaa. Koska alueella on useita mahdollisia matkakohteita, ennen lomaa kannattaa miettiä, haluaako lomaa viettää vain yhdessä kohteessa vai esimerkiksi vuokrata auton ja kiertää sillä tutustumassa useampaan kohteeseen.

Autonvuokraus kohteessa Riviera Maya: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Riviera Maya?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Riviera Maya halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Riviera Maya?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Riviera Maya keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Riviera Maya?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Riviera Maya?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Riviera Maya

Tutustu kohteeseen Riviera Maya Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!