Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Halvimmat lennot kohteeseen Eurooppa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoa Euroopasta

Lennot Eurooppaan

Eurooppaa ei syyttä kutsuta vanhaksi mantereeksi: maanosamme on täynnä historiaa, toinen toistaan upeampia maita, kulttuureja, nähtävyyksiä ja ilmastoja. Eurooppa tarjoaa lyhyiden välimatkojensa ansiosta lentomatkustajille upeat mahdollisuudet päästä hetkessä täysin erilaiseen maailmaan! Lisäksi Euroopan vuotuiset sääolosuhteet eivät ole missään päin kovin äärimmäiset. Varaa halvat lennot Eurooppaan koska tahansa!

Lennot Eurooppaan

Eurooppa on pieni maanosa, johon mahtuu valtava määrä toisistaan paljonkin poikkeavia maita, kulttuureja, uskontoja ja historiaa. Etäisyydet ovat erityisesti Keski-Euroopassa niin lyhyitä, että jos suunnittelet lomamatkaa alueelle, kahdessa viikossa ehdit tutustua jo useimpiin Keski-Euroopan maihin. Jos aiot tehdä automatkan Eurooppaan, autonvuokraus Euroopassa puolestaan lyhentää rutkasti ajomatkaa Suomesta. Voit hyödyntää lentotarjoukset Eurooppaan lentämällä edullisimpaan löytämääsi kohteeseen ja ottaa vuokra-auton alle jo suoraan lentokentältä.

Voit varata lentoliput Eurooppaan suoraan Keski-Euroopan sydämeen! Pääset Brysselin kansainväliselle lentoasemalle (BRU) 2,5 tunnissa Finnairin suoralla lennolla Helsingistä tai yhdellä välilaskulla SAS:n, KLM:n, Air Balticin tai Lufthansan kyydissä. Voit lentää Amsterdamiin Schipholin kansainväliselle lentoasemalle (AMS) Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä 2,5 tunnissa. Wieniin pääset suoraan Helsingistä Austrian Airlinesilla ja Saksan suuriin kaupunkeihin lentävät Finnairin lisäksi Helsingistä saksalaiset lentoyhtiöt. Pariisin Charles de Gaullen kansainväliselle lentoasemalle (CDG) pääset sekä Finnairin että Air Francen kyydissä suorana noin kolmessa tunnissa.

Halvat matkat Eurooppaan voivat löytyä jopa muutamalla kympillä! Myös monet halpalentoyhtiöt lentävät Euroopan suurimpiin kaupunkeihin suoraan Helsingistä. Norwegian lentää Amsterdamiin, Barcelonaan, Budapestiin, Dubliniin, Kööpenhaminaan, Lontooseen, Pariisiin, Prahaan, Roomaan ja moniin muihin Euroopan kaupunkeihin. Transavia lentää Amsterdamiin ja Airberlin Berliiniin. Muista aina tarkistaa lentosi laskeutumiskenttä, sillä kaikki halpalentoyhtiöt eivät laskeudu Euroopan kaupunkien päälentoasemille. Lento Eurooppaan saattaa laskeutua jollekin muulle, pienemmälle lentokentälle.

Lennot Eurooppaan perhelomalle

Eurooppalaisilta lentoasemilta on aina hyvät yhteydet kaupunkien keskustoihin ja usein myös muualle maahan. Edullista vaihtoehtoa etsivä voi turvautua yleensä paikalliseen julkiseen liikenteeseen, jonka junilla sekä busseilla pääsee kätevästi keskustaan ja juna-asemille. Kentältä voi ottaa keskustaan suoraan kulkevan lentokenttäbussin tai taksin. Euroopan lentokentillä on varsin turvallista liikkua, tietenkin aina normaalia varovaisuutta noudattaen.

Erityisesti suorat Euroopan lennot ovat niin lyhyitä, että ne sopivat loistavasti myös lasten kanssa matkustaville. Eurooppa onkin erinomainen lentomatkakohde myös lapsiperheille. Monet hotellit Euroopassa ovat lapsiystävällisiä ja tarjoavat erilaisia etuja, palveluja ja aktiviteettejä lapsille ja lapsiperheille. Euroopan kaupungeissa on suuria huvipuistoja, eläintarhoja, vesieläinpuistoja, uimarantoja ja paljon muuta tekemistä perheen pienimmille. Perheen kanssa matkustavien on tietenkin otettava huomioon, että Euroopassa asuu yli 700 miljoonaa ihmistä. Tästä johtuen eurooppalaisten lomakuukaudet heinä- ja elokuu eivät ole parasta aikaa liikkua autolla suurten kaupunkien läheisyydessä. Myös lomakuukausien alku ja loppu ruuhkauttavat maantiet ja lentokentät, joten näitä aikoja kannattaa mahdollisuuksien mukaan vältellä erityisesti pienten lasten kanssa matkustaessa.

Lennot Eurooppaan kesä- tai talvilomalle

Sen lisäksi että Keski-Eurooppa tarjoaa kävijälleen monta mielenkiintoista suurkaupunkia, historiallista nähtävyyttä, idyllistä maaseutua, luonnonnähtävyyksiä ja kulttuurikohteita, myös Itä- ja Etelä-Euroopalla on paljon tarjottavaa. Baltian, Balkanin ja muun Itä-Euroopan keskiaikaiset kaupungit ja maaseutukohteet tarjoavat matkailijalle paljon mielenkiintoista näkemistä. Alueen upeat hiekkarannat ovat kesäisin vähemmän ruuhkaisia ja lomaan on helposti yhdistettävissä kaupunki-, maaseutu- ja rantapäiviä. Varaa lennot Eurooppaan tutustumaan aivan uusiin kohteisiin!

Etelä-Euroopan kohteet ovat parhaimmillaan myöhään syksyllä, keväällä tai alkukesästä kun aurinko ei ole paahtavan kuuma ja paikalliset asukkaat vasta odottavat lomia tai ovat ne jo viettäneet. Silloin on helppo löytää ihan oma hiekkaranta tai kävellä rantabulevardilla Välimeren aaltoja kuunnellen.

Euroopan suuriin kaupunkeihin voi säiden puolesta matkustaa ympäri vuoden. Toki monet niistäkin ovat vähemmän ruuhkaisia keskikesän ulkopuolella. Myös Pohjois-Eurooppa on upea ja sopiva matkakohde sekä kesä- että talvilomalle – riippuen siitä oletko talviurheilun ja revontulten vai yöttömän yön eksotiikan ystävä!