Halvat lennot Kööpenhamina

Halvimmat lennot kohteeseen Kööpenhamina

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 57 € yhdensuuntaisille lennoille ja 118 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
Air Baltic
SAS
Air Baltic
Lufthansa
SAS
Finnair
Air Baltic
Lufthansa
Air Baltic

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

13. maalisk. 2020

Koronan takia kaikki sujui.

Tarkistettu asiakas
Helsinki – Kööpenhamina · Finnair

Lisätietoja – Kööpenhamina

Lennot Kööpenhaminaan

Kööpenhamina on tarpeeksi suuri metropoliksi ostosmahdollisuuksineen, kulttuuritarjontoineen ja loistavan yöelämänsä takia, mutta se on silti tarpeeksi pieni ollakseen intiimi, turvallinen ja helppokulkuinen. Kaupungissa on myös lukuisia hotellivaihtoehtoja kaikille budjeteille. Täältä löydät niin halvemmat hostellit kuin viiden tähden luksushotellitkin.

Koska Juutinrauman toisella puolella sijaitseva Ruotsi on lyhyen matkan päässä, Kööpenhamina on todellinen kulttuurinen ja maantieteellinen linkki Manner-Euroopan ja Skandinavian välillä. Kaupungin siluettia ei hallitse suuret pilvenpiirtäjät ja kaduilla ei ole samanlaista stressaantunutta vilskettä kuin useimmissa muissa pääkaupungeissa. Lukuisat polkupyöräilijät ovat vallanneet keskustan pyörätiet ja aikaisin aamulla kaupungin keskustan kaduilla leijailee tuoreiden leivonnaisten tuoksu. Jos etsit viihtyisää kaupunkia, tämä on loistava paikkaa aloittaa etsintä.

Järvien ja meren ympäröimä Kööpenhamina on yksi Euroopan matkailijaystävällisimmistä pääkaupungeista. Se on viihtyisä, kompakti kaupunki, jonka keskusta on pitkälti jalankulkijoiden (ja pyöräilijöiden) hallussa. Sen katukuvaan kuuluvat monet kahvilat ja sen huippuluokan museot viihdyttävät päivällä, ja vilkas yöelämä öisin. Yksi Kööpenhaminan suosituimmista nähtävyyksistä on Tivolin huvipuisto. Muita matkailijoita houkuttelee myös huippuluokan ravintolat, kaunis arkkitehtuuri, puhtaat uimapaikat satamassa, uniikki Christianian vapaakaupunki ja yksi maailman vanhimmista kuninkaallisista perheistä.

Lentäminen Suomesta Kööpenhaminaan

Kööpenhaminaan pääsee Helsingistä kätevästi Finnairin, SAS:in ja Norwegianin suorilla lennoilla. Lentoaika on noin tunti ja 40 minuuttia. Yllä mainittujen lentoyhtiöiden lisäksi Kööpenhaminaan pääsee myös Air Balticin lennoilla Riikan kautta ja Air Berlinin lennoilla Berliinin kautta. Välilaskulliset lennot kestävät vähintään 2 tuntia ja 45 minuuttia.

Kööpenhaminan lentokentältä on lyhyt matka kaupungin keskustaan, joten pääset nauttimaan Kööpenhaminan tarjonnasta nopeasti. Kaupunkiin itseensä on helpointa tutustua jalkaisin, mutta jos väsymys yllättää tai haluaa siirtyä pitemmälle ydinkeskusta ulkopuolelle, Kööpenhaminan julkinen liikenne on nopeaa ja kätevää. Valittavanasi on metron lisäksi paikallisjuna ja monet eri bussilinjat. Myös pyöräily on loistava tapa tutustua kaupunkiin – noin 37 % kööpenhaminalaisista käyttää pyörää töihin tai kouluun mennessään tai liikkuessaan kaupungilla. Kaupungista pääsee myös junalla Ruotsiin ja päivittäin kulkevalla lautalla Osloon.

Lennot Kööpenhaminan lentokentälle Kastrupiin

Tanskan suurimmassa kaupungissa Kööpenhaminassa sijaitsee myös maan vilkkain lentoasema, joka tunnettiin aikaisemmin nimellä Kastrup. Nykyisin kentän virallinen nimi on Kööpenhaminan lentoasema, Kastrup. Kenttä on tällä hetkellä Pohjoismaiden suurin ja yksi Euroopan vanhimmista. Kastrupin kenttä on lisäksi yksi Scandinavian Airlinesin kolmesta päälentokentästä, ja yksi Norwegian Air Shuttlen solmukohdista. Monet tunnetut lentoyhtiöt lentävätkin Suomesta Kööpenhaminaan.

Amagerin saarella oleva Kööpenhaminan lentokenttä sijaitsee 8 km päässä kaupungin keskustasta etelään ja 24 km länteen Juutinrauman sillan toisella puolella sijaitsevan Malmön keskustasta. Kentältä on hyvät yhteydet Kööpenhaminaan bussilla, rautateitse ja metrolla. Terminaali 3 alakerrassa sijaitsevalta juna-asemalta on suora yhteys moniin paikkoihin Tanskassa ja Ruotsissa. Vaihtoehtoisesti säännölliset bussiyhteydet ja kattava metroverkosto tarjoavat helpon tavan päästä Kööpenhaminan keskustaan alle tunnissa. Jos sen sijaan haluat tutustua Kööpenhaminan ympäröivään alueeseen, kentältä voi myös vuokrata auton.

Kööpenhaminan lentokentällä on neljä terminaalia. Terminaali 1 toimii lähinnä Tanskan sisäisten lentojen terminaalina. Terminaalit 2 ja 3 hoitavat kansainvälisiä lentoja (sekä Schengen- että ei-Schengen-maihin) ja niillä on yhteinen matkustaja-alue sekä saapuvien matkailijoiden alue. Kentän uusin lokakuussa vuonna 2010 avattu terminaali CPH Go on omistettu halpalentoyhtiöille. Toistaiseksi tätä terminaalia käyttää vain EasyJet ja Transavia.com.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Kööpenhamina

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 57 € yhdensuuntaisille lennoille ja 118 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
SAS