Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kööpenhamina

Katso kaikki kohteen Kööpenhamina vuokra-autot

Expedian autonvuokraus kohteessa Kööpenhamina

Autonvuokraus Kööpenhaminassa

Kööpenhaminaan matkustavien kannattaa varata vuokra-auto, jos aikeissa on liikkua myös kaupungin laitamilla tai sen ulkopuolella. Autoillen pääsee nopeasti kaukana keskustasta oleviin kohteisiin, eikä matkalla tarvitse siten tuhlata aikaa julkisia kulkuneuvoja odotellen. Expedia on luotettava matkustamiseen liittyvien palvelujen tarjoaja. Sen autonvuokrausvertailun avulla löydät itsellesi juuri sopivan ajoneuvon, joten vuokraa auto Kööpenhaminasta ja nauti matkastasi täysillä.

Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki ja samalla koko maan suurin kaupunki. Se houkuttelee lukuisia turisteja ihailemaan Pohjoismaista arkkitehtuuria ja viettämään rentoa viikonloppulomaa tunnelmalliseen ympäristöön. Vuokra-auton voi hankkia käyttöönsä jo heti Kastrupin lentoasemalta, mutta keskustassakin toimii monia autovuokraamoja, joiden nouto- ja palautuspaikoista on helppo valita itselle parhaiten sopiva vaihtoehto. Vuokra-autoja Kööpenhaminassa löytyy niin hotelleiden kuin nähtävyyksienkin lähistöltä, joten auton vuokraus ei tuota siksi ylimääräistä vaivaa, vaan pikemminkin helpottaa lomanviettoa.

Vuokra-autolla enemmän irti matkasta

Kööpenhamina sijaitsee Juutinrauman salmen länsipuolella, Sjællandin saarella. Koko pääkaupunkiseudulla asuu arvioiden mukaan noin pari miljoonaa asukasta, ja se tarjoaa nähtävää ja tekemistä moneen makuun. Strøget-kävelykadulla on mukava katsella kaupungin elämää, ja satamassa voi ihailla vanhoja viehättäviä rakennuksia aivan meren äärellä. Moni matkailija käy varmasti myös tervehtimässä pronssipatsaaksi ikuistettua Pientä merenneitoa. Päivä vierähtää nopeasti Tivolissa, joka on maailman toiseksi vanhin huvipuisto. Se on perustettu jo 1840-luvulla, ja siellä on huvilaitteiden lisäksi paljon kahviloita ja ravintoloita. Kööpenhaminassa voi kiertää monia kohteita jalkaisin, mutta vuokra-autolla pääsee tutustumaan kauempana sijaitseviin paikkoihin tai vaikkapa Tanskan maaseutuun, mikäli matkalla haluaa tutustua paikalliseen elämään perinteisten turistikohteiden ulkopuolella.

Pienille matkaseurueille Kööpenhaminan autovuokraamot tarjoavat pienikokoisia henkilöautoja, jotka ovat käytännöllisiä kaupunkiajossa. Valikoimista löytyy tietenkin myös sekä normaalikokoisia henkilöautoja että farmariautoja, ja suuremmille ryhmille vuokrattavissa on myös pakettiautoja. Tilavimpiin malleihin mahtuu jopa yhdeksän henkeä, ja kaikkien matkustajien matkatavarat on helppo kuljettaa auton kyydissä. Jos matka suuntautuu muualle päin Tanskaa tai Keski-Eurooppaan, hyvä matkustusvaihtoehto on lentää ensin Kööpenhaminaan ja jatkaa sieltä vuokra-autolla kohti etelää.

Kööpenhamina on hyvä matkakohde lapsiperheille. Tivolin lisäksi lapsia kiinnostaa varmasti Fredriksbergin kaupunginosassa sijaitseva eläintarha. Se on auki ympäri vuoden, ja siellä pääsee tutustumaan niin norsuihin ja muihin savannin eläimiin kuin arktisen alueen asukkeihinkin, kuten jääkarhuihin. Kaikki Expedian hakupalvelusta löytyvät Kööpenhaminan vuokra-autot on varusteltu uusimmilla turvallisuusominaisuuksilla. Lapsille ja vauvoille on saatavissa lisävarusteina turvaistuimia, minkä ansiosta perheen pienimmätkin voivat matkustaa turvallisesti vuokra-auton kyydissä.

Jos Tanskan lomalle on varattu enemmän aikaa, Kööpenhaminasta voi ajaa myös legendaariseen Legolandiin. Billundissa toimiva teemapuisto sijaitsee noin kolmen tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista. Kaikkiin kohteisiin on helppo löytää vieraissakin maisemissa, kun auton vuokraamisen yhteydessä valitsee lisävarusteeksi navigointijärjestelmän.

Kaikki matkavalmistelut kotoa käsin

Autonvuokrausvertailun avulla on helppo löytää vuokra-auto juuri haluamalleen ajankohdalle. Lisäasetusten ansiosta on mahdollista jopa valita tietty autovuokraamo, mikäli haluaa mieluiten asioida kyseisen yrityksen kanssa. Kaikissa Kööpenhaminan vuokra-autoissa on perusmukavuudet. Lisäksi palvelussa on mahdollista rajata hakutuloksia esimerkiksi vaihteiston tyypin mukaan. Mikäli matka sattuisi jostain syystä peruuntumaan, vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Kaikki Kööpenhaminaan ja Tanskaan suuntautuvien matkojen järjestelyt voi hoitaa luotettavasti Expedian kautta. Sen internetsivuilla on mahdollista varata myös lennot Kööpenhaminaan sekä hotellit matkan ajaksi. Sivuilta löytyy edulliset hinnat ja useiden eri yritysten tarjonta, joten matkan suunnittelu onnistuu hyvin pienelläkin budjetilla. Kööpenhaminassa vuokra-autoja on saatavilla myös vähän polttoainetta kuluttavina malleina, ja hintavertailun ansiosta voi aina hyödyntää parhaat tarjoukset. Edullinen ja mukava loma on helppo järjestää kotoa käsin luotettavasti vain pienellä vaivalla.

Tutustu kohteeseen Kööpenhamina

Tutustu kohteeseen Kööpenhamina Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!