Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Kööpenhamina

Autonvuokraus Kööpenhaminassa

Kööpenhaminaan matkustavien kannattaa varata vuokra-auto, jos aikeissa on liikkua myös kaupungin laitamilla tai sen ulkopuolella. Autoillen pääsee nopeasti kaukana keskustasta oleviin kohteisiin, eikä matkalla tarvitse siten tuhlata aikaa julkisia kulkuneuvoja odotellen. Expedia on luotettava matkustamiseen liittyvien palvelujen tarjoaja. Sen autonvuokrausvertailun avulla löydät itsellesi juuri sopivan ajoneuvon, joten vuokraa auto Kööpenhaminasta ja nauti matkastasi täysillä.

Kööpenhamina on Tanskan pääkaupunki ja samalla koko maan suurin kaupunki. Se houkuttelee lukuisia turisteja ihailemaan Pohjoismaista arkkitehtuuria ja viettämään rentoa viikonloppulomaa tunnelmalliseen ympäristöön. Vuokra-auton voi hankkia käyttöönsä jo heti Kastrupin lentoasemalta, mutta keskustassakin toimii monia autovuokraamoja, joiden nouto- ja palautuspaikoista on helppo valita itselle parhaiten sopiva vaihtoehto. Vuokra-autoja Kööpenhaminassa löytyy niin hotelleiden kuin nähtävyyksienkin lähistöltä, joten auton vuokraus ei tuota siksi ylimääräistä vaivaa, vaan pikemminkin helpottaa lomanviettoa.

Vuokra-autolla enemmän irti matkasta

Kööpenhamina sijaitsee Juutinrauman salmen länsipuolella, Sjællandin saarella. Koko pääkaupunkiseudulla asuu arvioiden mukaan noin pari miljoonaa asukasta, ja se tarjoaa nähtävää ja tekemistä moneen makuun. Strøget-kävelykadulla on mukava katsella kaupungin elämää, ja satamassa voi ihailla vanhoja viehättäviä rakennuksia aivan meren äärellä. Moni matkailija käy varmasti myös tervehtimässä pronssipatsaaksi ikuistettua Pientä merenneitoa. Päivä vierähtää nopeasti Tivolissa, joka on maailman toiseksi vanhin huvipuisto. Se on perustettu jo 1840-luvulla, ja siellä on huvilaitteiden lisäksi paljon kahviloita ja ravintoloita. Kööpenhaminassa voi kiertää monia kohteita jalkaisin, mutta vuokra-autolla pääsee tutustumaan kauempana sijaitseviin paikkoihin tai vaikkapa Tanskan maaseutuun, mikäli matkalla haluaa tutustua paikalliseen elämään perinteisten turistikohteiden ulkopuolella.

Pienille matkaseurueille Kööpenhaminan autovuokraamot tarjoavat pienikokoisia henkilöautoja, jotka ovat käytännöllisiä kaupunkiajossa. Valikoimista löytyy tietenkin myös sekä normaalikokoisia henkilöautoja että farmariautoja, ja suuremmille ryhmille vuokrattavissa on myös pakettiautoja. Tilavimpiin malleihin mahtuu jopa yhdeksän henkeä, ja kaikkien matkustajien matkatavarat on helppo kuljettaa auton kyydissä. Jos matka suuntautuu muualle päin Tanskaa tai Keski-Eurooppaan, hyvä matkustusvaihtoehto on lentää ensin Kööpenhaminaan ja jatkaa sieltä vuokra-autolla kohti etelää.

Kööpenhamina on hyvä matkakohde lapsiperheille. Tivolin lisäksi lapsia kiinnostaa varmasti Fredriksbergin kaupunginosassa sijaitseva eläintarha. Se on auki ympäri vuoden, ja siellä pääsee tutustumaan niin norsuihin ja muihin savannin eläimiin kuin arktisen alueen asukkeihinkin, kuten jääkarhuihin. Kaikki Expedian hakupalvelusta löytyvät Kööpenhaminan vuokra-autot on varusteltu uusimmilla turvallisuusominaisuuksilla. Lapsille ja vauvoille on saatavissa lisävarusteina turvaistuimia, minkä ansiosta perheen pienimmätkin voivat matkustaa turvallisesti vuokra-auton kyydissä.

Jos Tanskan lomalle on varattu enemmän aikaa, Kööpenhaminasta voi ajaa myös legendaariseen Legolandiin. Billundissa toimiva teemapuisto sijaitsee noin kolmen tunnin ajomatkan päässä pääkaupungista. Kaikkiin kohteisiin on helppo löytää vieraissakin maisemissa, kun auton vuokraamisen yhteydessä valitsee lisävarusteeksi navigointijärjestelmän.

Kaikki matkavalmistelut kotoa käsin

Autonvuokrausvertailun avulla on helppo löytää vuokra-auto juuri haluamalleen ajankohdalle. Lisäasetusten ansiosta on mahdollista jopa valita tietty autovuokraamo, mikäli haluaa mieluiten asioida kyseisen yrityksen kanssa. Kaikissa Kööpenhaminan vuokra-autoissa on perusmukavuudet. Lisäksi palvelussa on mahdollista rajata hakutuloksia esimerkiksi vaihteiston tyypin mukaan. Mikäli matka sattuisi jostain syystä peruuntumaan, vuokra-auton varauksen voi peruuttaa veloituksetta.

Kaikki Kööpenhaminaan ja Tanskaan suuntautuvien matkojen järjestelyt voi hoitaa luotettavasti Expedian kautta. Sen internetsivuilla on mahdollista varata myös lennot Kööpenhaminaan sekä hotellit matkan ajaksi. Sivuilta löytyy edulliset hinnat ja useiden eri yritysten tarjonta, joten matkan suunnittelu onnistuu hyvin pienelläkin budjetilla. Kööpenhaminassa vuokra-autoja on saatavilla myös vähän polttoainetta kuluttavina malleina, ja hintavertailun ansiosta voi aina hyödyntää parhaat tarjoukset. Edullinen ja mukava loma on helppo järjestää kotoa käsin luotettavasti vain pienellä vaivalla.

Autonvuokraus kohteessa Kööpenhamina: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kööpenhamina?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kööpenhamina halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kööpenhamina?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kööpenhamina keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kööpenhamina?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kööpenhamina?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kööpenhamina

Tutustu kohteeseen Kööpenhamina Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!